2. IVF na přelomu března a dubna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
685
29.4.14 16:37

Ahoj :) embryjko bylo 5denni blasta.
Bylo mně úplně normálně, ale před chvílí začala jakoby menstruační bolest :nevim: nějak brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
29.4.14 17:04

No já taky měla při 1.ivf blastu otestovanou a nic :nevim: tak snad už by se tam nahoře mohl smilovat a to 2.by mohlo klapnout.Taky mě pak pobol. břicho jako na MS a nic.Ani jsem nešpinila, nekrvácela.8.den zkoušela test byl tam malinkej dušík, tak jsem byla pak zklamaná. Teď už nebudu test.max.až ten 14.den a nebudu se pozorovat :lol: kde co mě píchá atd… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
29.4.14 17:12

Jj to jsem si taky říkala a už to začíná :cert: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
29.4.14 17:26

Už jsem si říkala, že půjdu po tom transferu do práce, tak ty 2 dny budu odpočívat a pak půjdu, no uvidím :nevim: ale doma to bude napalici :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
29.4.14 17:56

Holky, vy se mate, ze uz mate et za sebou! Ja chci takyyyyy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
29.4.14 18:55

Já ještě néé :mavam: já až v polovině května :) neboj, taky se dočkáš :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
1.5.14 16:01

@Fíífía ahoj já jsem na tom podobně jako ty ET byl v sobotu ;), chodím do Brna do car a mám zavedené dvě jedničkové morulky, to čekání je vážně šílené, jak si krátíš chvíli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
1.5.14 16:21

Ahoj :) tak to přeji hodně štěstí. Já nemám nic originálniho na krátění chvíle, jen si prehazuju polštáře a čtu diskuze :mrgreen: je to děs no.Ale dne už jsem něco doma poklidila a přikládám to odpočinkem. Co ty? Jak dlouho si vydržela ležet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
1.5.14 17:05

Do jakého caru chodíš? A jak se citíš? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
1.5.14 17:29

@Fíífía děkuju, taky přeji hodně štěstí holka, já chodím na OBI do Brna, sice státní nemocniční car, takže prostředí žádný extra luxus, ale jsem tam spokojená, já prdím na pozlátko, hlavně když se nám tam dobře věnují :D Necítím se vůbec nijak, jen trochu tvrdší prsa, ale ty mi po vyprchnutí pregnylu z těla taky nějak opadly, takže houby z toho a co ty už máš nějaké příznaky ;)
já ležela asi jen v tu sobotu, v neděli už jsme byli na vychajdě a každý den něco málo projdem, vařím, pak zas chvíli ležím, dnes jsem už dělala i na dvorku kytky, jen tak v klidu v sedě nebo čupu, potřebovala bych nějak odstavit tu hlavu ach jo :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
1.5.14 18:39

:) Jj odstavit hlavu to je hezký :mrgreen: jsem ráda že se nehejbu sama :mrgreen: snad to bude v pohodě.
Jinak já příznaky žádný, jen už druhý den po transferu pocit na ms :? Tak nevím.
To bylo tvé 1.ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
1.5.14 19:13

@Fíífía no snad bude, i když jak říká docent, vyležet se to nedá, pokud to má být to pravé, tak to přežije i bungee jumping :lol:
toto je naše druhé ivf, před třemi lety jsme byli na prvním a máme z něj holčičku, tak moc doufám, že bude sourozeneček, protože toto je asi náš poslední pokus…ještě teda máme dva mrazáčky, ale protože máme špatné spermijky, tak věřím spíš těm čerstvým, než ketu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
1.5.14 19:29

Jé, to se máte že máte už holčičku. Moje je to taky druhý ivf, první se sice chytlo, ale nevyvijelo, Ket dvou embryí nevyšel. Přítel měl spermio prý krásný, já zdravá, tak nevím proč se nechytly. Mám jen nějaký imuno problém, ale to už bylo přelečený. Tak uvidíme co teď.
U nás říkají klidovy režim, ale co to je :think:
Jj když to má být, tak se bude držet jak klíště :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
2.5.14 09:31

@Fíífía JoJo s ní už je ta naše diagnóza, že nebudeme mít nikdy děti příjemnější :-) my měli loni taky ket dvou morulek, ale z toho nic nebylo tak letos zkoušíme ještě celý cyklus, jestli to neklapne, tak už je to konec, ale naštěstí máme tu malou…my máme vrozeny problém u muže, takže musíme ke spermiim operativně a to není moc sranda ani fyzicky ani finančně :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
2.5.14 09:31

@Fíífía už máš nějaký plán na dnešek? :-) já ještě ani nevím co mám vařit :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.