2. IVF na přelomu března a dubna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7151
11.5.14 21:19

Itsi, Baro drzim Vam palce! Dlouhej je, ze pichas inj.na utlumeni cinnosti hypofyzy 14dni pak dojde ms, pak se k temto inj. picha stimulacni hormon(Puregon) dalsich cca 12dni a pak opu, takze mesic denniho pichani :( ale zabrani se tim predcasne ovulaci a popraskani folikulu(mela jsem 33vajec). Otazkou je, zda jsou pak kvalitni. Ted chci nizsi davky, aby nebyl zase ohss!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
11.5.14 21:28

@Tinkka Neboj, bude to určitě dobré a snad ani to protivné ohss nenastane. Měsíc píchání musí být opruz, ale to zvládneš, uteče to rychle a budeš se těšit na pozitivní výsledky :kytka: Předtím jsi měla krátký, nebo taky ten dlouhý? Já jsem měla i minule krátký, teď sice dr. přemýšlel, že bychom taky zkusili ten dlouhý, ale pak to změnil a šoupl mi krátký. Ono už je to jedno, hlavně, aby to už dobře dopadlo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
11.5.14 21:35

@itsi Predtim taky dlouhy, vajec bylo dost, ale spatne spermije, pry. 24oplodnilo,5vyvijelo, jen 1zustalo, tak by me zajimalo, kde to jako vazne?! Vy jste zmenili car, vid. Ted je to lepsi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
11.5.14 21:36

@itsi ja mam prvni tri dny 300j a dva dny 225j, ve stredu se dozvim kolik budu dopichavat nez bude opu, ja mam dano ze musim pichat vecer v 21h

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
11.5.14 21:37

@Tinkka neboj ted to bude ok, ja si neuspech nepripoustim, az si obcas pripadam jak necitna mrcha, ze to tak strasne moc neprozivam,,,zivot me zocelil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
11.5.14 21:43

@1985bara ja to uz take tak neprozivam jako poprve a tez verim v uspech! Jen me s… ty hormony do sebe prat, vis jak…kv. spatnym spermiim, kez by to slo jinak, ze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
11.5.14 21:46

@Tinkka tak u me to neni jen kvuli spermiu, ale mam endosku a prisli i na stitku, tak se nam to pekne navalilo :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
11.5.14 22:07

Jj, my jsme změnili car, teď je to o stoprocent lepší, hlavně přístupem, atd. Zatím jsem tam spokojená, chodíme do Reprofitu, dr. Macháč mi dodal hodně naděje do tohoto pokusu, já jsem ještě moc nechtěla, ale on mě tak psychicky podpořil, že jsme do toho už šli. Jinak už to teď taky moc neprožívám, někdy mám pocit, že jsem nějak psychicky rezignovala, ale holt musím věřit, že už se to povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
12.5.14 17:08

@itsi Tak to jsi v dobrých rukách, na Dr. Machače tu čtu dost chválu u holek na Nízkám AMH, takže to je super, že jsi tam spokojená, to je také dost důležité. Držim palce, at jde vše co nejlépe… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
12.5.14 17:10

@1985bara Nemáme to jednoduché, což…Pokud je štítka pod kontrolou, tak by neměla dělat problémy…stejně je to všechno dílem náhody a souhry příhodných okolností, vid :lol: Držím palce, at to klapne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
12.5.14 17:36

@Tinkka ono se rika ze mit dite je nekdy rychlejsi nez usetrit na novy boty,,,ale v nasem pripade by jsme je uz i proslapali :-(,,,ale ono se zadari, tobe taky preji at to kooonecne vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
12.5.14 18:05

@1985bara taktak, moje kamarádka ze střední má už tři děti a ani o jedno se nesnažila, prostě to bylo, první v 17 omylem…další dvě s manželem…hlavně to třetí…jela si po porodu pro antiko a Dr. jí řekla, že je v tom, že už žádnou nepotřebuje :mrgreen: Nutno říci, že kamarádka je tak trochu celkově lehkovážná, ale to je v tomto asi zapotřebí…trochu nezodpovědnosti nám holt neuškodí :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
14.5.14 07:17

@teta1 ahoj :) tak co testík dělala jsi?
Přeji Ti všecko nejlepší k narozeninám. A ať Ti to vyjde. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
14.5.14 08:55

@teta1 ahojky taky se přidávám s přáním ;) a moc doufám a držím palce za krásný // darecek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
14.5.14 08:56

@Fíífía a co ty holka, curas pořad na testiky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.