2. IVF na přelomu března a dubna

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7151
27.2.14 12:54

@itsi Ja nativ nemela, vzdy uteklo vajicko a leky na me nepusobily tj. Cetrotide na oddaleni ovu. Odeberou vajicko bez stimulace a oplodni ho. Ale spis je to vhodne tam, kde jsou dobre spermie, je to mala sance. Takze jsem sla do ivf. Nechtela jsem hormony, ale stejne se jim nevyhnu, ach jo! Me je 33 a manzelovi 38,takze zadna hitparada..snazime se 2 roky. Nech si vysetrit take zda nemas mutace a prip. i genetiku. My mame vsechna vysetreni, plno papiru a je nam to naprd, nic se nikde nezjistilo. Dobra je ta imunologie, zda nejsou nejake protilatky, pak zda je stitka ok a ta krev atd. Je to na dlouhou trasu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7151
27.2.14 12:57

@1985bara Ahoj,a jaky byl u Vas prubeh ivf? Take spatne spermie? :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
27.2.14 13:00

@Tinkka mame hranicni pohyb a tvar, meli jsme metodu picsi a prodl. kultivaci, mela sem 9 vajuch, 5 se jich oplodnilo, vsechny se drzeli a 4. den to 4 vzdali a zbyl jen jeden, ktery to taky vzdal, do pondelka me pichalo v podbrisku, boleli prsa, pak jsem se rano vzbudila a nic, celou dobu jsem nekrvacela az ted v pondeli jsem vysadila utrous a ms byla vecer tu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
27.2.14 13:06

@1985bara tak to jsem měla stejné, nejdříve mě bolely prsa, pořád mě i bolela hlava a byla jsem hodně unavená (to všechno byly asi ještě hormony a utrouš) a pak pár dní předtím, než jsem měla jít na krev, to vše přestalo, tak už jsem věděla, že to nevyšlo :( A co teď, máš nějaký plán? Třeba nějaké vitamíny, bylinky nebo vyšetření? Já jsem se hned vrhla do změny CARu, objednání imunologie u dr. Malíčkové v Praze, vitamínů a bylinek - čistící čaje, kontryhel, abych prostě něčím to čekání na další pokus vyplnila :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
27.2.14 13:12

Ahoj holky i my se chystáme na druhé IVF ale až v květnu. První prosincové nevyšlo do stádia blastocysty došlo jen jedno vajucho zbytek byl na prd :(
a už 9.den po ET se mi rozjela MS takže jsem hned věděla který bije..
jinak schválily my lázně, tam se chystám v dubnu a pak teda další IVF-ko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
27.2.14 13:12

@itsi zmenu urco neplanuju ja jsem plne spokojena, chodim do gennetu liberec, vitaminy neberu, ublizila jsem si s nima na stitnou zlazu (ted na ni beru letrox), na bylinky neverim, nejak nejsem ten typ, ted to nechavame na prirode a 20.3. mame konzultaci co a jak, chtela jsem si nechat predepsat clostik, byvala bych to stihla, ale chlap rikal, ze by to radsi nechal jen tak (boji se aby nebylo tech hormonu moc atd, tak jsem mu vyhovela), takze cca za 10 dni zkusime ''plodit '' doma, snad mam jeste v sobe nejaky zbytek ze stimulace a bude to ok a vyjde nas to zadarmo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
27.2.14 13:14

@Tinkka Aha, takže nativ by u nás s tím spermiogramem asi nebyl dobrý :,( A určitě to taky stojí dost peněz, že? My genetiku máme, ta je ok, teď jen ta imunologie, jdeme na ni koncem března. Snad se brzy prolomí ledy a všechny tady se dočkáme :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
27.2.14 13:19

@1985bara To máš pravdu, tělo je ještě nadopované hormonama, někde jsem četla, že cykly po IVF jsou ovulační a mnohdy úspěšné i při snažení doma. Dokonce tady je i nějaká diskuze, kde hodně holek psalo, že po IVF otěhotněly hned v dalším cyklu přirozeně :palec: Takže taky na to teď tak trochu spoléhám, i když s tím naším spermiogramem to není žádná sláva. O Clostíku jsem taky přemýšlela, že ho budu jíst hned, ale taky jsem si nakonec řekla, že alespoň 1 cyklus nechám bez hormonů, ať se z toho tělo vzpamatuje a třeba právě to zabere, kdoví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
27.2.14 13:23

@itsi uz se docela na to snazeni tesim, my si poradne neuzili od prosince, co jsem mela nasazenou antiko kvuli endometrioze (spinila jsem celou dobu), takze v pondeli, kdy bylo jasne ze to je negativni a ms jeste nebyla, jsme si dali telocvik,,,no muzu rict ze jsem nejaka namozena jeste dneska :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
27.2.14 13:26

@1985bara jj, taky jsme už začali, po skoro dvou měsících to bylo jako poprvé :D to domácí snažení je stejně nejlepší, tak je třeba trénovat a ona příroda snad povolí a podaří se :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
27.2.14 13:27

@oskárek59 Ahoj :kytka: tak vidím, že nás těch květnových tady bude více :) Květen je lásky čas, tak už musí být úspěšný :) A co je u vás za problém? A kam chodíš do CARu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10554
27.2.14 13:27

@itsi taky jsem to malem zapomnela :-), ale co na kole jsem taky sedela naposledy predloni a snad to umim :-), tak ted poradne cvicit a bude to tam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
27.2.14 13:28

Ahoj holky, můžu se k Vám přidat :)? Taky mě čeká další pokus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
27.2.14 13:29

@vbera Ahoj, jasně, vítej :kytka: A kdy se na ten pokus chystáš? Já v květnu, pokud vše půjde dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
27.2.14 13:30
@itsi píše:
@oskárek59 Ahoj :kytka: tak vidím, že nás těch květnových tady bude více :) Květen je lásky čas, tak už musí být úspěšný :) A co je u vás za problém? A kam chodíš do CARu?

Chodíme do repromedy do Brna..já jsem bez vejcovodů a můj má horší spermio
takže dvojka k pohledání :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.