Kniha "hra"

QQQQ
10.5.11 14:12

Kniha "hra"

Ahoj holky :kytka:
Marně brouzdám po netu a ne a ne najít to co hledám. Davídek bude mít za chvíli 8. narozeniny a my by jsme mu chtěli koupit knihu. Nevím ale jak se jí říká. Je to PC hra v knize.
Např. to bývá takto: Přečtete první 3 strany, jste bojovník a máte na výběr-buď zaútočíte, to vás odkáže např na stranu 16, nebo se stáhnete do ústraní a jste odkázáni na stranu 11. A tak to jde celou knihu a na konci buď zvítězíte nebo ne.
Nevíte jak se tomu říká? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
10.5.11 14:22

Gamebook :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13142
10.5.11 14:22

Ani nevím, že něco takového existuje…ale zaujalo mě to a ráda si počkám na odpovědi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.5.11 14:24

A jsou super, co jsme se toho načetli… Dobré je, že to člověk může čst víckrát a pokaždé je to jiné… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
10.5.11 14:25
Angua píše:
Gamebook :mrgreen:

No to mě nenapadlo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
QQQQ
10.5.11 14:31

Už jsem to našla a ceny jsou více než slušné! Kolem stovky :palec:

• Citovat
  • Upravit
13142
10.5.11 14:40
ww píše:
Už jsem to našla a ceny jsou více než slušné! Kolem stovky :palec:

Můžeš mi prosím dát odkaz na ty stránky, kde jsi je našla za tak dobrou cenu? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
10.5.11 14:42
kometa32 píše:
ww píše:
Už jsem to našla a ceny jsou více než slušné! Kolem stovky :palec:
Můžeš mi prosím dát odkaz na ty stránky, kde jsi je našla za tak dobrou cenu? :kytka:

http://gamebooky.wales.cz/

• Citovat
  • Upravit
13142
10.5.11 14:51

Moc děkuji!!! Je jich tam dost, ale vybrat tu pravou bude celkem oříšek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
10.5.11 14:53

No přesně. My budeme kupovat v knihkupectví a tam to bude asi dražší, ale aspoň snad dobře poradí :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13142
10.5.11 15:00

Třeba nám tady nějáká dobrá duše která některých z těch titulů zná, poradí …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
10.5.11 15:10

My jsme tehdy kdysi četli Lone Wolfa - to byla jakože hlavní postava, bylo x dílů, jsou i na tom odkazu - autor Joe Dever.

Pak jsem kdysi kupovala bráchovi O Norikovi, to bylo takové víc fantasy, český autor, ne úplně klasický gamebook - tolik se tam myslím nebojuje, taková humornější… Jinak nevím :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4306
10.5.11 15:40

Já si gamebooky půjčovala v knihovně, měli jich tam spoustu :-D Je to dobrá zábava, nejsem si jistá jestli v normálním knihkupectví tyto knížky obvykle mají :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rencin
10.5.11 17:32

Holky diky za pripomenuti!! :) Tuhle „hru“ jsem hrala na tabore, kdyz mi bylo asi jedenact, pujcil mi ji jeden vedouci a strasne se mi to libilo, uplne me to pohltilo, jako kdybych se fakt stala tim hrdinou a chodila po mistech v te knizce popsanych :) A dokonce jsem si ted podle nazvu a obalu knihy vzpomnela, ktera to byla - Pod strasidelnym zamkem a byla super :-)

• Citovat
  • Upravit
2769
10.5.11 18:51

ahojky

Já hrála tuto..moc dobrá..žádné příšery,ale víly elfové a princové
O Norikovi
O Norikovi
Chvátil Vladimír

Originální český gamebook od úspěšného autora deskových her je jemnou parodií na gambooky klasického rázu. Toto dílko plné vtipných dialogů a neuvěřitelných dobrodružství Vás seznámí s Norikem při jeho neobyčejné cestě za štěstím.

Cena: 129,00 Kč

Není skladem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí