Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jana2587 tak Nosifol je určen holkám s PCO, morfologii partnera s tím samozřejmě nevylepšíš, ale pokud máš trochu problém s vajíčky, tak bych to třeba před stimulací zkusila
ale po sstimulaci v tom pro Tebe už moc přínos nevidím
@wobludka no já právě PCO mám a nekvalitní vajíčka právě taky.tak to chci teď před IVF zkusit. doufám, že to ještě víc nepohnojim ![]()
Ahojda holky
Můžu se k Vám přidat? 17.1.2014 jsme absolvovali první IUI v Sanusu Pardubice - to čekání je šílený ![]()
@Petka.84 ahojda
budeme držet palce. mě vždycky přišlo, že čekání po IUI je delší než čekání po IVF ![]()
Je to šílený, nás IVF teprve čeká. Přítel měl špatný spermio, takže nám paní doktorka ne přímo řekla, že to spíš nevyjde
Tak nevím, četla jsem tu příspěvky, že se to někomu povedlo i se špatným spermiem a to napoprvé, držím se alespoň té malé šance, že to vyjde… Každopádně, moc díky za podporu ![]()
@Petka.84 neboj se nic, znám spoustu holek, co otěhotněly i přirozeně a to i po neúpěšném IVF. šance je ![]()
@Jana2587
Nooo, jsem zvedava, jak dopadneme, ale jsem rada, ze nas doktor doporucil do Sanusu a taky jsem rada, ze jsou tyhle stranky, alespon je s kym o tom pokecat. Partner je milionovej, zlatej, ale nechci to s nim porad probirat, je na nem videt, ze ho to trapi ![]()
Drzim se toho, ze nam snad IUI vyjde ![]()
@Petka.84 ono mi ženský to ještě víc prožíváme, lepší si o tom pokecat tady, než někde s někym kdo to nezná, nezažil. a když nevyjde první, tak vyjde druhá. ale držim
už na tu první ![]()
Druhe IUI nam nedoporucuje, chce nas poslat rovnou na IVF…nejak si nejsem jista, jestli jeste IUI nezkusit, je to prece jen,,mensi zlo" a spermio by se nam taky mohlo zlepsit po vitaminech. Jj, tady jsou lidicky, ktery vedi, o co jde, takze kdejinde to resit..
Kazdopadne znovu diky za podporu ![]()
A co ty tu? Necetla jsem diskuzi celou…taky chodis do Sanusu? ![]()
@Petka.84 proč IUI chvilku nezkoušet. jak říkáš, menší zlo a ono se klidně může zadařit.
jojo, taky Sanus, ale do Hradce. teď mě čeká už 3.IVF.druhé sice vyšlo, ale nedopadlo to.taky jsme před IVF zkoušeli IUI myslím čtyřikrát.
@Petka.84 Ahoj take te vitam a drzim pesti aby se vam co nejdriv povedlo. V pripade neuspechu bych zkousela jeste dalsi IUI je to mnohem jednodussi, mene kontrol, zadne injekce a to nemluvim o financni strance. Dopujte se vitaminy a treba ani IVF nebu nutne. My jsme zkouseli IUI 4× a az potom IVF vse v Sanusu v Pardubicich.
@Jana2587 Ahojda, diky za radu. Myslim, ze do dalsiho IUI urcite pujdeme, pokud to nevyjde do tretice, zkusime teprve IVF.
Jinak ti moc drzim palecky! ![]()
@ilca2014 Ahojda, chodis k Mudr. Novotne? Jak jsi v Pardubicich spokojena? Jak uz jsem zminovala, zkusime jeste IUI. Prvni mame za sebou, dve bych jeste zkusila… Mate nekdo nejaky typ na vitaminy? Ja beru klasicky listovku, partner Selen a zinek, k tomu vitamin E.
Doufame, ze se IUI zadari… ![]()
@Petka.84 Ano chodim k doktorce Novotne. Jsem maximalne spokojena, vse vysvetli, ma na me vzdy dostatek casu. Nemenila bych. Ja beru Gynex a Fytomineral od Energy a k tomu tzv. zelene potraviny chlorellu a jecmen. Manzelovi to take davam, ale musim mu to vse pripravit jinak si to sam nevezme ![]()
Ahoj všem ![]()
Muzu se k Vam také přidat?
Jsem asi sice o kousek dál.. ale to snad nebude vadit ![]()
Máme za sebou KET (5den) a čekáme jak to dopadne.. nejdříve v patek bych mohla testovat, ale nevím jestli to vydržím ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď