Pronatal nebo Podolí?

1201
13.1.14 16:22

Pronatal nebo Podolí?

Zdravím všechny, žádám o radu - chci přejít z caru z Motola a nevím, jestli zvolit Podolí nebo Pronatal? V Pronatalu jsem byla minulý týden na konzultaci a působilo to tam na mě docela dobře. Nemocnici v Podolí mám sice ráda, ale pořád je to česká nemocnice, tak nevím jaký čekat přístup. Marně se snažíme o mimčo a už mi začíná asi hrabat :zed:
Děkuji za případné názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13.1.14 16:31

Jednoznačně CAR CUBE!!!Jukni tady na zkušenosti. Určitě by se ti tam zakulatilo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
13.1.14 16:37
@Světlušška píše:
Jednoznačně CAR CUBE!!!Jukni tady na zkušenosti. Určitě by se ti tam zakulatilo :palec:

Děkuju :D mrknu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
13.1.14 16:38

Můžu se zeptat, z jakého důvodu chceš odejít z Motole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12488
13.1.14 16:48

@Ladybird146 Z techto dvou bych volila Pronatal.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
13.1.14 16:49
@Nikaveru píše:
Můžu se zeptat, z jakého důvodu chceš odejít z Motole?

No docházíme do Motola už od loňského ledna…od té doby se nic neděje, krom toho, že dojíždím neustále jen na krevní testy a po Prednisonu, který mi dali, jsem přibrala už 20kg. Teprve ted v listopadu jsem se dostala k prvnímu IVF - neúspěšně. Odebrali 17oocytů, zbyli jen 2, jedno zavedli i přes OHSS antibiotika, a druhý zamrazili - údajně ale nějaký se zpožděníám ve výji o 24hodin. Chci změnu asi spíš k vůli psychice :think: jsem už z toho totiž na palici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
13.1.14 16:50

Mě v Podolí „udělali“ miminko a spokojenost, nakonec jsem tam i porodila, kdyby tě zajímalo něco konkrétního klidně se ptej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
13.1.14 16:50
@jarmila 2 píše:
@Ladybird146 Z techto dvou bych volila Pronatal.:-)

už to tady cel= procházím a asi to tak dopadne ;) děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
13.1.14 16:51
@Ladybird146 píše:
No docházíme do Motola už od loňského ledna…od té doby se nic neděje, krom toho, že dojíždím neustále jen na krevní testy a po Prednisonu, který mi dali, jsem přibrala už 20kg. Teprve ted v listopadu jsem se dostala k prvnímu IVF - neúspěšně. Odebrali 17oocytů, zbyli jen 2, jedno zavedli i přes OHSS antibiotika, a druhý zamrazili - údajně ale nějaký se zpožděníám ve výji o 24hodin. Chci změnu asi spíš k vůli psychice :think: jsem už z toho totiž na palici :mrgreen:

Aha, díky za vysvětlení. Přeji ti, aby se brzy zadařilo. Psychika dělá strašně moc. Já osobně do Motole chodila, teď už jsem těhotná (4. pokus). Předtím jsem měla lázně, které tedy mohu jen doporučit. Dala jsem se psychicky do takové pohody, až jsem koukala. Krom toho to bylo moc hezké nechat se opečovávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
13.1.14 16:52
@pavlinka77 píše:
Mě v Podolí „udělali“ miminko a spokojenost, nakonec jsem tam i porodila, kdyby tě zajímalo něco konkrétního klidně se ptej.
@pavlinka77 píše:
Mě v Podolí „udělali“ miminko a spokojenost, nakonec jsem tam i porodila, kdyby tě zajímalo něco konkrétního klidně se ptej.
Myslím, že Podolí je super, rodila jsem tam před 9 lety dceru :D a bojím se aby tam nebyl stejný přístup jako v Motole. Zmatený, info žádné, pořád jen testy
@pavlinka77 píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1201
13.1.14 17:10
@Nikaveru píše:
Aha, díky za vysvětlení. Přeji ti, aby se brzy zadařilo. Psychika dělá strašně moc. Já osobně do Motole chodila, teď už jsem těhotná (4. pokus). Předtím jsem měla lázně, které tedy mohu jen doporučit. Dala jsem se psychicky do takové pohody, až jsem koukala. Krom toho to bylo moc hezké nechat se opečovávat.

Tak to Ti přeju ;) a držím také palečky ať vše probíhá tak, jak má a děkuju…uvidíme, každopádně to čekání je fakt děsný…lázně bych dala taky, ale nemám na to čas ani myšlenky…musí stačit víkend :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
13.1.14 17:12
@Ladybird146 píše:
Tak to Ti přeju ;) a držím také palečky ať vše probíhá tak, jak má a děkuju…uvidíme, každopádně to čekání je fakt děsný…lázně bych dala taky, ale nemám na to čas ani myšlenky…musí stačit víkend :lol:

Děkuju, snad vše bude v pořádku. Vím, to čekání je příšerné, člověk má pocit, že už to prostě nevydrží :-( Nad těmi lázněmi popřemýšlej, člověku přijdou ty 3 týdny nejdříve jako věčnost, ale věř, že to tak rychle uteče, když jsem jela domů, brečela jsem. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
13.1.14 17:12

@Ladybird146
mě to tam zmatené nepřišlo, udělali nám krevní testy na poh. nemoci + mě vaginil. vyšetření a hormonální profil + manželovi spermio a poslali nás na genetiku, zjistil se problém a bylo nám doporučeno IVF + ICSI, my chtěli nejdřív IUI a časovaný pohl. styk. - dva časované styky nevyšli, tak jsme zkusili IUI a ono to vyšlo :D

Vždycky jsem měla stejnou Dr. která mě znala a já jí důvěřovala - byla to Dr. řezáčová, která oddělení IVF vede.

Sestřičky milé a ochotné, většinou jsem nečekala a šla na minutu přesně a jednou jsem čekala 30 minut a omlouvali se mi sestry, že mají zpoždění, protože je hodně sněhu a lidi mají zpoždění a tak se všechno posunulo.

Při každé návštěvě jsem nakonec dostala papír, kde bylo shrnuto, co se mnou ten den dělala, např. utz a výsledky z toho utz a co mě čeká na další KO, takže jsem se vždycky mohla podívat na papír co mě příště čeká, navíc je v Podolí hned lékárna, kde mají všechny léky, co mi kdy předepisovala.

Velká nevýhoda :
každý den mají jenom do 14:00, stí, že poslední pacient jde ve 13:30, o víkendu nemají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
13.1.14 17:14

@Ladybird146 Já bych volila Podolí. Na Pronatal zrovna moc dobré recenze nečtu :think:
Já mám dcerku hned po 1.IVF v Podolí.1.konzultace byla v březnu a v květnu jsem už byla těhotná :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
13.1.14 17:15

Já mám malého taky Made in Podolí, dokonce hned na první IVF. Jsou tam moc fajn, nebo aspoň před 5 roky byli. Jak IVF tak před i poporodní péče byly moc dobré. Ale jak říkáš, je to nemocnice, takže občas se tam musí čekat a je tam víc lidí. S Prenatalem nemám zkušenost, takže srovnávat nemůžu, ta z Podolí je dobrá. Držím palce, ať se to brzo podaří, jak někdo píše výše, důležitá je psychika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.