Sanus 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
628
27.1.14 19:33
@Réza 26 píše:
Holky tak ani druhá IUI nevyšla a teď jsem to dostala a ještě skoro o 5 dní dřív :zed: :zed: :zed:

Moc me to mrzi. Ale dalsi pokus bude uz tvuj uspesny. Ver tomu a bude to tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
27.1.14 19:44

@Réza 26 to mě mrzí, ale do třetice to vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
27.1.14 19:47

@Donýsek vítej mezi náma :mavam: držím palce, ať KET vyjde :)
a jak vlastně @wobludka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
27.1.14 20:58

@Réza 26 to mě mrzí :( ale žádná tragédie to není, vzhůru do dalšího boje :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
27.1.14 20:59

@Jana2587 dopadli jsme dobře, dneska byl transfer, nakonec to zvládla obě, tak uvidíme… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
27.1.14 21:07

@ilca2014
Jojo taky chci vydržet nejméně do patku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
27.1.14 21:43

@wobludka tak máš dvě, to je super, jsou to bojovníci, držim palce :palec: tak to už tady máme vlastně dvě čekatelky po KETu :dance: já jedu ve čtvrtek na kontrolu, tak vyfasuju injekce a hned jak to přijde tak jdem na to už taky :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
28.1.14 21:37

Ahoj holky nevite nahodou kdy se zacina s injekcemi na redeni krve pred KETem a nebo az po transferu. Jsem objednana na kontrolu az 12 den tak ted nevim jestli bych nemela jit na konzultaci driv. Abych neco nepropasla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
28.1.14 21:39
@wobludka píše:
@Jana2587 dopadli jsme dobře, dneska byl transfer, nakonec to zvládla obě, tak uvidíme… :kytka:

Drzim pesti. Take mozna pujdem do dvou. Jsem tedy nerozhodna. No jeste mame par dni na rozmyslenou. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
28.1.14 21:40

@ilca2014 záleží na konkrétním doktorovi - někdo doporučuje píchat večer den před transferem, někdo v den transferu ráno. Já si to vzala s sebou na transfer a bodla krátce před tím než mě vezli… ale u mě je to čistě doplňková záležitost, zvládám otěhotnět i bez něj, nemám žádnou mutaci apod. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
28.1.14 21:41

@ilca2014 Děkuju :kytka: No já dvě rozhodně nechtěla, ale dopadlo to jak to dopadlo, asi to tak mělo být :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
28.1.14 21:45
@wobludka píše:
@ilca2014 Děkuju :kytka: No já dvě rozhodně nechtěla, ale dopadlo to jak to dopadlo, asi to tak mělo být :D

Kolik jsi jich mela zamrazenych? Proc jsi 2 nechtela a nakonec to tak dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
28.1.14 21:47
@wobludka píše:
@ilca2014 záleží na konkrétním doktorovi - někdo doporučuje píchat večer den před transferem, někdo v den transferu ráno. Já si to vzala s sebou na transfer a bodla krátce před tím než mě vezli… ale u mě je to čistě doplňková záležitost, zvládám otěhotnět i bez něj, nemám žádnou mutaci apod. ;)

U me to mozna bude podobne take neni nijak vazna pricina jen asi spis pro jistotu jelikoz jsem mela zvysene hodnoty. Trochu mam obavy jak to budu zvladat. Neco jineho je par dni pichat injekce ale nekolik mesicu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
28.1.14 21:51

@ilca2014 měli jsme 7 kousků, embryoložka vytáhla jednu dvojici s tím, že se pravděpodobně podaří rozmrazit jen jedno - a kdyby se držely obě, jedno zase domrazí. Jenže se stalo to, s čím jsme nepočítali - obě embrya se měla docela k světu, ale žádné nebylo tak kvalitní, aby přežilo domražení a znovurozmražení. Takže jsme stáli před volbou, zda to jedno vyhodit nebo to prostě risknout (vícečetné těhotenství je pro mě rizikové) a došli jsme k názoru, že je to menší riziko, než že si vyhodíme,,to pravé". A tak se stalo, že jsme si přivezli v pupajzu obě :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
28.1.14 21:52

@ilca2014 to dáš, za chvíli budeš starej feťák a ani Ti to nepřijde :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.