Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mišulka86 Ahojda, ja jsem na neschopence uz od prvni injekce. Pracuju na minimalne 12-ti hod. smeny a delam den i noc. V Sanusu mi to dr. doporicila a neschopenku mi ochotne vypsal obvodak. Nechtela jsem na ni mit razitko Sanusu a zbytecne majiteli firmy vysvetlovat, co se deje ![]()
@Petka.84 a s cim si v praci rekla, ze marodis? Prece jen je to dlouha doba, tak co si vymyslet, aby nemeli v praci podetreni…ja dene dojizdim do prace hodinu tam a hodinu zpet…Ke vsemu mam taky smeny, jen ne nocni. Prace narocna neni, ale to dojizdeni stoji dost sil.
Jen mam strach, aby to partner financne utahl kdyz bych si prodlouzila neschopenku…
@Mišulka86 Muj reditel i prima nadrizena o tom vedi, coz je pro me dulezity, protoze mam podporu. Nebyla bych schopna si v praci pichnout, nijak by to neslo skloubit dohromady, bohuzel. Slo mi spis o to, aby se ta informace nedostala primo k majiteli firmy. Vis, jak to dnes je, zenska, ktera se chysta na materskou neni perspektivni a kazdy jsme nahraditelny. Popravde nevim, co rekli nejvrchnejsimu vedeni, ale myslim si, ze diky neschopence od obvodaka to nijak neresi
Jinak mas uplnou pravdu, s financema je to narocny, zase se uklidnujem tim, ze utahovani opasku je pro dobrou vec ![]()
@Petka.84 Tak to ja si budu muset asi neco vymyslet…nemam tu zrovna vedouciho, kterymu bych to mohla rict po pravde :-/
@Mišulka86 tak řekni, že jdeš na gynekologický zákrok a je to.
@Mišulka86 Nebo,jestli ti vypise neschopenku obvodak, vymluva na zada to jisti ![]()
@Petka.84 No tak to je parada, ze UTZ je v poradku. ![]()
No zkusim zitra zavolat k obvodacce, co mi na to rekne, kdyz bych chtela neschopenku. A v patek hura na prvni UTZ.Jsem zvedava co mi reknou.
@Mišulka86 Neboj, bude to v pohode
Jak mi rikala moje sefova „musite verit, ale neupinat se“
Drzim palce! ![]()
@Jana2587 V sobotu dalsi, pak uz se snad dozvime, co a jak dal ![]()
@Jana2587 jj, dalsi UTZ a meli by nam rovnou snad i rict, kdy pujdeme na odsati vajicek ![]()
Holky tak prvni UTZ za mnou…vse v poradku, v pondeli na dalsi a asi ve stredu uz odber ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.