Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@wobludka tak to me mrzi, moc ti drzim pesticky a verim ze se to podari a co se lecby tyce kazda mame jiny problemy, jine zkusenosti a pravo volby, my zacli jinde a jsme za to radi a dekuji ze me chapes..zitra jedu na hysteroskopii tak se psychicky pripravuji..
@Lena74 dobre jsi udelala ze jsi vymenila CAR, drzim pesticky at to ma jen dobre vysledky, verim tomu jak u tebe tak u sebe, jsem po psychicke strance uz uplne v pohode coz je velmi dulezite a to jsem v sanusu nebyla! byla jsem na pokraji zhrouceni!
@Lena74 dobre jsi udelala ze jsi vymenila CAR, drzim pesticky at to ma jen dobre vysledky, verim tomu jak u tebe tak u sebe, jsem po psychicke strance uz uplne v pohode coz je velmi dulezite a to jsem v sanusu nebyla! byla jsem na pokraji zhrouceni!
Ahojky holky. Tak já jsem zatím spokojená v sanusu sice sme dnes byly na našem 5 IUI ale chyba je v přátelově spermigramu takže jsem neměla a nemám důvod začít hledat nějaké chyby. Jinak včera jsem si řekla o žádánku na imunologii a bez řečí mi ji napsal a vše na co se zeptát mi odpoví takže já jsem spokojená a doufám že se dopracujeme i k mimču už konečně ![]()
@Réza 26 ahoj, muzu se te zeptat jak dlouho do sanusu jezdite a take proc spolehate na IUI kdyz ma tvuj pritel spatny spermiogram, navic uspesnost IUI v jednom cyklu je 10 az 15% nevim kolik je tobe let a k jakemu doktorovi tam chodite.ja jsem z cerveneho kostelce a po me zkusenosti bychom se lecbou v sanusu miminka nedockali!! Oplodneni metodou IVF je uspesnost tak 45 % coz je rozhodne vic nez u IUI a i kdyz je spermio horsi oni sami dokazou vybrat pro oplodneni tu spravnou spermii takze kdyz budes chtit napis
Ahoj holky, tak já jsem taky spokojená, i po tom všem
5 IUI,3 IVF. těhotenství po 2.IVF,ale konec v 19tt.je mi 27.já myslím, že ani IVF není jistota, je to prostě jen a jen štěstí a ani sebelepší doktor s tim nic neudělá. to je můj názor
a třeba někdo má za sebou několik neúspěšných pokusů IVF a nakonec otěhotní jen po IUI nebo dokonce přirozeně s úplně beznadějným spermiem ![]()
@marcula ahojky ta k do sanusu chodíme od prosince loňského roku a já jsem zatím spokojená. Přítel sice má špatný spermiogram ale koupila jsem mu prášky fertilan a je to lepší a sme stále v normě. Na IUI chodíme kvůli tomu že stále věřím na zázrak a že ta příroda nebude taková svině a že se zadaří
mě je 28 a příteli je 33 a na IVF půjdem kdyžtak v září. Jinak jsem si ve čtvrtek řekla o žádanku na inunologii a bez keců mi ji napsal a na vše co se zeptám mi vždy ochotně odpoví takže já snimi žádný problém nemám a věřím jim že nám k mimču pomůžou
neke že jsi z Kostelce já totiž taky
takže bysme se mohly někde sejít a pokecat. Můžu se zeptat co máte vše za sebou? a kolik ti je a tak vždyť znáš ty otázky co
![]()
Jojo jsem z kostelce, je mi 36,o mimco se snazime pres 3 roky a mam za sebou 1 Ivf stimulaci vajecniku predcasne ukoncenou, u me byl problem jinde a hlavne doktor v sanusu na nej neprisel a hnal me do dalsi stimulace ktera by taky byla k nicemu! Nemluve o tom ze kdyby me vzal krev coz nevzal tak by na to prisel..kde tu bydlis a mas facebook? my jsme tam opravdu neporidili dobre ale tu zkusenost ma kazdy jinou a ty si o dost mladsi tak se snad brzy zadari..
@Jana2587 Ahojda, dlouho jsem tu nebyla.
Diky za podporu a odpovedi, mrzi me, ze to nedopadlo ![]()
@Petka.84 ahojda,děkuju, už se pomalu chystám na KET, tak snad
![]()
jinak já teď měla Gonal.je to stejný komfort jak Puregon ![]()
Holky zítra nebo pozítří začnu stimulovat, jak je to s ultrazvukem o víkendu v Sanusu?
@Mišulka86 to se domluvíte na pátek a pondělí
čím stimuluješ?
@Jana2587 Tak to drzim vsecky palce ![]()
Ja picham Gonal od nedele, ve stredu UTZ. Jen by me zajimalo, kolik per bude jeste treba. Ve stredu mi v Sanusu „dopichnou“ to prvni a tak doufam, ze pak uz bude stacit jen jedno. Jsem na to cely zvedava a nervozni ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď