Kniha o dítěti

2377
27.5.11 17:03

Kniha o dítěti

Ahoj,chtěla bych si koupit nějakou knihu o dítěti,kde se dovím tak nějak vše..(o porodu,o péči atd.)V nejbližším knihkupectví tady u nás je to předražené,tak bych chtěla zkusit knihu objednat přes internet,ale vůbec nevim kterou,aby nebyla nějak drahá a obsahovala vše co je potřebné vědět a byla přehledná.Tak jestli by jste byli tak laskavé a nějakou mi doporučili(a popřípadě spolehlivou stránku ze které knihu objednat).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
27.5.11 17:08

zkus Levné knihy, tam mají většinou dobré výprodeje, jen nevím jestli mají e-shop :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
755
27.5.11 17:14

Zrovna jsem chtěla napsat levné knihy… :palec: Mají e-shop. Já tam tenkrát koupila knihy o dítěti ve výprodeji za 29 kč!!! Ale pozor - fakt pěkný - hezky psaný a dokonce i s obrázkama! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
27.5.11 17:16

Ahojky , já jsem si nedavno koupila knihu „Kniha o těhotenství a dítěti“ od Antonína Pařízka (703 stran)- stála kolem 450 Kč, je to tam popsané týden po týdnu až do porodu, šestinedělí, krásné ilustrace, vše vysvětleno polopaticky.
Ještě jsem se dívala v časopise Moje psychologie na dvě knihy:
péče: „Mimino-návod k obsluze“ od L. Boregnicht,J. Boregnicht
péče do 3 let: „Budeme mít děťátko“ od S. Trča
Tak snad jsem tě trošku navedla pa N. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
27.5.11 17:17
Terez85 píše:
Zrovna jsem chtěla napsat levné knihy… :palec: Mají e-shop. Já tam tenkrát koupila knihy o dítěti ve výprodeji za 29 kč!!! Ale pozor - fakt pěkný - hezky psaný a dokonce i s obrázkama! :potlesk:

jojo, nebo třeba „365 tipů jak se starat o dítě“ - mě to vyšlo v akci na 30,– :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
27.5.11 17:34

tuto:
http://www.dobre-knihy.cz/…ova-jana.htm
měla bych jí na prodej za 150+ poštovné.Je úplně nová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
27.5.11 17:34

mám velkou knihu o mateřství a d ítěti za 200Kč, odtud mi pomůžou rady jak se starat o miminko, ale co jsem přečetla jedním dechem a co bylo vyloženě super ze života je knížka Jsem těhotná (ne nemocná) a tu jsem koupila za 49Kč v levných knihách, ale vřele doporučuji, je tam všechno :palec: i jsem se zasmála, opravdu super psala to češka takže je tam vlastně vše jak to chodí u nás :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17715
27.5.11 17:35
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
27.5.11 17:37

Ahoj,
doporučuji taky Pařízka, je tam všechno pěkně komplexně popsáno.
můj manžel je mudr. a pracoval taky nějakou dobu v porodnici a toto byla jediná kniha, kterou mně dovolil číst :mrgreen: :mrgreen: protože s jeho názory se ztotožňuje a prý abych si zbytečně nedělala hlavu :-)

ale už netušil, kolik toho vygooglím :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
898
27.5.11 17:40

ahoj,
ja mam Babyweb do ruky - http://www.babyweb.cz/…terstvi.aspx
Rozdavaji ji zdarma, pro zacatek podle me idealni a dalsi info si muzes dohledat na netu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
27.5.11 17:47

Tu od Pařízka mám taky, ale o dítěti tam toho moc není, spíš o těhotenství a nějaké době potom.

Nikinkiri píše:
Ahojky , já jsem si nedavno koupila knihu „Kniha o těhotenství a dítěti“ od Antonína Pařízka (703 stran)- stála kolem 450 Kč, je to tam popsané týden po týdnu až do porodu, šestinedělí, krásné ilustrace, vše vysvětleno polopaticky.
Tak snad jsem tě trošku navedla pa N. :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
27.5.11 18:03
monika215 píše:
ahoj,
ja mam Babyweb do ruky - http://www.babyweb.cz/…terstvi.aspx
Rozdavaji ji zdarma, pro zacatek podle me idealni a dalsi info si muzes dohledat na netu

Taky ji mám. Zatím jsem jí jen listovala, ale zdá se mi dobrá. Jinak mám jinou (ta byla ale asi drahá, vyšla ve spolupráci s Maminkou - spoluautorka tenkrát dělala v Mamince šéfredaktorku), ta je super.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Any11
27.5.11 18:10
hofka píše:
Tu od Pařízka mám taky, ale o dítěti tam toho moc není, spíš o těhotenství a nějaké době potom.
Nikinkiri píše:
Tak snad jsem tě trošku navedla pa N. :-)

jj souhlas, o detech je toho tam malo.

• Citovat
  • Upravit
29436
27.5.11 18:34

Knihu od docenta Pařízka mám taky, je opravdu úžasná. Co se týče těhotenství, je bezkonkurenčně nejlepší a najde se tam snad vše, na co co si jen člověk vzpomene. O dětech to ale moc není, je tam spíš novorozenecký věk, kojení, první pomoc a pak už nic moc. Takže o těhotenství je bezkonkurenční a doporučuji, o dětech bych volila něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
27.5.11 19:03

no to je fakt, ten Pařízek je hlavně o těhotenství a době potom. Nějak mi nedošlo, že se ptáš na díte :oops:
dítě v břiše už mi asi utlačuje mozek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky