Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@1985bara tak to je dobře, že jsi měla zásoby
Já jsem si právě po tom prvním neúspěšném už utrouš nevyzvedávala, recept ještě mám. Ten crinone má prý méně nežádoucích účinků, ale taky to beru až jako poslední možnost.
@Tinkka jj, estrimax je jako estrofem, užívám dva denně. A testovat mám až 8.6., ale to určitě nevydržííímmm
Zkusím to poprvé o víkendu a uvidíme, jestli se něco ukáže ![]()
@1985bara tuž že bych už to též v pátek zkusila
teoreticky by to bylo 9-10 DPO ![]()
@1985bara aha,takze kortikoid jake je Prednison, uz jsem doma ![]()
@Tinkka asi
, ja nejak ty nazvy nepobiram, jsem rada ze vim na co jsou ty moje
nahrazky toho vseho neznam
Ahoj holky, chtěla jsem si zkrátit čekání na další ultrazvuk, tak jsem udělala zase testik, blbka ![]()
Samozrejmně se zdá čárka tenčí ![]()
Hodím sem foto, co si o tom myslíte?
@Fíífía Ahoj,spise si zajdi na krev. Test neni relevantni v pozd.fazi tehotenstvi, slouzi jen k detekci tehu. To psala Dr. v poradne. zajdi na krev a uvidis! Uz bylo na utz srdicko nebo kdy tam jdes?
@Fíífía tedy me se zdaji obe carky tenci na tech dvou testech dole, jak kotrolni tak testovaci, ale jak pise @Tinkka testy jsou jen k detekci tehu v prubehu uz potom nestihaji hodnoty hcg urcovat
@Fíífía A jak dlouho jsi po ET? Došla bych na krev a za dva dny znova, HCG by mělo stoupat…
ET byl 28.4.
mimčo bylo vidět, příště by mělo být i srdíčko, no je to teď nejdelší, horší než před testováním
@Fíífía Neboj, vše bude v pořádku, musíš tomu věřit a nestresovat se, i když vím, že to prostě nejde…pokud bys jo chtěla uklidnit tak si zajdi na tu krev a budeš v klidu…pro samoplátce stojí 200Kč nebo Tě může nabrat praktická Dr. Držim palce… ![]()
@Fíífía prosim nestresuj se silou čárek na TT, nemá to smysl… Ani to nic neznamená, navíc ty testy dole vypadají i jako jiná znacka a kontrolní čárka je stejne silna jak ta detekujici tehu. Na druhe straně te chápu, do 20 TT nez jsem zacala malou cítit kopat jsem byla porad jak na trni. Stejne to ale člověk ničím neovlivní, takže se snáz alespoň myslet na nejaké pekne věci…
Děkuju Vám holky, jste mě uklidnily. K večeru jsem si udělala poslední test co jsem měla doma, ten vypadá dobře
a už žádný nekoupím!!!
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.