Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Réza 26 Ja to mela taky z nervu driv
Jsme objednany take na 5.2.,jdeme se domluvit, co dal. Urcite zkusime dalsi IUI. A tobe to 100% vyjde, do tretice uz musi, to nemuze dopadnout jinak, nez dobre
![]()
@Jana2587 Diky, doufam, ze nam dalsi IUI „povoli“ uz minule mluvila o IVF ![]()
Ale MUDr.je zlata, tak doufam, ze se partnerovi po vitaminech trosku zlepsi SPG a budeme moct jit do druheho kola ![]()
@Petka.84 děkuju já věřím že se zadaří
a neboj můj doktor taky mluvil hned po první IUI o IVF a já mu řekla že jsem přítely nasadila nové prášky a že věřím na zázrak a že hned tak IVF nebude že budem zkoušet IUI tak na mě koukal ale já si za tím rozhodnutím stojím ![]()
Ahoj holky, tak co vy, co novýho? co čekatelky @Donýsek a @Wobludka?
já stimuluju jako blázen
myslím že o víkendu OPU.
@Jana2587 Ahoj Jani, včera jsme byli na krvi a bohužel je negativní.. takže nám zbývá doufat a věřit ze nám vyjde ten poslední pokus mrazacek co máme.. ![]()
@Donýsek to mě mrzí
neboj se, jednou to vyjít prostě musí
a ty si teda po prvním IVF? alespoň že máte i mrazáčky.
@Jana2587 no výborně, a jak to vypadá s počtem? U mě žádné novinky, líhnu ![]()
@wobludka koukám že ještě pět dní
to jdeš rovnou na krev nebo testneš?
jinak dneska říkal, že hodně jich je, ale ne jako posledně těch 25 a 22.mám i menší dávky, tak uvidíme. a OPU bude v neděli.
Holky tak dnes sem byla na ultrazvuku a mám folík 18mm a sliznici 10mm tak sem dostala 5000 jednotek pregnylu a v pátek jdem na naší 3 IUI a doufám že do třetice už to vyjde
![]()
@Réza 26 no super, tak to je jasný, do třetice to musí vyjít
nepotkaly jsme se tam dneska?
já tam byla od devíti do deseti ![]()
@Jana2587 nene nepotkaly byla jsem tam až ve tři
mám totiž noční tak bylo fajn že mi to takhle posunuly
ale bylo by fajn se sejít a pokecat sněkým kdo prožívá to samé. Mám kámošku a je super ale nepochopí jak se cítím a co v sobě prožívám když to nezažila
![]()
@Réza 26 přesně tak, kamarádky můžou při tobě stát, ale kdo nepozná tu touhu po dítěti když to nejde, tak to nepochopí, fakt ne.
@Jana2587 holka kéžby by to byla pravda
a ty jsi odkuď jestli se můžu zeptat a jak dlouho se snažíte?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.