Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@oskárek59 Jsem 5den po zavedeni v nativu, takze se citim normalne, trochu podbrisek, ale rikam si jestli jsem nenastydla…jak jsi se citila Ty, kdyz to vyslo a kdy jsi testovala?
@Tinkka píše:
@oskárek59 Jsem 5den po zavedeni v nativu, takze se citim normalne, trochu podbrisek, ale rikam si jestli jsem nenastydla…jak jsi se citila Ty, kdyz to vyslo a kdy jsi testovala?
Já se cítila fajn,7.den první test uplně bílý, naštvaně skončil v koši a já jsem nahodila normální režim, jen jsem nic těžkého netahala.
No 10.den my to nedalo, protože jsem dostala bolesti jako před MS a testla jsem, byla tam fakt mini čárka ale byla..
a pak už jsem testila každý den asi 4-krát po sobě, čárka sílila až byli dálnice
pak krev vše se potvrdilo, HCG rostlo krásně na UTZ dutinka…a pak další kontrola a nic, zastavil se vývoj a HCG pořád rostlo, no na další kontole se nic nezměnilo a za 4 dny jsem nastupovala do nemocnice na revizi ![]()
tobě přeji ať zažiješ lepší výsledky než já!! ![]()
@oskárek59 tohle by si nemel prozit nikdo znas ![]()
@Tinkka kdy hodlas testit?
@1985bara píše:
@oskárek59 tohle by si nemel prozit nikdo znas![]()
Máš naprostou pravdu..
jen život se zařídí po svém..
vidím, že i ty máš za sebou tuhle smutnou zkušenost..
ale teďka už jsi šťastná těhulenka
moc ti fandím..
@oskárek59 jj bohuzel mam take takovou ‚zkusenost‘ ale me to zivotne hodne posililo,,,bohuzel vim ze s tim nic nenadelam a co se ma stat se stane,,,ale jak vidis i dobre zpravicky se deji ![]()
@1985bara píše:
@oskárek59 jj bohuzel mam take takovou ‚zkusenost‘ ale me to zivotne hodne posililo,,,bohuzel vim ze s tim nic nenadelam a co se ma stat se stane,,,ale jak vidis i dobre zpravicky se deji
Já se nevzdavam, vim že se taky dočkám miminka ![]()
jen to prostě potrva o chvilku dýl
a vždycky když čtu jak se holkam po revizi zadařilo tak mě to povzbudi ![]()
takže bojuju a jdu dál ![]()
@oskárek59 jj nejlepsi je se nevzdavat, zivot je svi…ale ho prelstime
, ja od dneska striham metr ![]()
@1985bara píše:
@oskárek59 jj nejlepsi je se nevzdavat, zivot je svi…ale ho prelstime, ja od dneska striham metr
Já to beru tak jak se to říká:Ženská vydrží víc než člověk ![]()
takže my se nesmíme vzdávat, vem si kdyby jsme se vzdaly..jak by to na světě vypadalo..
jinak máš moc hezké jména pro miminko
@oskárek59 jj mas pravdu, hlavne my co nam to nejde jsme toho prikladem ze vydrzime ![]()
jinak dekuji, vybirala jsem je sama, jen jsem dala tatkovi vybrat a on to nechal na me ze je rad ze se to povedlo a na jmene mu nezalezi, hlavne nechce aby melo svatek nekde u narozenin
,,jinak od vcerejska tam snad skace pres pupecni snuru to neni mozny co vecer predvadelo u telky
@1985bara píše:
@oskárek59 jj mas pravdu, hlavne my co nam to nejde jsme toho prikladem ze vydrzimejinak dekuji, vybirala jsem je sama, jen jsem dala tatkovi vybrat a on to nechal na me ze je rad ze se to povedlo a na jmene mu nezalezi, hlavne nechce aby melo svatek nekde u narozenin
,,jinak od vcerejska tam snad skace pres pupecni snuru to neni mozny co vecer predvadelo u telky
Můj bezva kámoš má Jonáška a je to moc hezké jméno…
a Rozárka je takové něžnéé..
buď ráda za to co prcek předvádí alespoň víš, že je vše OK..
jj my co nemáme jinou šanci než IVF musíme bojovat!!
hlavně s psychikou..
občas nakouknu do vaší diskuze IVF a vidím, že tam jste teda mega úspěšné
samé těhulenky ![]()
to je tak krásné a povzbuzující!!
@oskárek59 jj tam se tehotni jak na bezicim pasu, pridej se k nam uplne a jen nenakukuj, aspon se od nas nakazis ![]()
@1985bara píše:
@oskárek59 jj tam se tehotni jak na bezicim pasu, pridej se k nam uplne a jen nenakukuj, aspon se od nas nakazis
Vážně o tom uvažuju
tebe i Tinkuu znám tak snad se tam u vás v záplavě těhulek neztratím a snad se do konce roku přidám ![]()
můžu mít dotaz??
když jsi otěhotnělo a měla SP bylo to přirozeně nebo po IVF?
a za jak dlouho jsi znovu otěhotněla?? ty jsi ale neměla revizi že?? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.