Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Fíífía no já zas slyšela, že červené víno, tak jsem se taky obětovala
při ivf je to dobré, ale u ketu neroste potvora…tak to máš ještě dva krásné pokusy, kdyby náhodou, ale to nehrozí prostě to tam bude…
Tak si představ, že jsem zase zašpinila
tak jsem se tak naštvala a šla jsem udělat test
a teda je tam!!!
slabší ale je, ještě aby dál sílila!
@Fíífía bože to je krásné, tak to nemá chybu, určitě bude jen a jen sílit
![]()
@pici sliznice u me dobry, ted jsem ji mela v přirozeném cyklu něco pres 8 mm a během IVF i 10 takže to je ok, ale co je mi to platné kdyz embrousci nejsou nic moc… Každy ma neco
Děkuju holky, chci se zeptat, spolkla jsem jeden ascorutin, když jsem dnes špinila, myslíte že mužů brát každý den aspoň ten jeden?
@Fíífía ja brala každy den jeden během spineni v tehotenstvi a nasadil mi to gynekolog v CAR, takže je to běžná praxe. Spineni přešlo a miminko se udrželo.
@teta1 máš pravdu ono je stejně jedno co a jak, záleží jen na osudu…do embrousu stejně nikdo nevidí, někomu nepomůžou ani blasty, takže je to velká alchymie to ivf ![]()
Dnes jsme se v caru domlouvali, že na ket pujdem v tom červnu, u nás dělají vždy přípravu ke ketu těmi náplastmi, tak jsem zvědavá jak to teď půjde…
@Fíífía jo jeden určitě můžeš, to se tam jen embrous ubytovava ![]()
Holky děkuju za rady
@pici to je dobře že půjdeš do ketu, budu ti držet palce ![]()
Ahoj
tak to máš fajn, taky už bych se toho chtěla dočkat
snad to na podruhé klapne
To je tvoje 1.ivf?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.