Sanus 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10415
14.1.14 17:57

@Jana2587 děkuji za odpověd já mám takovbý pocit, že mi někdo říkal, že tady v Pronatalu to dávají i na splátky, ale mě se to zdálo jako blbost :nevim: A ještě mám dotaz oni nás vyšetří a pak nám řeknou co s náma budou dělat a kolik to tak bude stát??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
14.1.14 18:08

@lucík 1 zkus se zeptat, třeba jo :) přesně tak.bude záležet jak na tom budete, třeba ještě navrhnou nejdřív laparku, jestli máš průchozí vejcovody a tak.nic se neboj, všechno se dá a IVF je až fakt ta poslední možnost, taky to je nejdražší teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10415
14.1.14 18:11

@Jana2587 děkuji moc. Mě právě zajímalo jestli mi řeknou až po vyšetření co budu platit a kolik by to stálo a já se pak rozhodnu jestli na to vůbec budu mít :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
14.1.14 18:19

@lucík 1 to jo, to až po vyšetření. a na stránkách nemají ceník? hlavně každá potřebujeme něco jiného, jiné léky, něco navíc jako je ICSI, PICSI, prodloužená kultivace,…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
14.1.14 18:20

Ale to je už o IVF, třeba nebudete platit nic, zkusíte nejdřív IUI a bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10415
14.1.14 18:22
@Jana2587 píše:
@lucík 1 to jo, to až po vyšetření. a na stránkách nemají ceník? hlavně každá potřebujeme něco jiného, jiné léky, něco navíc jako je ICSI, PICSI, prodloužená kultivace,…

mají ale já se v tom moc nevyznám mají tam právě dost všeho hrazený pojištovnou co se mi moc nezdá samozřejmě nějaké výkony hradím sama ale já fakt nevím co to je.ten ceník není nějak dlouhej ale pro mě nepochopitelnej asi vypadám jak blb vid? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
14.1.14 18:32

@lucík 1 né, když v tom nejsi, tak to je jasný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10415
14.1.14 18:38

@Jana2587 Tak díky jsem si oddychla ;) Můj chlap mi furt říká nezjištuj to atd ale mě to fakt zajímá co mě čeká a tak, jemu se to kecá :zed: A jak si na tom ted ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
14.1.14 18:40

@lucík 1 a ono je to hrazený pojišťovnou všechno, kdyby nebylo, tak by to vyšlo asi na 80000,to jsem jen tak plácla, nevim přesně, ale je to prostě dost. pojišťovna proplácí čtyři pokusy IVF, když si necháš při prvních dvou pokusech vložit jen jedno embryo. když si necháš vložit při těch prvních dvou pokusech dvě embrya, tak pojišťovna hradí jen tři pokusy. když to vyčerpeš, tak už si hradíš celý cyklus IVF jen ty.snad jsem to napsala nějak srozumitelně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
14.1.14 18:42

@lucík 1 já teď čekám na MS, ta dorazí nějak za dva-tři týdny. pak injekce a začne to :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10415
14.1.14 18:43
@Jana2587 píše:
@lucík 1 a ono je to hrazený pojišťovnou všechno, kdyby nebylo, tak by to vyšlo asi na 80000,to jsem jen tak plácla, nevim přesně, ale je to prostě dost. pojišťovna proplácí čtyři pokusy IVF, když si necháš při prvních dvou pokusech vložit jen jedno embryo. když si necháš vložit při těch prvních dvou pokusech dvě embrya, tak pojišťovna hradí jen tři pokusy. když to vyčerpeš, tak už si hradíš celý cyklus IVF jen ty.snad jsem to napsala nějak srozumitelně :)

Jojo chápu. ale pak jsou ještě nějaký ty léky vid? a ty jsou taky asi drahý teda to jsou věci to ti povím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10415
14.1.14 18:44
@Jana2587 píše:
@lucík 1 já teď čekám na MS, ta dorazí nějak za dva-tři týdny. pak injekce a začne to :)

budu držet moc palečky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
14.1.14 19:10

@Jana2587 jako někdo si ho chválí, ale popravdě já Dejmka moc nemusím. Jako on to není špatnej doktor, výsledky určitě má, ale s lidma to moc neumí - on prostě když na to má jinej názor, tak Ti nevysvětlí proč, ale řekne že to nejde aby se Tě zbavil. Jenže ty víš, že to jde, takže odcházíš v psychu, protože mektá blbosti a ty v něj ztrácíš důvěru :think: Nicméně na hematolku ani imuno bych to taky neviděla ze stejného důvodu, v tomhle směru bych mu dala za pravdu. No nějak mě nenapadá, které vyšetření by mohlo něco napovědět takhle s odstupem :think: Můžete zkusit klasickou kultivaci, nečekala bych že se na něco přijde, ale je to levné vyšetření, nemusel by se cukat. Každopádně až otěhotníš (a já věřím že jo :kytka: ) tak určitě choď do rizikovky, rodila jsi v HK?

Sanus je samozřejmě je drahý oproti státním CAR, ale v soukromých tak průměr. Ale zase dojíždět třeba do Prahy se asi ani moc nevyplatí. Mně hodně hnuli žlučí s cenou stimulačních léků (je vyšší než max. doplatek dle vyhlášky), ale co se týče péče jsem za ty roky neměla nějakou zásadní výhradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
14.1.14 19:14

@lucík 1 nic se neboj, za chvíli se v tom budeš orientovat ;) všechny jsme na to ze začátku koukaly jak sůvy :lol: však se klidně ptej když Ti něco nebude jasné ;) nemusíš se bát, teď absolvujete vstupní vyšetření a tam by žádné větší platby lítat neměly. Většina plateb je až u IVF, ale k tomu máte hodně daleko, IUI bývá tisícovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10415
14.1.14 19:15
@wobludka píše:
@lucík 1 nic se neboj, za chvíli se v tom budeš orientovat ;) všechny jsme na to ze začátku koukaly jak sůvy :lol: však se klidně ptej když Ti něco nebude jasné ;) nemusíš se bát, teď absolvujete vstupní vyšetření a tam by žádné větší platby lítat neměly. Většina plateb je až u IVF, ale k tomu máte hodně daleko, IUI bývá tisícovka.

děkuji docela jsem si ted oddechla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.