2. IVF na přelomu března a dubna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
teta1
5.4.14 21:11

@Tinkka odebráno 7 vajusk, ale jen 4 zralá. Mela jsem tam 3 prázdné velké folikuly… Oplodnilo se 3 a dnes mi zavadeli 2 ctyrbunecna. Jedno bylo myslím A a druhé B. Ani jsme do prodloužené kultivace nesli, nemelo by to moc smysl. Ale ja uz jedno ditko a mám a to je ze 4 buněčného embryjka kvality B. Ted se na to hlavne nesmím soustředit a pred Velikonocema testu, sliznici jsem mela ukazkovou, tak jen, aby se jim ta líbilo :)

• Citovat
  • Upravit
2903
6.4.14 08:04
@teta1 píše:
@Tinkka odebráno 7 vajusk, ale jen 4 zralá. Mela jsem tam 3 prázdné velké folikuly… Oplodnilo se 3 a dnes mi zavadeli 2 ctyrbunecna. Jedno bylo myslím A a druhé B. Ani jsme do prodloužené kultivace nesli, nemelo by to moc smysl. Ale ja uz jedno ditko a mám a to je ze 4 buněčného embryjka kvality B. Ted se na to hlavne nesmím soustředit a pred Velikonocema testu, sliznici jsem mela ukazkovou, tak jen, aby se jim ta líbilo :)

Tak budu držet palce aby se krásně zavrtaly :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teta1
6.4.14 12:11

@oskárek59 dekuji, užívej lázně!!

• Citovat
  • Upravit
685
15.4.14 12:09

Ahoj holky, tak jak pokračujete? U nás se to konečně hnulo, imuno ok a od včera stimulujem, jsem z toho nějak nervózní, první ivf jsem se tak nebála :? A co Vy holky v lázních? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
15.4.14 13:45

Ahoj :mavam: tak já už jsem 2týdny v lázních, v neděli už jedu dom, už se docela těším, i když je to tady superrrr :) je u nás postaráno :) takže žádný stres, prostě si to tady užíváme a nechává me se hýčkat procedurami :lol: příští týden ve čtvrtek do caru pro výsledky genetiky 4 emroušků :srdce: a dohodnout se, co a jak :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
15.4.14 14:50

Ahoj holky, tak ja cekam koncem dubna ms a pak dlouhy protokol, takze konec cervna ET, doufam, ze tentokrate bez ohss!! Uz se tesim, az se zacne zase neco dit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
15.4.14 18:01

To je super že se tam máte hezky, tak to má být :) @Tinkka taky se bojím ohss :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
15.4.14 18:05
@Fíífía píše:
Ahoj holky, tak jak pokračujete? U nás se to konečně hnulo, imuno ok a od včera stimulujem, jsem z toho nějak nervózní, první ivf jsem se tak nebála :? A co Vy holky v lázních? :)

My si v lázních lebedíme..krásně se o nás starají, výborně vaří, procedury jsou fajn..nj taky se mi to už krátí a tak se snažím užívat co to jde
jinak my na IVF snad ten květen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
15.4.14 18:48

@Fíífía uz jsi ho take zazila? Jake jsi mela davky? Ja Puregon 100 a 150 ‚jenom‘

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
16.4.14 08:24

Zažila, bylo to až po transferu, prečkala jsem to doma, nikam jsem s tím nešla. Ale byl to děs, hlavně ty noci. Měla jsem Menopur 300 a 220

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teta1
16.4.14 11:21

@Tinkka tak to přeji hodne štěstí!! Květen/červen takové pekne plodné mesice :) to uz přece musi vyjít. Ja jsem 11 den po ET uz 3 dny slabé spinim a v CAR mi řekli, ze s tim stejne nic neudělali, ze musím čekat a brat Utrogestan. Tak cekam :zed: na testu dve čárky, ale ta druha slabá. Tak uvidíme, snad z toho něco bude! Holky přeji pekne Velikonoce!

• Citovat
  • Upravit
7151
17.4.14 17:47

@teta1 Jejda, tak to vypadá nadějně, držím palce, aby čárka sílila…to špinění tady holky hodně zminují, může to být tak i tak, takže hodně štěstí…Jojo, už se to blíží, mám z toho časového období dobrý dojem, takže tomu věřím :palec: Už se na to vlastně těším, až se bude něco dít…Také přeji pěkné Velikonoce :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
17.4.14 17:49

@Fíífía Tak to byly dost vysoké dávky…jinak souhlasím s Tebou ty noce fakt hrůůza, vždy když jsem se přetočila tak jsem se vzbudila bolestí a za noc vypila dva litry vody, to mě myslím také dost pomáhalo…Tak držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
17.4.14 18:33

@teta1 já taky špinila a pomohl mi ten ascorutin, druhý den už nic.Moc držim pěsti ať je vše o. k.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
18.4.14 08:18

@teta1 držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.