MUDr. Klubal - borelioza, léčba, zkušenosti

H3
47
5.7.25 10:57

Klubal - borelioza, léčba

Dobry den, chci se zeptat i tady nez jen fcb. Ma nekdo zkušenost s léčbou boreliozy u doktora Klubala? Jde o chronickou fázi. Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1724
5.7.25 22:05

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
5.7.25 22:28
@H3 píše: Více

Nechodit k němu. Taha z lidí peníze za ATB. Zkušenost nemám vlastní

• Citovat
  • Upravit
21
14.9.25 12:37

Dobrý den, mám už rok nějaké potíže a chtěl bych se objednat k dr Klubalovi.
Mohl bych se zeptat, jak to u něj chodí? Koukal jsem na objednávkový formulář a pokud se objednám na „univerzální termín“, jak to probíhá? Jde mi o to, že pojedu z druhého konce republiky, tak abych věděl, na co se připravit. Tedy jestli celé vyšetření se stihne v jeden den nebo budu muset dojíždět nějak pravidelně. Dost lidí píše, že pak už jen komunikuje online. Díky moc.

Jinak ke zmrzlíkovi. Když se vám se. e zdraví a doktoři tvrdí, že dle nich je vše ok nevezmou vám ani krev a místo toho vám cpou prášky na potlačení symptomů a prášky na nervy, tak zkusíte všechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4321
14.9.25 13:37
@nounejm píše: Více

Já ti věřím, že hledáš cestu a pomoc i u něj. :hug: Ale vytaha z tebe akorát peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
14.9.25 14:57

Všechno stihneš v jeden den. Doktor s tebou sepíše anamnézu, vypta se na tvoje problémy. Pak ti sestra nabere krev na testy (dělávali je vždy dost podrobné). To je vše. Asi za 14 dní ti přijdou výsledky testů online a smskou recepty. Dostaneš nejspíš kombinaci dvou antibiotik, pokud máš boreliózu. Doktor ti online v emailu spolu s výsledky testů napíše, jak dlouho máš léky užívat a kdy máš přijet na kontrolu. Jinak pokud potřebuješ víc informací a víc aktuálních, doporučuji přidat se do skupiny na Facebooku, ta skupina se jmenuje nějak ve stylu Lymská borelióza, koinfekce…má delší název.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
14.9.25 15:05

Ta skupina se jmenuje přesněji Lymská borelióza, chlamydie, koinfekce, víry, paraziti a RS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
14.9.25 19:26

Giovanna1: Moc Vám děkuji, přišlo mi, že 30 min je velice málo času na celé vyšetření a k tomu ještě odběry.

Zmrzlik: Taky se k němu odhodlávám jet již nějaký ten týden. Od loňska řeším brnění končetin, křeče, bolest zad, praskání kloubů atd. Dle rezonance je celá páteř ok (v normě), MR mozku ok a nikdo nevidí důvod, proč bych měl mít tyto problémy. V loni jsem byl ještě ok. 3 roky zpátky jsem prodělal encefalitidu, ale testy na borelku ok.
Když už níc, tak prý aspoň udělá nejpodrobnější krevní testy.
Osobně si myslím, že jsme si při pokusech o úlevu od bolesti hrudní páteře hnul i s krkem, ale MR krční páteře je prý v pořádku, takže mě už nic nenapadá.
Fyzio taky moc nezabírá, takže chci zkusit ještě Klubala (na doporučení snad ve všech FB skupin) a pak si otevřu asi ten neurol, kterému se pořád vyhýbám :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11930
16.9.25 05:35

Zkusila bych jinou fyzio.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
18.9.25 20:55

@Evkad Jsem objednán na jiné fyzio, ale už mě to začíná vyčerpávat. Cvičit cvičím, donedávna jsem ještě „běhal“ po horách, kdy mě bolest zad trochu přešla a přišel jsem na jiné myšlenky, ale teď mě krapet omezují brnící prsty u nohou,
Je to na houby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11930
19.9.25 04:44

Ona není fyzio jako fyzio.
Vím o jedné kde chodí lidé, kteří říkají už mám vyzkoušené všechny rehabilitace v okolí a vy jste poslední. A většinou pak u nich skončí, jelikož opravdu pomohli.
I mně samotné více pomohli než na pojišťovnu.
Co vím, nepomohli jednomu mladíkovi, co měl problémy psychického rázu.
Proto se musí hledat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
21.9.25 23:19

@Evkad Asi ta fyzio není ze Severní Moravy, že? :-D Abych řekl pravda, tak si poslední týdny říkám, do jaké míry za to může i psychika, protože už v pohodě teda taky vůbec nejsem. :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11930
22.9.25 06:08

Hledat pod pojmem neurorehabilitace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11930
22.9.25 06:09
@Evkad píše: Více

Ono není potřeba neurorehabilitaci, ale je to o přístupu a zkušenostech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty