Klobouk k moři s UV filtrem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
648
23.6.17 21:11

Klobouk k moři s UV filtrem

Ahoj všichni,

ráda bych oslovila maminky (popř. i tatínky :-) ) kteří cestují s dětmi k moři. Dcerka letos pojede poprvé a chtěla bych jí koupit klobouk na zavazování s UV filtrem. Vybrala jsem klobouk zn. Planet Wise ale ráda bych věděla jaké zkušenosti s kloboukama máte vy ostatní.

• abych vysvětlila - nosíme jen kšiltovky ale vsadím se, že ta jí uplave po prvních 5ti minutách do neznáma a tak proto na zavazování. Jen se bojím že při namočení se jí bude lepit do očí apod. a vůbec bude jako „nefunkční“ do vody protože se bude lepit na hlavu.
  • Možná hloupá otázka (já vím) ale prostě potřebuji poradit v rozhodování.

Moc děkuji za vaše cestovní zkušenosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4622
23.6.17 21:17

Dcera nosi kloboucky a more uz byla dvakrat a pohoda. Lepsi jak ksiltovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
23.6.17 21:22

Fakt? Tak to je super, neznám právě nikoho kdo by mi řekl, mi se to líbí (dcerce už tak moc ne - nebude přece nosit zavazovací jako mimino) :mrgreen: ale prostě potřebuji něco co jí tam ten týden vydrží a bude to funkční :-) koupila bych hned ale právě se bojím toho že se to bude lepit.. tak se raději radím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
23.6.17 21:31

@Barusatko jo jinak zavazovaci mela jen prvni rok. Pak uz mi to prislo blby a ma bez.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
23.6.17 21:32

Kolik je dcerce? Naše pětiletá si teď oblíbila slamák, jinak má klobouček na zavazování. Je to hrozná „modelína“, pořád by se parádila, tak jí ten zavazovací klobouk teď není dost dobrý, ale možná kdyby měla nový, tak by ho vzala na milost. Vyberte ho spolu, ať si vybere barvu, že ho bude mít k moři a určitě ho bude nosit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
23.6.17 21:34

@scentini Ono právě kolikrát svítí slunce, ale fouká, tak jim to ten klobouk sfoukne, ale když má tkaničky, tak nic neuletí. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38777
23.6.17 21:37

Nosime UV klobouky a kšiltovky od reimy. Maji stahovani na olivku vzadu na hlave a prodlouzeny zadni dil chranici ramena. je v pohode snesou. Vlastně je u vody nesundavaj z hlavy a vyžadují je, což jsem rada vzhledem k jejich skromnemu vlasovemu porostu :mrgreen: Jsou navic rychleschnouci, coz se nam dost osvedcilo…

Příspěvek upraven 17.05.21 v 19:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
23.6.17 21:39

Dcerka bude mít 5let a co se týče slamáku, dneska jsem jí v obchodě přesvědčila že nepotřebuje ale tak dlouho do mě jela že jí ho zítra prostě koupím :-D takže i slamák bude.
No a co se týče barvičky ukazovala jsem jí co mám vybráno ze 4 variant jeden vzala na milost ale problém je že jí nemůžu říct že je to k moři - protože je to tajemství děsně tajné a dozví se to na oslavě narozenin den před odjezdem. Jinak věřím že by vzala na milost i pytel - tak moc si moře přeje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
23.6.17 21:41

@AvajBr a i když to má prodloužený ten díl tak se jim to nelepí? A nebo jsou na to zvyklí prostě od malinka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
23.6.17 21:44
@xstrasilka píše:
@scentini Ono právě kolikrát svítí slunce, ale fouká, tak jim to ten klobouk sfoukne, ale když má tkaničky, tak nic neuletí. ;)

Nikdy dceri latkovy kloubouk u more neuletel. Lita dceri slamak. Kolikrat ji i klobouk namocim a to iz tuplem drzi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
23.6.17 21:49

No tak to už jsem asi klidná :mrgreen: tak já ho asi objednám a bude.. nakonec možná že bude nafrněná ale když ho v podstatě vytáhnu na ty narozeniny a řeknu že je k moři mohl by zabrat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
23.6.17 21:49

@scentini No to nemyslím, že by nosila slamák do moře ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
23.6.17 21:52

Takže jednoduše slamáček na pláž a zavazovací do vody :-D a nebo slamák potáhnu zbytečně protože bude furt ve vodě :mrgreen: jako abych řekla pravdu vůbec nevím co si myslet - jen vím že jí splním její sen tím mořem - a tak nevím kudy kam aby to bylo co nejvíc v pohodě - hledám co se dá - ať vím co sebou apod. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2202
23.6.17 22:19

@Barusatko Já myslím, že to projde, ten slamák kombinovaný s kloboučkem do vody. Pěkně si to užijte ;) To bude mít fakt mega překvápko :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
648
23.6.17 22:20

@xstrasilka moc děkuji.. myslím že všechno bude super když nemá s čím porovnávat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí