Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Fíífía a ty máš jet do caru až 22teho? To je teda dlouhá doba, to ani nepujdes někam na krev, abys věděla hCG?
Ahoj holky! Zdravím vás po delší době. Tak nějak jsem si od toho všeho musela odpočinout a nabrat sílu do dalšího pokusu. Dneska jsem měla druhou injekci menopuru - rozhodli jsme se jít do toho, tak držte palce
V týdnu mě čeká v caru kontrola a další týden OPU, to ještě nevím kdy. A jak se daří vám, nějaké novinky? Jak pokračujete, nestíhám vás dočítat ![]()
@itsi ahoj taky jsme se rozhodli pro dalsi kolo a mam za seboj vcerejsi druhou davku menopuru a ve stredu utz na stanovenk opu ![]()
Holky, ja zacinam 27.5.dlouhy protokol s decapeptylem, takze to je jeste na dlouho, dlouhy protokol
vy mate kratkej, co?!
@1985bara píše:
@itsi ahoj taky jsme se rozhodli pro dalsi kolo a mam za seboj vcerejsi druhou davku menopuru a ve stredu utz na stanovenk opu
Ahoj! Tak to jsme na tom stejně, já dneska třetí injekce menopuru a na utz jdu ve čtvrtek…tak snad se něco urodí
A měli by mi říct přesný termín OPU. No a pak budeme spolu prožívat těch 14 nekonečných dnů po ET - doufám, že tentorkát už to nám oběma (a taky i ostatním) vyjde ![]()
@itsi taky dam treti davku, ale jedu na stnoveni opu uz ve stredu, doufam ze se neco rodi uvnitr
,,bude to dlouhych 14 dni
, budes mit PK? my jo
@Tinkka píše:
Holky, ja zacinam 27.5.dlouhy protokol s decapeptylem, takze to je jeste na dlouho, dlouhy protokolvy mate kratkej, co?!
Ahoj Tinko, jj, mám taky krátký, ale neboj, uteče ti to jako nic
A moc držím pěsti, ať vše dobře dopadne
Jak probíhá ten dlouhý protokol? Je to rozdíl oproti krátkému jen v tom, že se déle píchají injekce?
@1985bara Určitě bych chtěla PK, doufám, že bude dost vajuch, aby bylo co kultivovat…ale musím věřit, naordinovala jsem si hafo vitamínů, bylinek a kdoví čeho, tak není možné, aby se něco neurodilo
Dr. říkal předběžně, že OPU vidí u toho krátkého protokolu tak na pondělí, úterý během příštího týdne, tak uvidím, jak se to bude vyvíjet dál. A budete mít nějakou další metodu? ISCI nebo tak?
@itsi jj budeme to mit jako pri prvnim ivf, picsi a pk a pak vitrifikaci (jestli neco zbyde), u nas pk davaji ve vetsine pripadech
@1985bara Tak to budeme mít stejné - PISCI (kvůli těm spermošům, sice jsou teď malinko více pohyblivé, ale za to ta morfologie je děs
), a pak tu pk - jen doufám, že taky něco zůstane i na mražení - při prvním nám nic nezbylo, tak snad teď něco bude ![]()
@itsi taky nic nezbylo, bylo jich 8, sedm k oplodneni, z toho bylo 5 a do posledniho dne jich bylo porad 5 a kdyz jsme prijeli, zbylo jen to jedno a ani tomu se u me nelibilo,,,jinak ja uz jsem opichana ![]()
@1985bara tentokrát to bude lepší a uvidíš, že se nějakému bojovníčkovi u tebe líbit bude
Já budu opíchaná hned ráno, takže mám fajný budíček
Kolik toho menopuru pícháš? Já 300 jednotek, to je docela dost.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.