Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@teta1 Tak to me mrzi, vim jake je to zklamani, ale presne tak, trebas vyjde KET! Drzim palce a pekne Velikonoce!
@teta1 to mě moc mrzí
vloni jsem měla to samé. Přeji Ti ať se z toho dostaneš co nejdřív, já jsem vygruntovala celý byt a bylo mě líp ![]()
Ahoj, tak já jsem už pichla pregnyl, a ve středu mě čeká punkce ![]()
Tak už mám po odběru vajuch
bylo 19 folikulu z toho ale bohužel jen 9 vajíček
Z toho jedno nedozrali, tak teď zase čekat jak se budou vyvíjet
@Fíífía Drzim palce! Jsou to nervy od zacatku do konce, vid! Jak se citis po opu? Mate PK?
@Fíífía Drzim palce! Jsou to nervy od zacatku do konce, vid! Jak se citis po opu? Mate PK?
Děkuju
břicho cejtim, dost.., zalezla jsem do peřin, ale jak se začnu hýbat, tak bez brufenu to nepude.Jj PK máme, minule jsme měly 3 vajíčka, a vydržely všechny, kéž by to bylo zase tak. Jinak minule se mnou byla nějaká paní, taky na odběr vajíček, a ta chtěla jít ten den na ples, tak si má ní vždy vzpomenu ![]()
@Fíífía Urcite to bude dobry, hodne pij a jez Protifar a bilkovinu, ale to jiste vis. Ja me 40folikulu a 33vajec a bylo me takhle blbe 14dni do MS, masakr. Tak drzim palce!
Jj, zítra mě přijde Protifar, jen nevím jak moc ho brát
Tyjo to sis taky pěkně užila ![]()
@Fíífía to mas pěknou snůšku vajusek, tak at se krasne dělí a je z čeho vybírat to nejlepší embryjko ![]()
Ja uz jsem se z našeho neúspěchu otrepala, uz jedno ditko mám a mala mi děla takovou radost, ze nemůžu byt ani smutná. Zkusíme KET a kdyz tak pak nejaké minimalka po prázdninách.
@teta1 děkuju.Dnes jsem si volala jak jsou na tom, tak prý se kultivuji, et v pondělí ![]()
To se máš, že už máš aspoň jednu holčičku, ale chápu že by to chtělo sourozence.To určitě dopadne ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Holky tak je to biochemické tehu. HCG sice vzrostlo, ale minimalne a uz došla MS. Díky za podporu, jsem sice z toho smutná, ale neberu to nějak tragicky. Tak treba vyjde KET, krasne Velikonoce všem!!