Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj mamky, jak u vás probíhá den 2měsíčního miminka? Naší malé budou 2 měsíce a jakmile chci, aby po kojení byla trošku vzhůru, tak je ukňouraná a nevydrží. Jakmile ji dám ale hned spinkat, tak se budí brzy na kojení. Jinak kojíme teď po 3 hodinách s jednou delší pauzou v noci. A k ránu po 2 hodinách.
ještě je malá pokud chce spinkat tak ji nech.u nás ten první měsíc spala pořád.nakojila se vydržela tak 10min a pak usla a spala 3-4 hodiny.a pořád dokola.druhý měsíc už vydržela být vzhůru delší dobu.já bych to nechala na ni.
Je to u Nás podobné! Prvních 6 neděl jenom přebalování, krmení a spaní i 4 hodiny vkuse! Máme něco přes 2 měsíce a taky už vydržíme dýl vhůru! U Nás je to tak, že když se daří spát půl dne, tak tu druhou půlku je spíš vhůru! Dneska třeba od 6ti od rána jen podřimuje a zase kn'ourá, tak ho tady pohupuju v lehátku-to se daří… Asi nic neudělám
Přebalený je, pil taky, bolení nemá-to by se kroutil a kopal nožkama!
![]()
Užívej si že chce spinkat, mě kluk do 3M nespal skoro vůbec max 5- 6 hodn v noci… takže pokud by mi spal byla bych šťastná ![]()
kozisek píše:
Spaní, řvaní, kojeníale jinak těžká pohoda
Zrovna mi tu zase řve
![]()
Mně se právě vzbudila po dvou hoďkách a dožaduje se kója. jakmile není po jídle chvíli vzhůru, tak se pak budí takhle dřív ![]()
Ahoj, tak naše malá se vzbudí kolem 5 ráno,vyžunkne lahvičku a v postýlce už neusne, tak si ji vezmu do postele a tak většinou tak do sedmi ještě chrní. (dnes nás teda nechala až do devíti
) Pak zase papání, pak ji dám na deku a ukazuju hračky, povídám, zpívám. To většinou ještě usne. Další krmení cca po 4 hodinách, pak ji nechám pást koníky samotnou, kouká na hračky, pak usne. Kolem 3hod jdeme ven, návrat kolem 6. Vykoupem se-teď jsem přišla na to, že v plně napuštěné vaničce se dokonce směje a nevříská
Pak semaminka dívá na Ulici, alemusím celou hodinu houpat, jinak bych nic neslyšela
Chytá hysteráky, někdy bohužel i 2-3 hod do dalšího krmení. Pak už naštěstí celkem rychle sama usíná v postýlce ![]()
Jo a jinak ji pak ještě budím než jdeme spát, abych nemusela za půl hoďky vstávat a na další mlíčko se budí mezi 3-4. Je skvělá ![]()
Příspěvek upraven 27.05.11 v 12:32
evca82 píše:
Mně se právě vzbudila po dvou hoďkách a dožaduje se kója. jakmile není po jídle chvíli vzhůru, tak se pak budí takhle dřív
Co je na tom špatného, že chce jíst po dvou hodinách
Při spurtech chtěji jíst i častěji. Krmení přesně po třech hodinách je přece nesmysl. Ty taky jíš, když máš hlad a ne podle hodinek (nemluvím o pracujících
). Takže klid, je to úplně normální, řiď se miminkem. Když chce spát, ať spí, když chce jíst, ať jí
![]()
Já mám doma dvouměsíční dvojčátka chlapečky. Ten starší je přes den pořád vzhůru a jenom kňourá no a ten mladší většinu dne i noci prospinká. Buď ráda že ti spinká. Jednoho kojím a druhý je na umělým mlíčku a oba se budí na krmení po třech hodinách.
Ahooj.. Mam 2mesicni slecnu.. Pres den vydrzi vetsinou dopoledne cca 2h vzhuru pak po kojeni usne a spi cca 4hodky.. Odpolence zase tak do tech 2h vydrzi… Ale musim ji vice nosit - rada kouka… Ale usina mi s hyster. brekem s jen na ruce svazana a na mici. Myslite, ze se nauci usinat sama? Jeste se mi nestalo, ze by usla sama treba na dece.
musim ji k tomu pomoci… ![]()
@Mischell23 Náš malý bude mít příští týden 3 měsíce a s tím usínáním to bohužel máme stejné
Neusne ani v kočárku, nejdřív musím uspat, potom položit, jinak bych ani nenakoupila ![]()