Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Réza 26 Ja to mela taky z nervu driv
Jsme objednany take na 5.2.,jdeme se domluvit, co dal. Urcite zkusime dalsi IUI. A tobe to 100% vyjde, do tretice uz musi, to nemuze dopadnout jinak, nez dobre
![]()
@Jana2587 Diky, doufam, ze nam dalsi IUI „povoli“ uz minule mluvila o IVF ![]()
Ale MUDr.je zlata, tak doufam, ze se partnerovi po vitaminech trosku zlepsi SPG a budeme moct jit do druheho kola ![]()
@Petka.84 děkuju já věřím že se zadaří
a neboj můj doktor taky mluvil hned po první IUI o IVF a já mu řekla že jsem přítely nasadila nové prášky a že věřím na zázrak a že hned tak IVF nebude že budem zkoušet IUI tak na mě koukal ale já si za tím rozhodnutím stojím ![]()
Ahoj holky, tak co vy, co novýho? co čekatelky @Donýsek a @Wobludka?
já stimuluju jako blázen
myslím že o víkendu OPU.
@Jana2587 Ahoj Jani, včera jsme byli na krvi a bohužel je negativní.. takže nám zbývá doufat a věřit ze nám vyjde ten poslední pokus mrazacek co máme.. ![]()
@Donýsek to mě mrzí
neboj se, jednou to vyjít prostě musí
a ty si teda po prvním IVF? alespoň že máte i mrazáčky.
@Jana2587 no výborně, a jak to vypadá s počtem? U mě žádné novinky, líhnu ![]()
@wobludka koukám že ještě pět dní
to jdeš rovnou na krev nebo testneš?
jinak dneska říkal, že hodně jich je, ale ne jako posledně těch 25 a 22.mám i menší dávky, tak uvidíme. a OPU bude v neděli.
Holky tak dnes sem byla na ultrazvuku a mám folík 18mm a sliznici 10mm tak sem dostala 5000 jednotek pregnylu a v pátek jdem na naší 3 IUI a doufám že do třetice už to vyjde
![]()
@Réza 26 no super, tak to je jasný, do třetice to musí vyjít
nepotkaly jsme se tam dneska?
já tam byla od devíti do deseti ![]()
@Jana2587 nene nepotkaly byla jsem tam až ve tři
mám totiž noční tak bylo fajn že mi to takhle posunuly
ale bylo by fajn se sejít a pokecat sněkým kdo prožívá to samé. Mám kámošku a je super ale nepochopí jak se cítím a co v sobě prožívám když to nezažila
![]()
@Réza 26 přesně tak, kamarádky můžou při tobě stát, ale kdo nepozná tu touhu po dítěti když to nejde, tak to nepochopí, fakt ne.
@Jana2587 holka kéžby by to byla pravda
a ty jsi odkuď jestli se můžu zeptat a jak dlouho se snažíte?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď