Neustále bolavé ouško

rozmary
26.5.11 13:40

Neustále bolavé ouško

Ahoj,máte některá zkušenosti se záněty oušek?Malá měla někdy v březnu bolavé ouško,kapala jsem otobacit nakonec jí samo prasklo a měla zánět zvukovodu,dostala antibiotika a po tom byl možná 14 dní klid,ale od té doby se jí to pořád vrací,stále se za něj tahá a brečí,když jsem s tím jela na ušní,řekli mi že se jí tam tvoří víc mázku,ale jinak dobrý,jenže mě se to vůbec dobrý nezdá,jak jí položím na záda okamžitě spustí děsnej řev,normální to není,je to skoro každý týden.Obvoďák mi v pondělí řekl že tam nic nevidí,jen čistit heřmánkem,ale je to pořád stejný,možná horší,dnes jsem byla na ušním a mají dovolenou,takže se chystám na pohotovost ať už s tím něco udělají,protože ta holka hrozně trpí.Pomohlo vám proti tomu něco?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3839
26.5.11 14:17

chudák malá, úplně s ní cítím :-(

já s tím měla jako děcko strašné problémy, opakující se záněty stř. ucha, nesčetněkrát píchané, 2× operované… :-( prostě děs. Bylo těžké se toho zbavit. Teď v dospělosti mě to občas ještě chytne.

Bohužel nevím, co se na to teď dětem dává, mám jen babské rady: žádná voda do ucha (bacha při koupání), teplo od nožiček, pozor na průvan a vítr venku. Vyzkoušela jsem všechny možné léky (kapky, ATB…) ale ve stavu zoufalství sahám po bylinkách - hlavně netřesk. Ten roste snad na každé skalce, má dužinaté listy (podobně jako aloe) a šťáva z těch listů má spoustu hojivých účinků, hlavně působí protizánětlivě. To mi fakt pomáhá. Nakapu přímo do ucha nebo na vatový tamponek.

Když ti tady někdo neporadí nějaký normální lék, zkus ten netřesk. Rozhodně tím neublížíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
26.5.11 15:33

Ahoj, náš mladší syn s tímhle trpí přibl.od půl roku.
Zánětů měl nepočítaně- prasklé, píchané, oboustrané… Máme za sebou mnohá ATB, Otobacid, očkování a je to stále stejné- právě teď jsme zavření doma, protože mu jedno ouško ve středu ráno prasklo.
Na konci prázdnin ho čeká operace oušek- tak se modlím, aby to zabralo.
Jediné, co zabírá je jako poznávací znamení o co GO- poradil nám ušař, když si šťourá ucho a pláče, že bolí, mám mu kápnout do zvukovodu pár kapek studené slivovice- ona jak se odpařuje, tak ten bubínek chladí a uleví a pokud si pak znovu stěžuje na bolest, máme jet na ušní.
Jo a smrkat a smrkat… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mmonica
26.5.11 20:32

radim zajit k dobremu homeopatovi

• Citovat
  • Upravit
425
27.5.11 08:07

Ahoj,zažila jsem si záněty se synem, od 4 měsíců až do 2 let měl 22× píchaný bubínek a nebýt homeopata, tak věřím, že by to neskončilo. Takže za mně můžu doporučit, sice dosti drahou, ale určitě účinnou homeopatickou léčbu :palec: Nyní má zánět ouška dcerka a bude li se opakovat, tak na nic nečekám a poběžím k němu. Fakt je ,že musíš natrefit na dobrého homeopata. Nám pomohli homeopatika od weledy(jen na recept),tady vesměs předepisují od boironu. Tak hodně zdaru :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
27.5.11 09:43

Ahoj děkuji za rady :wink: včera jsem byla na pohotovosti a málem jsem spadla na prdel,obvoďák mi doporučil max.1 kapku otobacitu před spaním,doktorka na ušním třikrát denně jednu kapku a včera na pohotovosti mi řekli že zánět už je na ústupu ,ale raději ještě kapat 3 kapky do každého ucha 6krát denně,takže rozdíly v léčbě dost velké :nevim: No doufám že už to konečně pomůže,taky bych ráda vyzkoušela ten netřesk,jestli se dá sehnat v lékárně,tak ho koupím.O homeopatikách jsem už taky přemýšlela,nevěděla jsem že je něco i na ouška,určitě se na to optám.VŠem moc díky :srdce:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure