Klokanka, nosítko - jaký typ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11620
15.6.15 20:21

@loja Hele a kam tu manducu dáš, když máš ve předu mimino? :lol:
(je mi jasný, že na záda, ale teda mazec, máš můj obdiv :hug: ).
Já mám manducu, ale když mám nosit dýl, rozhodně sáhnu po Moby wrap šátku, je to elasťák, ale dcerka má v 11 měsících 9 kg, takže pořád v pohodě :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
15.6.15 20:42

@loja No to jsem se taky chtěla zeptat, jak nosíš v nosítku s takovým pupkem? Dítě se sice dá dát na záda, ale pořád máš vepředu ten bederní pás, ne?
Já jsem teda teď teprv ve 30tt, břicho celkem malé, ale nosit jsem přestala už v 17tt, bylo mi to nepříjemné a bolelo mě z toho pak večer břicho. Přemýšlela jsem, že bych se naučila vázat batohový úvaz z šátku, ale syn je jak z divokých vajec a nemám na to nervy, navíc to přehazování dítěte přes rameno není můj šálek čaje…Takže teď nosí jen chlap v Kibi nebo krosně a já se flákám s golfkama :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
15.6.15 21:29

@Hoa Mai já vázala do batohu syna ze stoje.. přehazování přes rameno mi nejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
485
15.6.15 22:03

@Genovesa @Hoa Mai Holky, je to v pohodě. Přestala jsem dceru nosit hodně brzo, snad asi na začátku 2. trimestru, taky mi to nedělalo dobře. Navíc jsem se ve 29. týdnu otevřela, takže by to ani nešlo. Teď už je malej dopečenej, takže už si zas troufnu.
Břicho mám teda mega, momentálně mám 126 cm přes bříško, všichni si mě prohlížejí a komentují, že čekám aspoň trojčata (navíc jsem hodně malá, takže pupík vypadá dost větší). Bederák mám pod pupkem, prostě mi to nějak nevadí (jen si musím dát nad sponku tričko nebo mikinu, aby mě to netlačilo).
Trénuju na druhé, předpokládám, že jakmile se maloš narodí, tak budou chtít nosit oba, takže prvorozeně v manduce na zádech a druhorozeně v šátku na břiše. Ženská zvládne všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
15.6.15 22:21

@loja šmarjá, oba najednou :-D No já to asi budu střídat, nebo teda nejdřív uvidím, jaké bude druhé povahově. První syn si na nošení musel zvyknout a skoro mi v šátku nespal, takže šátek byl na kratší trasy a na koukání a kočárek na delší trasy a na spaní. Teď mě to ale trošku štve, že nemůžu nosit, protože syn už ani v kočárku být moc nechce, max. na cestu do parku a zpátky, takže já ten kočárek skoro celou procházku tlačím prázdný. Kdybych neměla pupek, tak si malého hodím na těch pár minut do Kibička.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.6.15 09:58

…nevíte, jestli někde neprodává toto, k odběru ihned, ideálně Praha?http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=76710330&tab=6

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Manduca

• (5) + 34 recenzí

Nosítko

• (4.7) + 15 recenzí