Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@maraida Tak přeji, ať se minimálka povede
Sice to taky není levná záležitost, ale na druhou stranu, než do sebe pořád píchat ty hormony (a třeba se stejným výsledkem na vajíčka), tak je to určitě šetrnější. Hlavně, ať to klapne!
@1985bara a zrovna to přišlo v nejnevhodnější chvíli
snad bude do zítřka v pořádku. Jo, kdyby se ty chlapy léčilo pivem, to by se pitné kúře podrobovali dobrovolně, ale čaj nee, to znám ![]()
@itsi ani to pivo by u nas neproslo
jednou za 14 dni si da v nedeli k obedu, jinak nee ![]()
@itsi tfuj tfuj tfuj,, at zitra sneseme ne co nejvic, ale co nejkvalitnejsi vajicka ![]()
Hlasim ze bylo 12oocytu a z toho 9vajuch, rano budem vedet kolik se jich na miskach mrska ![]()
Ahoj holky, tak hlásím, že bylo 10 vajuch, použitelných 9, tak uvidíme. Ve čtvrtek si mám volat, jak to s nima vypadá, tak snad se z nich něco vyklube
A děkuji moc všem za podporu ![]()
@Fíífía bohužel ne
ale tentokrat jsem to ani moc neprozivala. A jak u Tebe na kontrole? Je vse v pořádku?
@maraida si pis, meli jsme stejne leky a stimulaci i jednotky
,,ale neboj nejsme tu jedna na dva nicky ![]()
@itsi jinak predstav si ze chlapa na dnesek to bricho bolelo, vecer mel zvysenou teplotu a rano se probudil uplne mokrej a potil se cely den, ale uz bez teplot a dneska ho to uplne prestalo bolet je ok,,,me tak napadlo, mohli to byt nervy i kdyz on rika ze je nemel, ale mohli to byt takovy ty skryty, hlava nervy nepobira, ale telo se jim brani,,asi chudacek byl vystreslej z opu, pritom uz vi ze to bylo minule ok ![]()
@maraida diky… Uz jeden poklad doma mám ale ten druhy ne a ne přijít… Tak ted letní pauza a pak se uvidí! Ty vidím, ze uz mas doma více pokladu
to musi byt u vás veselo:)
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.