Klion d 100 tablety - zkušenosti?

216
23.8.12 11:38

Klion d zkušenosti?

Dobrý den maminky, prosím vás jaké máte zkušenosti z vaginálními tabletami klion d 100? Dnes jsem ho dostala od gynekologa nejspíše na kvasinky(svědění), říkal že je to letní mykoza ale asi nic vážného, protože nedělal ani stěry jen se koukl a hned viděl. na netu jsem se dočetla že se vyskytuje při používání tohoto léku špinění nebo dokonce krvácení. Klion d si mám dávat dvakrát denně 5 dnů, zatím mě to po zavedení trochu pálí ale to mi nijak nevadí, jen nevím jestli je to normální a hlavně se obávám toho krvácení. Děkuji za vaše odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
zrzana2
23.8.12 11:52

Mela jsem je jednou a nekrvacela jsem, ale i po 10dnech leceni to nebylo ono, tak jsem si koupila canesten 1tabletu a bylo to ok

• Citovat
  • Upravit
643
23.8.12 12:00

Ahoj, taky jsem je měla, svědilo to, ale nekrvácela jsem. Doporucuji po klionu koupit jeste vitagyn C a pouzit napr. 2 davky. Melo by to take pomoci http://www.lekarna.cz/…elym-ph-30g/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
23.8.12 12:13

Taky jsem to měla 2krát a můžu říct mi to pomohlo. Já to brala teda dycky na noc ale žádné špinění jsem neměla. Já ještě u toho mazala ale to máš asi taky ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
23.8.12 12:38

Holky s řadou tea tree máte po starosti, už nechodím ani na gyndu, jenom na roční prohlídku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
23.8.12 14:14

@regy a to tea tree to je na co? a na kolik tě to tak vyjde asi to bude trošku dražší ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
23.8.12 15:34

Prave, ze na mazani mi nic nedal, nasla jsem doma mast mifungar tak se mazu tim. Jinak zadne jine problemy nemam jen upione svedeni. Brala jsem pred tim gynopevaryl a femigel(to je taky tea tree)ale moc.to nezabralo. Je to spis na prevenci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
23.8.12 15:53

@sisip můk doktor dycky když mi předepisoval tady ten klion d tak mi k tomu psal i ten myfungar.tu mast ještě mám. Ono je lepší protože tady to máš donvitř a ještě je potřeba i zvenčí aby se to léčilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1764
24.8.12 13:04

Tea tree kápnu na tampon, dvě kapky a zavedu na noc, krém mažu zevně. A mám klid, kolikrát stačí jen 2 dny tohle. Je nejlepší jak už člověk cítí že něco propukuje, tak raději zavedu, máznu a je klid. K tomu beru i probiotika pearls na ženské problémy. Ale pozor na značku u olejčků a krémů, ne každý je kvalitní, používám zásadně od firmy Just.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
216
24.8.12 13:30

Regy: Já když cítím právě malý náznak svědění hned si zavedu ten femigel, taky je super ale bohužel tentokrát mě to chytlo zrovna v době menstruace, tak jsem si ta nemohla nic dát a čekat až mi to skončí, tak se ty kvasinky asi rychle rozmnožili a pak už to nešlo zachránt je tea tree. :ú( jinak bych se asi necítila moc dobře mít v sobě tampon když nemám menzes. prý se ani nemá zavádět když to nemáš. Pálení klionu d už ustalo ale semtam cítím pořád ještě svědění asi to je ještě brzo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
8.10.13 15:07

Dr mi vcera napsala klion na výtok, zavedla jsem vcera vecer prvni, je mozne abych dnes rano mela výtok jeste silnejsi a hustší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
833
8.10.13 16:26

@trckaludmila22
To by mohla být ta tableta jak se tam rozpustí, tak ráno vyteče! To je u všech takových to globulí. Já si vždy beru na noc vložku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8975
8.10.13 17:38

@PitbulLenka

no jo to me nenapadlo, diky za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.11.13 13:21

Měla jste některá styk při braní? Proč se to vlastně nesmí?

• Citovat
  • Upravit
223
1.11.13 13:46

Nevim, jestli se to vylozene nesmi, ale prijde mi to trosku tak nejak.. fuj.. :D navic to muze chytnout partner a kdyz se prelecis, tak ti to zas preda… Me klion pomohl a mela jsem k nemu masticku canesten..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí