Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Teď jsem zrovna četla na jejich stránkách, že ubytování a stravu ve formě plné penze si hradí účast. sám. Akorát ty procedury jdou z VZP.
@faldi píše:
Teď jsem zrovna četla na jejich stránkách, že ubytování a stravu ve formě plné penze si hradí účast. sám. Akorát ty procedury jdou z VZP.
Jako na stránkách FL???
pokud budeš mít komplexní lázeňskou péči tak VZP hradí vše..i jídlo a ubytování..samozřejmě počítej, že budeš platit nějaký doplatek za ubytování pokud budeš třeba chtít jednolůžák, a pak ještě lázeňský poplatek..
jinak nic víc
Jo o těch polatkách atd..vím, vůbec nevím, jak to chodí. Koukala jsem i na ty Klimkovice a tam něco takového o tom bylo.No včera dr. říkala, že to budu mít pod ňákým označením 1/11 sekundární sterilita.Jsem na to zvědavá ![]()
@faldi píše:
Jo o těch polatkách atd..vím, vůbec nevím, jak to chodí. Koukala jsem i na ty Klimkovice a tam něco takového o tom bylo.No včera dr. říkala, že to budu mít pod ňákým označením 1/11 sekundární sterilita.Jsem na to zvědavá
Musíš mít hlavně v požadavku napsané Komplexní lázeňská péče!!!
ano ta diagnóza je taková jakou mám i já..
XI/1 Sterilita a infertilita primární (3 a více spontánních potratů), sekundární sterilita na podkladě zánětlivém i funkčním, Abortus habitualis
@faldi píše:
http://www.frantiskovylazne.cz/…oplatky-klp/ to je ono, viď
@faldi píše:
To jsme dopadly![]()
Nj a nenaděláme nic bohužel..
a ty máš za sebou nějaké IVF?? nebo s čím se léčíš??
Jj, minulý měsíc poprvé a nezdařilo se, měla jsem ket, protože jsme měli i PGD, tak jsme čekali na výsledky. A mrazáčci nezbyli, měla jsem 15 zralých vajíček, z toho 7 bylo oplodněn.6 se jich přestalo po 3 dnech vyvíjet a jeden bojovík zbyl, byla to 6denní blastocysta.Oba jsme v pořádku.2 jsem měla zamlklý potrat vždy po roce v 8.tt Už mám doma opět menogon a čakám až přijde MS a budu píchat
ta by měla přijít zítra
@faldi píše:
Jj, minulý měsíc poprvé a nezdařilo se, měla jsem ket, protože jsme měli i PGD, tak jsme čekali na výsledky. A mrazáčci nezbyli, měla jsem 15 zralých vajíček, z toho 7 bylo oplodněn.6 se jich přestalo po 3 dnech vyvíjet a jeden bojovík zbyl, byla to 6denní blastocysta.Oba jsme v pořádku.2 jsem měla zamlklý potrat vždy po roce v 8.tt Už mám doma opět menogon a čakám až přijde MS a budu píchatta by měla přijít zítra
Jsme na tom podobně s počtem vajíček taky nám zůstalo jen jedno a nezadařilo se..mrazáky nemáme a tak nás v květnu čeká druhé kolo..
chtěla bych hned po těch lázních budu odpočinutá tak snad to klapne..
takže ty budeš v lázních po stimulce a odběru??
No já teď budu stimulovat, kolem 25.3.odběr, pak lázně, teda jestli klapnou a pak se chce p.dr.kouknout ještě do dělohy, pač jsem v srpnu byla na hydrolaparskopii a měla jsem tam malé srůsty a zjistlili mi pravej neprůchod. vejcovod. A pak teprve transfer v dalším cyklu.Aby to bylo vše o. k
@oskárek59 A kolik je TI a jaky mate spg? Mě také zbyl jen jeden bojovník, blastocysta 5AA a stejně prd. Kdoví co všechno hraje roli…Tak to bude super v těch lázních…na jak dlouho pojedeš? Já ted budu muset chodit pilně do práce…
…ale jela bych také hnedka…
@faldi píše:
No já teď budu stimulovat, kolem 25.3.odběr, pak lázně, teda jestli klapnou a pak se chce p.dr.kouknout ještě do dělohy, pač jsem v srpnu byla na hydrolaparskopii a měla jsem tam malé srůsty a zjistlili mi pravej neprůchod. vejcovod. A pak teprve transfer v dalším cyklu.Aby to bylo vše o. k
Doporučuji si zamluvit ubytovani už teďka..holky si zamlouvaly ubytko i měsic dopředu
projdi si strany s ubytovanim ve FL a zavolej tam a domluv si to i když to ješte nemáš schvalene
@Tinkka
Me je 32. a tobe? jinak SP nic moc, mame trochu line spermie a taky horši morfologii
ale po vitaminech se trochu polepšil..
i ja si chci trochu pročistit tělo a tak uvažuju nad bylinkama a nebo nad činskou medicinou
do lazni se tešim jsem v praci tyden a už se mi nechce ![]()
jinak do lazni jedu na 21.dnu
@oskárek59 Me je 33. My mame spg hroznej, tak jsem manzelovi nasadila cistici caje, macu, selzink a mam obj.ten Fertilan. Ja beru Chlorellu, zelezo plus bylinkove caje, musime se taktez dat do kupy! A pak teprve dalsi pokusy, ze ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.