Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@maraida epes parades, jede to jak po masle, srdicko bude coby dup
![]()
@Tinkka
ahojky tak co vajucha?? kolik máte oplodněných??? moc na tebe myslím ![]()
@oskárek59 Diky!! Tak z 29 bylo 10 nezralych (s tim se pocitalo, nemela danou velikost) vsechna se oplodnila a 10 se jich dobre vyviji! Je to o 50% lepsi jak minule. Tak ted uz je to v rukach bozich a osudu, takze se modlim, doufam a verim, ze v utery 12.30 to klapne! Jinak bricho furt citim, piju 4l, nutri atd. Jak dlouho bolelo Tebe bricho a jak Ty, uz vis datum KETu?
@Tinkka paráda
držím palce nadále
věřím, že zbyde i do mražáčku ![]()
@Tinkka píše:
@oskárek59 Diky!! Tak z 29 bylo 10 nezralych (s tim se pocitalo, nemela danou velikost) vsechna se oplodnila a 10 se jich dobre vyviji! Je to o 50% lepsi jak minule. Tak ted uz je to v rukach bozich a osudu, takze se modlim, doufam a verim, ze v utery 12.30 to klapne! Jinak bricho furt citim, piju 4l, nutri atd. Jak dlouho bolelo Tebe bricho a jak Ty, uz vis datum KETu?
Tak to máš krásný počet, budu držet palce aby vydrželo co nejvícc ![]()
mě po OPU bolelo břicho asi 3.dny pak už to bylo lepší měla jsem lehčí OHSS
a tak jsem po 7.dnech od OPU zavaděla utrouš pak dorazila MS a byl klid ![]()
Ahoj holky, zdravím Vás ![]()
mam dobré zprávy, dnes zavedena 1 blasta ačková, dalších pět je jich v mrazáku. Testovat mám 16.7.takže je Vám jasný co očekávám, jooo?
Jsem ráda, je to velký posun k lepšímu oproti minulému IVF ![]()
A jak Vy válčíte?
@Tinkka držím pěsti, at se mimi pekne uhnizdi:):) je to každopádně skvěle skóre 6 blastocyst… To uz proste musi vyjít.
@teta1 Dekuji
Rada bych ty dve zatraceny cary taky jednou v zivote videla!
@Tinkka
Ahojky no jak tak čtu samé dobré zpávy vidím..tak gratuluju a držím palečky!!!
my máme v mrazu taky 5 embryjek vyšetřených po PGD tak jsem šťastnáááá ![]()
@Tinkka to víš, ze uvidíš. Dívám se jak se tady všem holkam daří, tak to stesti musi byt nakažlivé!!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.