Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ani nevím, že něco takového existuje…ale zaujalo mě to a ráda si počkám na odpovědi ![]()
A jsou super, co jsme se toho načetli… Dobré je, že to člověk může čst víckrát a pokaždé je to jiné… ![]()
ww píše:
Už jsem to našla a ceny jsou více než slušné! Kolem stovky
Můžeš mi prosím dát odkaz na ty stránky, kde jsi je našla za tak dobrou cenu? ![]()
kometa32 píše:ww píše:Můžeš mi prosím dát odkaz na ty stránky, kde jsi je našla za tak dobrou cenu?
Už jsem to našla a ceny jsou více než slušné! Kolem stovky
Moc děkuji!!! Je jich tam dost, ale vybrat tu pravou bude celkem oříšek ![]()
No přesně. My budeme kupovat v knihkupectví a tam to bude asi dražší, ale aspoň snad dobře poradí ![]()
Třeba nám tady nějáká dobrá duše která některých z těch titulů zná, poradí …
My jsme tehdy kdysi četli Lone Wolfa - to byla jakože hlavní postava, bylo x dílů, jsou i na tom odkazu - autor Joe Dever.
Pak jsem kdysi kupovala bráchovi O Norikovi, to bylo takové víc fantasy, český autor, ne úplně klasický gamebook - tolik se tam myslím nebojuje, taková humornější… Jinak nevím ![]()
Já si gamebooky půjčovala v knihovně, měli jich tam spoustu
Je to dobrá zábava, nejsem si jistá jestli v normálním knihkupectví tyto knížky obvykle mají ![]()
Holky diky za pripomenuti!!
Tuhle „hru“ jsem hrala na tabore, kdyz mi bylo asi jedenact, pujcil mi ji jeden vedouci a strasne se mi to libilo, uplne me to pohltilo, jako kdybych se fakt stala tim hrdinou a chodila po mistech v te knizce popsanych
A dokonce jsem si ted podle nazvu a obalu knihy vzpomnela, ktera to byla - Pod strasidelnym zamkem a byla super ![]()
ahojky
Já hrála tuto..moc dobrá..žádné příšery,ale víly elfové a princové
O Norikovi
O Norikovi
Chvátil Vladimír
Originální český gamebook od úspěšného autora deskových her je jemnou parodií na gambooky klasického rázu. Toto dílko plné vtipných dialogů a neuvěřitelných dobrodružství Vás seznámí s Norikem při jeho neobyčejné cestě za štěstím.
Cena: 129,00 Kč
Není skladem
Ahoj holky

Marně brouzdám po netu a ne a ne najít to co hledám. Davídek bude mít za chvíli 8. narozeniny a my by jsme mu chtěli koupit knihu. Nevím ale jak se jí říká. Je to PC hra v knize.
Např. to bývá takto: Přečtete první 3 strany, jste bojovník a máte na výběr-buď zaútočíte, to vás odkáže např na stranu 16, nebo se stáhnete do ústraní a jste odkázáni na stranu 11. A tak to jde celou knihu a na konci buď zvítězíte nebo ne.
Nevíte jak se tomu říká?