Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jana2587 tak Nosifol je určen holkám s PCO, morfologii partnera s tím samozřejmě nevylepšíš, ale pokud máš trochu problém s vajíčky, tak bych to třeba před stimulací zkusila
ale po sstimulaci v tom pro Tebe už moc přínos nevidím
@wobludka no já právě PCO mám a nekvalitní vajíčka právě taky.tak to chci teď před IVF zkusit. doufám, že to ještě víc nepohnojim ![]()
Ahojda holky
Můžu se k Vám přidat? 17.1.2014 jsme absolvovali první IUI v Sanusu Pardubice - to čekání je šílený ![]()
@Petka.84 ahojda
budeme držet palce. mě vždycky přišlo, že čekání po IUI je delší než čekání po IVF ![]()
Je to šílený, nás IVF teprve čeká. Přítel měl špatný spermio, takže nám paní doktorka ne přímo řekla, že to spíš nevyjde
Tak nevím, četla jsem tu příspěvky, že se to někomu povedlo i se špatným spermiem a to napoprvé, držím se alespoň té malé šance, že to vyjde… Každopádně, moc díky za podporu ![]()
@Petka.84 neboj se nic, znám spoustu holek, co otěhotněly i přirozeně a to i po neúpěšném IVF. šance je ![]()
@Jana2587
Nooo, jsem zvedava, jak dopadneme, ale jsem rada, ze nas doktor doporucil do Sanusu a taky jsem rada, ze jsou tyhle stranky, alespon je s kym o tom pokecat. Partner je milionovej, zlatej, ale nechci to s nim porad probirat, je na nem videt, ze ho to trapi ![]()
Drzim se toho, ze nam snad IUI vyjde ![]()
@Petka.84 ono mi ženský to ještě víc prožíváme, lepší si o tom pokecat tady, než někde s někym kdo to nezná, nezažil. a když nevyjde první, tak vyjde druhá. ale držim
už na tu první ![]()
Druhe IUI nam nedoporucuje, chce nas poslat rovnou na IVF…nejak si nejsem jista, jestli jeste IUI nezkusit, je to prece jen,,mensi zlo" a spermio by se nam taky mohlo zlepsit po vitaminech. Jj, tady jsou lidicky, ktery vedi, o co jde, takze kdejinde to resit..
Kazdopadne znovu diky za podporu ![]()
A co ty tu? Necetla jsem diskuzi celou…taky chodis do Sanusu? ![]()
@Petka.84 proč IUI chvilku nezkoušet. jak říkáš, menší zlo a ono se klidně může zadařit.
jojo, taky Sanus, ale do Hradce. teď mě čeká už 3.IVF.druhé sice vyšlo, ale nedopadlo to.taky jsme před IVF zkoušeli IUI myslím čtyřikrát.
@Petka.84 Ahoj take te vitam a drzim pesti aby se vam co nejdriv povedlo. V pripade neuspechu bych zkousela jeste dalsi IUI je to mnohem jednodussi, mene kontrol, zadne injekce a to nemluvim o financni strance. Dopujte se vitaminy a treba ani IVF nebu nutne. My jsme zkouseli IUI 4× a az potom IVF vse v Sanusu v Pardubicich.
@Jana2587 Ahojda, diky za radu. Myslim, ze do dalsiho IUI urcite pujdeme, pokud to nevyjde do tretice, zkusime teprve IVF.
Jinak ti moc drzim palecky! ![]()
@ilca2014 Ahojda, chodis k Mudr. Novotne? Jak jsi v Pardubicich spokojena? Jak uz jsem zminovala, zkusime jeste IUI. Prvni mame za sebou, dve bych jeste zkusila… Mate nekdo nejaky typ na vitaminy? Ja beru klasicky listovku, partner Selen a zinek, k tomu vitamin E.
Doufame, ze se IUI zadari… ![]()
@Petka.84 Ano chodim k doktorce Novotne. Jsem maximalne spokojena, vse vysvetli, ma na me vzdy dostatek casu. Nemenila bych. Ja beru Gynex a Fytomineral od Energy a k tomu tzv. zelene potraviny chlorellu a jecmen. Manzelovi to take davam, ale musim mu to vse pripravit jinak si to sam nevezme ![]()
Ahoj všem ![]()
Muzu se k Vam také přidat?
Jsem asi sice o kousek dál.. ale to snad nebude vadit ![]()
Máme za sebou KET (5den) a čekáme jak to dopadne.. nejdříve v patek bych mohla testovat, ale nevím jestli to vydržím ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.