Sanus 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
119
26.3.14 20:21

@wobludka tak to me mrzi, moc ti drzim pesticky a verim ze se to podari a co se lecby tyce kazda mame jiny problemy, jine zkusenosti a pravo volby, my zacli jinde a jsme za to radi a dekuji ze me chapes..zitra jedu na hysteroskopii tak se psychicky pripravuji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
26.3.14 20:26

@Lena74 dobre jsi udelala ze jsi vymenila CAR, drzim pesticky at to ma jen dobre vysledky, verim tomu jak u tebe tak u sebe, jsem po psychicke strance uz uplne v pohode coz je velmi dulezite a to jsem v sanusu nebyla! byla jsem na pokraji zhrouceni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
26.3.14 20:26

@Lena74 dobre jsi udelala ze jsi vymenila CAR, drzim pesticky at to ma jen dobre vysledky, verim tomu jak u tebe tak u sebe, jsem po psychicke strance uz uplne v pohode coz je velmi dulezite a to jsem v sanusu nebyla! byla jsem na pokraji zhrouceni!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
28.3.14 21:22

Ahojky holky. Tak já jsem zatím spokojená v sanusu sice sme dnes byly na našem 5 IUI ale chyba je v přátelově spermigramu takže jsem neměla a nemám důvod začít hledat nějaké chyby. Jinak včera jsem si řekla o žádánku na imunologii a bez řečí mi ji napsal a vše na co se zeptát mi odpoví takže já jsem spokojená a doufám že se dopracujeme i k mimču už konečně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
28.3.14 23:44

@Réza 26 ahoj, muzu se te zeptat jak dlouho do sanusu jezdite a take proc spolehate na IUI kdyz ma tvuj pritel spatny spermiogram, navic uspesnost IUI v jednom cyklu je 10 az 15% nevim kolik je tobe let a k jakemu doktorovi tam chodite.ja jsem z cerveneho kostelce a po me zkusenosti bychom se lecbou v sanusu miminka nedockali!! Oplodneni metodou IVF je uspesnost tak 45 % coz je rozhodne vic nez u IUI a i kdyz je spermio horsi oni sami dokazou vybrat pro oplodneni tu spravnou spermii takze kdyz budes chtit napis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
29.3.14 11:22

Ahoj holky, tak já jsem taky spokojená, i po tom všem :roll: 5 IUI,3 IVF. těhotenství po 2.IVF,ale konec v 19tt.je mi 27.já myslím, že ani IVF není jistota, je to prostě jen a jen štěstí a ani sebelepší doktor s tim nic neudělá. to je můj názor :nevim: a třeba někdo má za sebou několik neúspěšných pokusů IVF a nakonec otěhotní jen po IUI nebo dokonce přirozeně s úplně beznadějným spermiem :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
29.3.14 19:27

@marcula ahojky ta k do sanusu chodíme od prosince loňského roku a já jsem zatím spokojená. Přítel sice má špatný spermiogram ale koupila jsem mu prášky fertilan a je to lepší a sme stále v normě. Na IUI chodíme kvůli tomu že stále věřím na zázrak a že ta příroda nebude taková svině a že se zadaří :mrgreen: mě je 28 a příteli je 33 a na IVF půjdem kdyžtak v září. Jinak jsem si ve čtvrtek řekla o žádanku na inunologii a bez keců mi ji napsal a na vše co se zeptám mi vždy ochotně odpoví takže já snimi žádný problém nemám a věřím jim že nám k mimču pomůžou :mrgreen: neke že jsi z Kostelce já totiž taky :mavam: takže bysme se mohly někde sejít a pokecat. Můžu se zeptat co máte vše za sebou? a kolik ti je a tak vždyť znáš ty otázky co :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
29.3.14 23:09

Jojo jsem z kostelce, je mi 36,o mimco se snazime pres 3 roky a mam za sebou 1 Ivf stimulaci vajecniku predcasne ukoncenou, u me byl problem jinde a hlavne doktor v sanusu na nej neprisel a hnal me do dalsi stimulace ktera by taky byla k nicemu! Nemluve o tom ze kdyby me vzal krev coz nevzal tak by na to prisel..kde tu bydlis a mas facebook? my jsme tam opravdu neporidili dobre ale tu zkusenost ma kazdy jinou a ty si o dost mladsi tak se snad brzy zadari..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
29.3.14 23:11

@Réza 26 odpoved mas na zdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
31.3.14 13:34

Ahoj holky, ma tu nekdo zkusenost s Gonalem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
31.3.14 13:36

@Jana2587 Ahojda, dlouho jsem tu nebyla.
Diky za podporu a odpovedi, mrzi me, ze to nedopadlo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
31.3.14 15:29

@Petka.84 ahojda,děkuju, už se pomalu chystám na KET, tak snad :) :dance:
jinak já teď měla Gonal.je to stejný komfort jak Puregon :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
31.3.14 18:59

Holky zítra nebo pozítří začnu stimulovat, jak je to s ultrazvukem o víkendu v Sanusu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
31.3.14 20:13

@Mišulka86 to se domluvíte na pátek a pondělí :mavam: čím stimuluješ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
31.3.14 20:33

@Jana2587 Tak to drzim vsecky palce ;-)
Ja picham Gonal od nedele, ve stredu UTZ. Jen by me zajimalo, kolik per bude jeste treba. Ve stredu mi v Sanusu „dopichnou“ to prvni a tak doufam, ze pak uz bude stacit jen jedno. Jsem na to cely zvedava a nervozni :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.