Sanus 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
896
25.2.14 06:15

Ahoj holky! Tak na pojistovnu poslano, jsou pred nami gen. testy a pak dej se vule… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
25.2.14 19:44

@Petka.84 držim palce :palec: :)
já hlásim, že negativní :,( :,( až dnes když jsem jela na krev, tak jsem začala špinit, celou dobu jsem věřila, že to tam je :zed: :zed: byl to poslední třetí pokus, embrya byla dvě, krásný, tak já nevim co bylo špatně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
987
7.3.14 21:26

Jsem s mužem objednaná na genet. vyšetření(má lékařka mi vypsala doporučeni)..ráda bych se zeptala zda je to tedy nějak zpoplatněné nebo ne? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
19.3.14 20:08

Ahoj holky, mě čeká snad v Sanusu brzy první IVF…Příští týden bych už měka mít výsledky z genetiky, pak už jen ultrazvuk a čekat na MS.
@Cooolooorka My jsme za genetiku nic neplatili, tak snad ani vy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
19.3.14 22:15

@Mišulka86 ahoj :mavam: to je dobře, že vám dělají genetiku ještě před IVF. nám ji dělali až po prvním neúspěšném IVF :nevim: a jsi v Pardubkách nebo v Hradci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
20.3.14 07:30

@Jana2587 Ja jsem v Hradci. Zatim si nestezuju. A ty jsi v Pardubicich? No jsem rada, ze ji radsi udelali.Vsak uz se tesim az zacnu stimulovat. Jen teda nevim, mam na protkolu napsano od dr. ze na ten ultrazvuk pred Ms mam prijit v 8:30 a ja jsem objednana na 9:30. Hlavne abych to nedostala driv…by me piclo, cekat dalsi mesic :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
20.3.14 11:00

@Mišulka86 taky jsem v Hradci :mavam: já myslim, že na ten UTZ před ms neva když přijdeš o půl desátý. stejně kdyby si byla objednaná na půl devátou, tak budeš tutově čekat :zed: a jaký máš protokol? začíná se totiž píchat až druhý den cyklu, tak neboj, jestli to dostaneš dřív, tak tam druhej den jeď a rovnou ti píchnou i první injekci :palec: :) a ke komu chodíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
20.3.14 12:02

@Jana2587 No ja chodim k Dejmkovi, a ty? Mam kratkej protokol. No hlavne aby mi udelal ten ultrazvuk. A nebo se mi to opozdi o tolik, zebtreba pujdu na Utz vickrat.Taky se mi uz jednou stalo ze jsem nemela MS 3 mesice :| Jak dlouho uz do HK chodis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
20.3.14 12:13

@Mišulka86 taky chodím k Dejmkovi :palec: my jsme tam už od 6/2012 :roll: teď mám po 3.IVF :( vyšlo nám teda druhé, ale v 19tt my praskla plodová voda. jinak jsem měla taky krátký protokol, poprvé dlouhý, ale to bylo nic moc, tak mi dal krátký. neboj se nic, když se ti to opozdí, tak ti píchne Agolutin na vyvolání, ničemu to nevadí. když už jste domluvený a čekáte jen na ms tak začnete stimulovat tak jako tak. a už máte něco za sebou, laparku, IUI? nebo rovnou IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
20.3.14 12:38

@Jana2587 No mam za sebou jen hormonalni profil a po dva cykly sledovani ovulace, spermio nam vyslo dost bidne, tak nam rovnou rekli, ze doporucujou rovnou IVF a to s ISCI metodou, ze obyc by ta sance byla hodne nizka…tak nam jeste udelali genetiku a pujdem na to.
Tak to je sila 3× IVF, ale snad se to povede. Co by clovek neudelal.To me mrzi, ze ten druhy pokus nevysel :(
A tak uz cekas jak ten treti pokus vysel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
20.3.14 12:51

@Mišulka86 nene,byl bohužel neúspěšný :( teď nás čeká KET, zbylo jedno embryjko, prý trošku pomalejší, tak snad přežije rozmrazení. tak IVF je prostě větší úspěšnost. no ale co je dost bídně? protože i se špatným spermiem se dá, věřím prostě na zázraky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
20.3.14 13:10

@Jana2587 Tak to drzim palce, aby se mrazacek zadaril :palec: Taky doufam, ze nam neco zustane na zamrazeni. Drahy mel jen 2,5mil. spermii a 5% zdravych pohyblivych…ze by se pry nedal vybrat shluk, ktery by se dal k vajicku :| Sice rekl, ze zazraky se deji, ale je fakt, ze rok a pul cekani na zazrak uz mi stacili…ted uz bych radeji to mimi :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
20.3.14 13:13

@Mišulka86 děkuju,taky budu držet palce :) jinak naprosto chápu. taky se mi nechce už na nic čekat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
20.3.14 14:09

@Jana2587 Nevis jak je to s pery v sanusu? Moje znama ma pero po sve stimulaci, tak by mi ho nechala, ale nevim, jestli je mozny si prinest sve.Co jsem tu nekde cetla, tak je i problem si sehnat leky mimo sanus, ze to nepovoluji :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
20.3.14 15:11

@Mišulka86 každé pero máš v ceně, takže ti ho dávat nemusí. já mám doma tři :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.