Sanus 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
896
1.4.14 16:04

@Mišulka86 Ahojda, ja jsem na neschopence uz od prvni injekce. Pracuju na minimalne 12-ti hod. smeny a delam den i noc. V Sanusu mi to dr. doporicila a neschopenku mi ochotne vypsal obvodak. Nechtela jsem na ni mit razitko Sanusu a zbytecne majiteli firmy vysvetlovat, co se deje ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
1.4.14 21:11

@Petka.84 a s cim si v praci rekla, ze marodis? Prece jen je to dlouha doba, tak co si vymyslet, aby nemeli v praci podetreni…ja dene dojizdim do prace hodinu tam a hodinu zpet…Ke vsemu mam taky smeny, jen ne nocni. Prace narocna neni, ale to dojizdeni stoji dost sil.
Jen mam strach, aby to partner financne utahl kdyz bych si prodlouzila neschopenku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
1.4.14 21:49

@Mišulka86 Muj reditel i prima nadrizena o tom vedi, coz je pro me dulezity, protoze mam podporu. Nebyla bych schopna si v praci pichnout, nijak by to neslo skloubit dohromady, bohuzel. Slo mi spis o to, aby se ta informace nedostala primo k majiteli firmy. Vis, jak to dnes je, zenska, ktera se chysta na materskou neni perspektivni a kazdy jsme nahraditelny. Popravde nevim, co rekli nejvrchnejsimu vedeni, ale myslim si, ze diky neschopence od obvodaka to nijak neresi ;-) Jinak mas uplnou pravdu, s financema je to narocny, zase se uklidnujem tim, ze utahovani opasku je pro dobrou vec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
2.4.14 10:22

@Petka.84 Tak to ja si budu muset asi neco vymyslet…nemam tu zrovna vedouciho, kterymu bych to mohla rict po pravde :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
2.4.14 10:25

@Mišulka86 tak řekni, že jdeš na gynekologický zákrok a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
2.4.14 12:09

@Mišulka86 Nebo,jestli ti vypise neschopenku obvodak, vymluva na zada to jisti ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
2.4.14 12:10

Jinak u nas UTZ v poho, vse jak ma byt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
2.4.14 14:35

@Petka.84 No tak to je parada, ze UTZ je v poradku. :palec:
No zkusim zitra zavolat k obvodacce, co mi na to rekne, kdyz bych chtela neschopenku. A v patek hura na prvni UTZ.Jsem zvedava co mi reknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
2.4.14 15:01

@Petka.84 tak super :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
2.4.14 17:53

@Mišulka86 Neboj, bude to v pohode ;-) Jak mi rikala moje sefova „musite verit, ale neupinat se“
Drzim palce! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
2.4.14 17:54

@Jana2587 V sobotu dalsi, pak uz se snad dozvime, co a jak dal ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
2.4.14 18:19

@Petka.84 tak to je super. v sobotu UTZ? 8o tak to je dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
2.4.14 18:54

@Jana2587 jj, dalsi UTZ a meli by nam rovnou snad i rict, kdy pujdeme na odsati vajicek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
184
4.4.14 17:06

Holky tak prvni UTZ za mnou…vse v poradku, v pondeli na dalsi a asi ve stredu uz odber :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1662
4.4.14 17:52

@Mišulka86 taky rychlost :palec: tak super, jen tak dál holky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.