Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky po dlouhé době se opět hlásím. Minulou středu jsem byla v Sanusu na KETu pro dva sněhuláky
,
Tak teď s velkou nadějí čekám. Nenávidim to čekání
ale co mám dělat, že.
@Petka.84 Ahoj s gonalem mam nejake zkusenosti uz za sebou. Ma opravdu tenkou jehlicku takze uplne v pohode. Snasela jsem ho dobre. Davkovani se reguluje po dohode a kontrolach u doktora.
@Jana2587 Taky stimuluju gonalem, trosku mam z toho pichani strach, jestli budu mit odvahu.No rozpis mam na tri dny, tak jestli zacnu zitra tak v poho…ale nejsem si jista jestli mam brat dnesek za prvni den cyklu nebo pockat do zitra.
@ilca2014 tak to drzim pesti aby to dopadlo. Ja byla ve stredu na utz a pro leciva ![]()
@Petka.84 neboj se nic
jinak u každýho to je jiný, uvidíš co ti řekne ve středu, jak rostou. já spotřebovala dvě 900 a jedno 450.
@Mišulka86 jak to že si nejsi jistá? jako že špiníš? jinak to píchání pro mě bylo to nejmenší, teda nevim jak jiný injekce, já měla ten puregon a gonal a opravdu to nic není ![]()
@ilca2014 Aplikace je v poho, clovek to ani neciti ![]()
@Jana2587 Uvidime, snad nas potesi, tyhle dny se strasne vlecou, uz at je to za nama ![]()
@Jana2587 No mam to slabsi, ale nakonec jsem si rekla, ze za normalnich okolnosti bych to povazovala za prvni den, tak jsem dnes zacala.Rano mi gonal pichnul pritel, ale vecer to uz snad zvladnu sama
Asi pak bude horsi ten odber ze?
@Mišulka86 @Mišulka86 Hele vubec nic na tom píchání ani odběrech není…neboj se toho, však víš proč to děláš tak to zvládneš..
![]()
@Mišulka86 gratulace k první včelce
mě to po OPU bolí akorát hned jak se vzbudim.ono taky bude záležet kolik budeš mít vajec.ale neboj se ničeho, dá se to
jinak já taky vždycky první den jen špinim, tak jsem to taky vždycky brala jako první den ![]()
@Jana2587 Tak to jsem rada, ze to tak nepocitam sama. Myslim si, ze mam zas nizsi sliznici, bez agolutinu by MS prisla kdovikdy…Jsem zvedava jak bude v patek vypadat ultrazvuk.
@marcula no jsem zvedava jak to vsechno dopadne…Nastesi se mi zatim dari na to extra nemyslet, tak jsem reda.
Holky mela jste nektera neschopenku i pri stimulaci? Me se moc nechce v praci vysvetlovat proc jsem kazdou chvilku u doktora…menila jsem prac. pozici tak je to takove trapne brat si furt propustky.
@Mišulka86 dej určitě vědět v pátek
a jinak já jsem měla neschopenku už při stimulce ![]()
@Jana2587 a dali ti ji automaticky nebo sis musela pozadat? Pise ji obvodak nebo CAR?
@Mišulka86 tak automaticky ji dávaj po OPU, tak jsem si mu řekla. obvoďák by ti neschopenku určitě taky napsal, ale lepší asi CAR, že už třeba lístek na peníze na konci měsíce vezmeš rovnou při návštěvě v CAR a nemusíš jezdit ještě k obvoďákoj. a pak si to můžeš kdyžtak převízt.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.