Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Réza 26 já jsem z Holic. a ty? my se snažíme od léta 2010
v Sanusu jsme od léta 2012.
určitě to vyjde, už musí. musíme se naladit na pozitivní myšlení, věřit ![]()
Ahoj holky ted procitam diskuzi zpetne dlouho jsem tu nebyla. No u me se toho moc nedeje, cekam na MS snad v nejblizsich dnech no a pak jsem na 17 objednana na kontrolu a konzultaci. Uz aby to bylo, tohle cekani je pomale ![]()
Holky u vas se to pekne rozjizdi tak tfuj, tfuj, tfuj at vsechno dobre dopadne a jste stastne cekajici maminky.
@ilca2014 já jsem z Červého Kostelcen kousek od Polských hranic. Mi už to máme taky 3 roky co se nedaří a v sanusu jsem od loňského listopadu. Já věřím že se podaří a víš co se říká: věř a víra tvá… ale to čekání je už dlouhý
![]()
Prosim o info, kdy je treba pri IVF nastoupit na neschopenku. Bohuzel, vitaminky nezabrali, dalsi IUI nepujde, vysledky k tomu nejsou
Diky za radu ![]()
@Petka.84 můžeš už při stimulaci, ale normálně dávají neschopenku po odběru vajíček, zhruba v půlce cyklu.
@Jana2587 Mudr.nam rikala, ze se musi posilat zadost na pojistovnu, aby zakrok schvalila. Muze se stat, ze ho neschvali? Je to blby, ale tyhle otazky me vubec nenapadly, kdyz jsme u ni sedeli…ted jich mam v hlave snad milion ![]()
@Petka.84 já mám taky vždycky v hlavě seznam na co se chci zeptat, ale člověk to v ordinaci úplně vypustí. klidně se ptej, co tě napadne tak hnedka piš ![]()
myslím, že by si musela mít nějaký problém s pojišťovnou, aby ti to neschválili. jinak buď úplně v pohodě. je to do čtrnácti dnů schválený a platí to myslím tři měsíce.
@Jana2587 Cim vic se nam to blizi, tim vic jsme z toho nervni ![]()
Cetla jsem, ze zadost zamitaji zenam po ctyricitce a to je u nas v poho ![]()
Uvidime…
Stimulovat se zacina kdy?
Jj, mam taky v hlave seznam otazek, vesmes jsme se i na vsecko zeptali, ale hlava moje derava je nejak mimo a proste mi to vypadava ![]()
@Petka.84 stimulace je podle protokolu, který to zvolí doktor. buď dlouhý, tak se začíná už před ms až do dalšího cyklu do ovu.nebo krátký, to se stimuluje od 2.ms.
holky tak jsem po OPU. vajec je 17,ale prý se nějak pomaleji oplodňují
tak musíme se modlit a věřit, že to daj, že to doženou. kdyby aspoň to jedno.
@Jana2587 Jani verim ze se podari oplodnit minimalne polovina. Drzim pesti. Verim ze to napinani a cekani je tezke ale neboj dobre to dopadne
@ilca2014 děkuju,no nakonec se oplodnilo devět a vyvíjej se tři. zítra máme ET
ale to byli zase nervy
co ty, něco nového? ![]()
@wobludka myslím na tebe ![]()
@Jana2587 jé to už nemusíš, krev negativní
a navíc jsem chytla nějakého hrozného bacila ![]()
@Jana2587 vůbec nevím, už víc než týden mám nevolnosti, hrozně mě bolí svaly, sotva lezu, včera to bylo snad nejhorší, večer jsem si už aspoň mohla dát aspoň pořádně horkou sprchu střídavě s chladnou a narvat paralenem, ale co to je zač fakt netuším, nevystrčila jsem nos z baráku a nikdo v okolí to nemá ![]()
V plánu je KET, ale potřebuju si dát tak 3-4 měsíce pauzu ![]()
@wobludka ach jo, to je teda
a to jako nevolnosti, to i zvracíš?
to radši skoč k doktoroj
a není třeba možný, že to máš po všech těch injekcích a práškách?
kolik máte vlastně ještě mrazáčků?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.