Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, jsem všeobecná sestra a začínám přemýšlet o změně. Práce v nemocnici mě už tolik nenaplňuje a narazila jsem na Institut posuzování zdravotního stavu – konkrétně na pozici odborného nelékařského zdravotnického pracovníka.
Papírování mi celkem sedí a myslím, že v tom mám docela pořádek, tak si říkám, jestli by mi tohle prostředí třeba nebylo bližší než každodenní provoz na oddělení.
Web jsem si pročetla a zní to zajímavě, ale ráda bych věděla, jak to vypadá v praxi – jestli je ta práce hodně náročná, jaký je tam systém, co obnáší běžný den apod. Budu moc ráda za jakoukoli osobní zkušenost nebo postřeh. Díky předem!
@Evickamicka píše: Více
Ahoj,
to bude tak specifické, že si nemyslím, že zde najdeš nějaké odpovědi. Znáš skupinu „zdravotní sestřičky jsou nejlepší manželky“ na FB? Tam najdeš spíše odpověd - je tam opravdu hodně sestřiček a mají přehled. Osobně si myslím ale, že bude potřeba mít vysokou školu. Prostě titulovaná zdravotní sestra. ![]()
@chs.jasmin Ahoj, skupinu neznam, jdu se tam přidat
děkuju za tip! ![]()
Mám titul Bc.
@Evickamicka píše: Více
Doufám, že skupina tedy stále běží. Já před 6ti lety přesedlala ze zdravotnictví na školství, ale tehdy to tam frčelo hezky
![]()