2. IVF na přelomu března a dubna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
685
4.5.14 13:08

No vidíš, šikovný embryjko :) ať se mu dál hezky vede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
4.5.14 13:15

@teta1 tak to je krásné že máš sněhulácka u sebe, tak přeji aby to bylo to pravé jako dcerka ;) jedna známa taky razí, že blasta se jí nikdy nechytla až dvakrát osmibuňka :)
Ono je to vždycky všechno individuální dokud to člověk nevidí na testu tak stejně ví prd i kdyby měl jen samé pozitivní priznaky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teta1
4.5.14 13:15

@Fíífía díky moc… Pekne odpocivej, treba se to nerozjede!

• Citovat
  • Upravit
teta1
4.5.14 13:20

@pici presne tak, dnes mi embryolozka říkala, ze hlavne dobra nálada je dulezita, ze stejne uz nic nezměním, ze uz je to rozhodnuto 5 minut po transferu. Jo a příznaky jsem mela jen tehdy, kdyz jsem těhotná nebyla a to uz mám 1 ditko a za sebou dve biochemické tehotenstvi.

Jinak moje tetka ma obě dítka s time, ze mela snad 3 mesice menzes a pak zjistila, ze uz je ve 2 hem trimestru… Takže každá jsme jiná a i to spineni nemusí byt zle…

• Citovat
  • Upravit
52
4.5.14 13:34

@teta1 to je hezké a moc povzbudive :-) musím to taky začít brát nějak s úsměvem nebo se do večera zblázním tím neustálým šmirovanim slipovky :)
Mám doma ten ascorutin myslis, že si ho můžu dát? Je to v podstatě jen vitamín c né?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teta1
4.5.14 13:39

@pici klidně ho ber, me ho vždy nasadili v CAR pri spineni a to 1 tabletku denně. Nic tim nezkazis, jednou mi pomohl a jednou ne, ale to jsem ho podle me nasadila pozdě.

• Citovat
  • Upravit
52
4.5.14 13:59

@teta1 jo tak pokud těhu nejsem tak je to naprostý šumak a pokud naaahodou jo tak to může pomoct, když to na to dávají… Tak to zkusim, stejně tu ležím jak lazar na nic, takže co :-)
A co máš ty nachystané na rozptýleni na čekání?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teta1
4.5.14 19:42

@pici ja normalka v praci, žádná změna, zadne lezení. Beru to sportovně, po 2 neúspěšných IVF uz to ted nějak nečekáme… Vyšlo nam jen první IVF a pak docela smůla. Ono to tak vychází, ze je sance 33% a vyjde každé 3 ti…

• Citovat
  • Upravit
52
4.5.14 22:20

@teta1 jo tak v práci to určitě utíká líp, to si taky pamatuji při prvním…držím palec ať jsou na tebe procenta krátký a bude sourozenecek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teta1
5.5.14 09:14

@pici dekuji :) ja jsem takovy analytik a tak si vždy musím dokazat proč to nevychzi :D jak jsi na tom ty?

• Citovat
  • Upravit
52
5.5.14 09:41

@teta1 já blbe už normální MS :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
5.5.14 09:59

@pici jé né, to mě moc mrzí :(
Zkusíte ty mrazáčky pak viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teta1
5.5.14 10:34

@pici to me mrzí… ja jsem zažila to stejne cca pred 3 mi týdny, dala jsem si 2 becherovky a šla spát… A pak nějak druhy den uz to tolik nebolela.

@Fíífía snad alespoň ty mas nejaké dobre zprávy!!

• Citovat
  • Upravit
52
5.5.14 10:42

@Fíífía no nevím jak se z toho teď otrkat, a mrazacky asi až na podzim :|
@teta1 taky doufám, že to bude dobrý, zatím jsem zklamaná hrozně, potřebovala bych spát tak tři dny v kuse :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
5.5.14 11:19

@pici Jj je to těžký, ale zvládneš to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.