2. IVF na přelomu března a dubna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2903
5.3.14 11:22
@Tinkka píše:
@vbera Ja mam take presne takovou zkusenost! Na nativ jsem chodila do jineho centra a to byl fakt hroznej pristup. Tak jsem na ivf udelala zmena a to rozhodne k lepsimu. I kdyz to nedopadlo vim, ze udelali max. a verim jim..takze druhy pokus urcite tady klapne :) Jinak teda v praci po takove dobe docela masakr, jsem dost unavena, ono vstavat v pet a nebo v devet je doost velikej rozdil :) A jak Vy holky v praci?

Ahojky
tak já celkem v pohodě v práci…v pondělí jsem sice po tom co jsem došla domů odpadla a usnula :mrgreen:
ale včera v pohodě..jsem si ani nepřipadala jak v práci a večer jsem ještě stihla zajít s mojím i na hokej..a dneska mám odpolední takže jsem se vyspinkala do 9.25 hodin :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
5.3.14 21:12

Ahoj holky :mavam: Tak jak se máte? Já se přiznám, že návrat do práce byl teda šílený, čekala tam na mě pořádná kupa nevyřízených věcí, takže mám co dělat a nic nestíhám. Zatím mi teda první pracovní dny daly pořádně zabrat, ale výhodu to má, alespoň nestíhám tak moc myslet na ten nevydařený pokus a vše kolem. Doma se teda pořád snažíme, teď bych podle teploty měla mít ovulku, tak na tom po večerech pilně pracujeme ;) A za týden už máme tu konzultaci u dr. Macháče, tak to pěkně utíká, už se tam těším :) Máte pravdu, je důležité mít dobré centrum, s příjemným přístupem doktorů, protože chodit někam, kde fakt jen tahají z lidí peníze a člověk se nestihne ani na nic zeptat, je prostě na palici :zed: Ten Reprofit bude už mé třetí centrum, v těch předchozích to bylo hrozné - v jednom se střídali doktoři, že jsem nikdy nevěděla, s kým budu mít tu čest, nikdo nic nevysvětlil, tvářili se, že otravuju, ale hlavně nezapomněli kasírovat tučné poplatky snad za všechno. No a o tom druhém jsem vám už psala, že tam z jejich strany nebyla u IVF žádná snaha, aby se to povedlo :zed: Ale říká se, do třetice všeho dobrého a zlého, tak snad… :lol: Tak ještě dva pracovní dny, to už do toho víkendu nějak překlepeme a bude zase fajn :) Opatrujte se a dejte vědět, jak se vám daří :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
5.3.14 21:46

Ahoj holky, ja jsem porad doma na neschopence a domluvili jsme se ze na ni i zustanu do druheho pokusu abych byla v poho a v praci na me neco neprsli lidi :-),jinak doma taky pracujeme, v pondeli bych mela mit kalendarne ovulku a taky ze urco bude, mam to jak hodinky :-) a ted je mi strasne prijemne, byla jsem se nalozit do vany, neni nic lepsiho nez horka koupel, melounova pena, peeling a maska na oblicej a maska na vlasy, jo a taky jsem se upravila pro milacka na zitrejsi vecer :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
5.3.14 22:28

Holky ahoj! To se teda divim, ze mate naladu po vecerech „pracovat na mimi“ Ja jsem teda uplne vyrizena a na sex teda nemam vubec naladu ani chut…tak max. o vikendu..jinak me to teda po 2letech docela otravilo nejake sledovani ovu a rizeneho styku, ze uz to vubec neresim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
5.3.14 22:32

@Tinkka ja to nesleduju, proste vim kdy to je a kdyz si musis pro dr hlidat terminy menzes atd, tak ti to automaticky naskoci, jinak chlap neni ze by mel mit rizeny sex, nas to docela bavi, nemohli jsme cvicit od zacatku prosince, tak to chudak dohani :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
7.3.14 10:10

Ahoj holky
Tak konečně je tu pátek. Dneska poslední odpolední a pak hurá na víkend :D
Hlásí krásné počasí tak snad bude.Co máte v plánu holky???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
7.3.14 11:18

@oskárek59 Ahojky,ten tyden me hrozne utekl. V praci uz jsem se rozkoukala, jakze uz je to ok, prijde me, ze jsem tam nebyla tak 14dni a ne 3mesice. O vikendu chceme jet s manzelem nekam na vylet, ale musim jeste vymyslet kam. Pak mam v planu vyrazit nekam na vikend, kupuji pobyty ze Slevomatu ap. a zatim se nam vsude libilo! Jinak ivf mam v planu tak v cervnu, ted je oddychovy cas! Zjistili me nizkou hladinu zeleza tj.4,5 a norma je od 10ti, takze beru Aktiferin a Chlorellu. Mate s tim nekdo zkusenosti???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
7.3.14 11:21

@1985bara jasne :) Manzel ma take takove choutky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
7.3.14 11:48

@Tinkka
chlorellu taky plánuju kupovat doporučila mi ji jedna paní co se vyzná v přírodním léčitelství a říkala že krásně pročistí tělo…
jinak před chvílí mi drahá polovička oznámila že v sobotu když je to MDŽ a že když jsme měli to výročí tak pojedeme na výlet :dance:
už se moooc těším chce zajet na jižní moravu tam jezdíváme a máme to tam moc rádi..a mají to nejlepší vínko co jsem kdy pila :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
7.3.14 11:59

@oskárek59 Tam je krasne, tim smerem jezdime na dovcu - Telc, Trebic, Kromeriz..kdepak bydlite? To my mame na vylet daleko, jsem z Plzne, takze my pojedeme nekam po okoli, ale temer na vsech zamcich v zapadnich Cechach a v okoli Phy uz jsme byli :) Nejaky tip na vylet? :) A co ted mate v planu ohledne „plodeni potomka“? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
7.3.14 12:03

@Tinkka
my jsme kousek od Zlína takže to máme nějakých cca 70-80km takže v pohodě..
no na zámky moc nejezdíme můj to nemá rád..nebaví ho hodinu chodit po hradě a poslouchat výklad..je jak malý :lol:
naposledy jsme spolu byli v Lednici ale to už jsou 3 roky.. škoda no..mě to chození po zámcích a hradech baví…
nejvíc miluju hrad Buchlov, tam jsem byla snad 5-krát :lol:
a zámek Buchlovice to samé…máme to taky kousek od nás..
jinak ohledně potomka máme v plánu NIC :mrgreen:
já jedu 2.4. do lázní a pak snad květem IVF…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
7.3.14 12:25

Ahoj, můžu se zeptat ohledně lázní? jak to dlouho trvalo, než to pojišťovna schválila? jestli jsi u VZP? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
7.3.14 12:28
@faldi píše:
Ahoj, můžu se zeptat ohledně lázní? jak to dlouho trvalo, než to pojišťovna schválila? jestli jsi u VZP? Díky

Ahoj
jasně, že můžeš..v pondělí jsem zanesla návrh a v pátek bylo schváleno
a jsem u VZP…taky čekáš na lázně??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1736
7.3.14 12:31

Jj.tak krátkou dobu :D já jsem počítala tak 30dní, že jim to trvá, Včera jsem si byla u své gynekol. dá to přes víkend vše dohromady v pondělí si proto zajedu, pak hned k obvodačce, tak doufám, že ta to nebude zdržovat. Chtěla bych to tak aby mi to vyšlo, když budeme čekat na genetiku embrya. Já budu mít Františkovi l´ázně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
7.3.14 12:38
@faldi píše:
Jj.tak krátkou dobu :D já jsem počítala tak 30dní, že jim to trvá, Včera jsem si byla u své gynekol. dá to přes víkend vše dohromady v pondělí si proto zajedu, pak hned k obvodačce, tak doufám, že ta to nebude zdržovat. Chtěla bych to tak aby mi to vyšlo, když budeme čekat na genetiku embrya. Já budu mít Františkovi l´ázně

Pokud tam budeš mít vše uvedeno tak jak má tak by v tom neměl být problém..
u mě nebyl, byla to rychlovka ale na jiné diskuzi s tím teda některé holky měly peklo..
ale věřím, že u tebe vše klapne..já jedu do Klimkovic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.