2. IVF na přelomu března a dubna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
52
6.5.14 17:15

@Fíífía no já zas slyšela, že červené víno, tak jsem se taky obětovala :) při ivf je to dobré, ale u ketu neroste potvora…tak to máš ještě dva krásné pokusy, kdyby náhodou, ale to nehrozí prostě to tam bude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
6.5.14 17:23

Tak si představ, že jsem zase zašpinila :cert: tak jsem se tak naštvala a šla jsem udělat test :) a teda je tam!!! :pankac: slabší ale je, ještě aby dál sílila!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
6.5.14 17:28

@Fíífía bože to je krásné, tak to nemá chybu, určitě bude jen a jen sílit :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teta1
6.5.14 19:04

@Fíífía tak to je krása! Hlavne at sílí tfuj tfuj!

• Citovat
  • Upravit
teta1
6.5.14 19:06

@pici sliznice u me dobry, ted jsem ji mela v přirozeném cyklu něco pres 8 mm a během IVF i 10 takže to je ok, ale co je mi to platné kdyz embrousci nejsou nic moc… Každy ma neco

• Citovat
  • Upravit
685
6.5.14 21:32

Děkuju holky, chci se zeptat, spolkla jsem jeden ascorutin, když jsem dnes špinila, myslíte že mužů brát každý den aspoň ten jeden?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teta1
7.5.14 12:42

@Fíífía ja brala každy den jeden během spineni v tehotenstvi a nasadil mi to gynekolog v CAR, takže je to běžná praxe. Spineni přešlo a miminko se udrželo.

• Citovat
  • Upravit
52
7.5.14 12:52

@teta1 máš pravdu ono je stejně jedno co a jak, záleží jen na osudu…do embrousu stejně nikdo nevidí, někomu nepomůžou ani blasty, takže je to velká alchymie to ivf :roll:
Dnes jsme se v caru domlouvali, že na ket pujdem v tom červnu, u nás dělají vždy přípravu ke ketu těmi náplastmi, tak jsem zvědavá jak to teď půjde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
7.5.14 12:53

@Fíífía jo jeden určitě můžeš, to se tam jen embrous ubytovava ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
7.5.14 13:02

Holky děkuju za rady ;) @pici to je dobře že půjdeš do ketu, budu ti držet palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teta1
7.5.14 13:17

@Fíífía dělala jsi dneska další test?

• Citovat
  • Upravit
685
7.5.14 14:21

@teta1 dělala,je hezčí jak včera :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
7.5.14 14:23

Až to vykoumam jak to sem dostat, tak je vyfotim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
7.5.14 14:47

Ahoj :mavam: tak to máš fajn, taky už bych se toho chtěla dočkat :lol: snad to na podruhé klapne :) To je tvoje 1.ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
7.5.14 14:51

@Fíífía super,potichu gratuluji! At to jde tak dal!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.