Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@teta1 tak to je krásné že máš sněhulácka u sebe, tak přeji aby to bylo to pravé jako dcerka
jedna známa taky razí, že blasta se jí nikdy nechytla až dvakrát osmibuňka ![]()
Ono je to vždycky všechno individuální dokud to člověk nevidí na testu tak stejně ví prd i kdyby měl jen samé pozitivní priznaky…
@pici presne tak, dnes mi embryolozka říkala, ze hlavne dobra nálada je dulezita, ze stejne uz nic nezměním, ze uz je to rozhodnuto 5 minut po transferu. Jo a příznaky jsem mela jen tehdy, kdyz jsem těhotná nebyla a to uz mám 1 ditko a za sebou dve biochemické tehotenstvi.
Jinak moje tetka ma obě dítka s time, ze mela snad 3 mesice menzes a pak zjistila, ze uz je ve 2 hem trimestru… Takže každá jsme jiná a i to spineni nemusí byt zle…
@teta1 to je hezké a moc povzbudive
musím to taky začít brát nějak s úsměvem nebo se do večera zblázním tím neustálým šmirovanim slipovky ![]()
Mám doma ten ascorutin myslis, že si ho můžu dát? Je to v podstatě jen vitamín c né?
@pici klidně ho ber, me ho vždy nasadili v CAR pri spineni a to 1 tabletku denně. Nic tim nezkazis, jednou mi pomohl a jednou ne, ale to jsem ho podle me nasadila pozdě.
@teta1 jo tak pokud těhu nejsem tak je to naprostý šumak a pokud naaahodou jo tak to může pomoct, když to na to dávají… Tak to zkusim, stejně tu ležím jak lazar na nic, takže co ![]()
A co máš ty nachystané na rozptýleni na čekání?
@pici ja normalka v praci, žádná změna, zadne lezení. Beru to sportovně, po 2 neúspěšných IVF uz to ted nějak nečekáme… Vyšlo nam jen první IVF a pak docela smůla. Ono to tak vychází, ze je sance 33% a vyjde každé 3 ti…
@teta1 jo tak v práci to určitě utíká líp, to si taky pamatuji při prvním…držím palec ať jsou na tebe procenta krátký a bude sourozenecek ![]()
@pici dekuji
ja jsem takovy analytik a tak si vždy musím dokazat proč to nevychzi
jak jsi na tom ty?
@Fíífía no nevím jak se z toho teď otrkat, a mrazacky asi až na podzim ![]()
@teta1 taky doufám, že to bude dobrý, zatím jsem zklamaná hrozně, potřebovala bych spát tak tři dny v kuse ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.