Sanus 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
628
28.1.14 21:56
@wobludka píše:
@ilca2014 měli jsme 7 kousků, embryoložka vytáhla jednu dvojici s tím, že se pravděpodobně podaří rozmrazit jen jedno - a kdyby se držely obě, jedno zase domrazí. Jenže se stalo to, s čím jsme nepočítali - obě embrya se měla docela k světu, ale žádné nebylo tak kvalitní, aby přežilo domražení a znovurozmražení. Takže jsme stáli před volbou, zda to jedno vyhodit nebo to prostě risknout (vícečetné těhotenství je pro mě rizikové) a došli jsme k názoru, že je to menší riziko, než že si vyhodíme,,to pravé". A tak se stalo, že jsme si přivezli v pupajzu obě :D

Teda koukam ze na tom muzem byt i podobne take mame 7 zamrazenych vetsinu po dvouch, takze take uvidime co se podari. Jsem spis pro jedno ale pokud budou dve dobry tak je to jasny. Nenecham jedno znovu zamrazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
28.1.14 22:07
@wobludka píše:
@ilca2014 to dáš, za chvíli budeš starej feťák a ani Ti to nepřijde :kytka:

Doufam ale moc jista si nejsem. Presvedcit sama sebe a pichnout se je jedna vec ale kazdy den :nevim: A co ty ted musi brat? Jsou alespon takove ty tenke jehlicky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
28.1.14 22:11

@ilca2014 píchám fraxiparine - je to taková tenká jehlička, nic hrozného ;) a to mi u první stimulace píchal injekce manžel, páč já bych u toho zaručeně omdlela :mrgreen: Teď beru estrofem, utrogestan, prednison, kyselinu listovou a píchám fraxiparine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
28.1.14 22:16
@wobludka píše:
@ilca2014 píchám fraxiparine - je to taková tenká jehlička, nic hrozného ;) a to mi u první stimulace píchal injekce manžel, páč já bych u toho zaručeně omdlela :mrgreen: Teď beru estrofem, utrogestan, prednison, kyselinu listovou a píchám fraxiparine.

Ty jsi peknej fetak :) Doufam ze ten estrofem jsou tabletky. No uvidime co predepisou me. Na ten fraxiparin neco doplacis a jak casto si budes muset jezdit pro recept. Promin za tolik otazek ale jsem rada ze se muzu nekoho zeptat. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
28.1.14 22:34

:mrgreen: taky budeš :mrgreen: estrofem jsou malé tabletky, ale berou se jen u hormonálně řízeného KETu, jinak ne klasicky u IVF (existují i náplasti), takže ten pro Tebe není aktuální :) zbytek zůstává, doplatky jsou v řádu desetikorun, bacha jen za ten fraxiparin já blbka jednou dala pětikilo, přitom se dá sehnat i bez doplatku. Já brala teď u dr.MAX tuším 36,–. Recepty dostaneš u transferu, courat nemusíš, ale je to na igelitku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
29.1.14 09:32
@ilca2014
@wobludka píše: :mrgreen: taky budeš :mrgreen: estrofem jsou malé tabletky, ale berou se jen u hormonálně řízeného KETu, jinak ne klasicky u IVF (existují i náplasti), takže ten pro Tebe není aktuální :) zbytek zůstává, doplatky jsou v řádu desetikorun, bacha jen za ten fraxiparin já blbka jednou dala pětikilo, přitom se dá sehnat i bez doplatku. Já brala teď u dr.MAX tuším 36,–. Recepty dostaneš u transferu, courat nemusíš, ale je to na igelitku :mrgreen:

Ahoj holky.. taky beru estrofem v tabletce i v náplasti, utrogestan zavadim, prednison a picham fraxiparine.. a když jsem šla z lékárny s plnou taškou léků.. tak jsem si opravdu připadala jako největší fetak, co si došel pro „material“ a jde vařit drogy :pocitac:
dnes jsem 8 den po KET a mám takove nutkání testnout, ale chtěla bych vydržet do patku :think: je to fakt na bednu :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
29.1.14 09:41

@Donýsek :lol: to já tu mám ještě bohaté zásoby z předchozích těhotenství, už sem i to tu motalo, tak to bylo jeden čas i na půdě, ale expirace je furt v pohodě, tak se v tom kolikrát přehrabuju :mrgreen: vydrž ;) 8. den tam něco být může, ale taky nemusí, když tam čárka nebude, budeš se zbytečně nervovat (já měla pididucha až 12. den po transferu), když bude, tak nad tím duchem budeš mžourat a klepat se, aby to nebyla pregnylovka (pokud jsi měla), nebo se Ti to bude zdát málo… Radím hodit nohy na trnož, pustit si pěknej film a užívat si chvíli klidu 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
29.1.14 10:14

@wobludka
To právě delam, snažím se ležet nebo polehavat u DVD a sjíždím celou filmovou sbírku.. :mrgreen: abych na to nemyslela :cert: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
29.1.14 19:48

Tak dvanacty den po IUI a na testu jen jedna carka :-(
Nevim, jestli verit a rovnou se objednat na dalsi, nebo vyckavat na MS :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
30.1.14 16:40

Čau děvčata.
@Petka.84 dvanáctý den je si myslim brzo. jistější je testovat opravdu až ten den čtrnáctý. jeětě vydrž ;)
holky tak já dneska byla v Sanusu na utz před ms.jsem šla ještě v Sanusu na záchod a MS 8o dnes 27dc 8o obvykle to mám až minimálně 33.takže zítra začínám píchat :) :dance:
@Donýsek @wobludka jak vám je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
30.1.14 19:35

@Jana2587
Ahojky :mavam: dnes ráno jsem už nevydržela a zkusila testnout a bohužel „zatím“ / - doufám, že jenom ještě bylo moooc brzy a ještě se tam ta druhá později objeví :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
30.1.14 19:39

@Donýsek ještě vydrž, já při úspěšném ETu měla v krvi 15.den jen 116.za tři dny 440.ještě počkej a neztrácej naději :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11955
30.1.14 20:37

@Jana2587 Tak hodně štěstí :palec: jde to, děkuju, nic zvláštního ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
31.1.14 03:57

@Jana2587 Aholky, nooo testik usetren, chvili po tom, co jsem sem dala prispevek prisla MS :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
31.1.14 05:03

@Petka.84 tak to mě mrzí :hug: :hug: a vím jak se cítíš já to dostala už po 10 dnech po IUI ale je fakt že já to měla z nervů :zed: :zed: a te´d jsem objednaná na 5.2. na ultrazvuk a pak hned domluvíme další IUI a do třetice všeho dobrého už to vyjde :pankac: :pankac: takže hlavu vzhůru a jdem bojovat dál :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.