Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahojky,sledují vaši prckové-kolem roku pohádky,kamarádky prcek byl už v roce"zažraný" do krtka,vydržel u toho v klidu sedět.To náš chvíli neposedí natož u pohádky…
Naše malá, když jen seděla, tak milovala Nema a že u toho vydržela fakt dlouho. Dneska je jí 16m a fakt miluje Mickeyho klubík a Kouzelnou školku a z toho nejvíc Bill a Ben a Timyho
Ahoj, tak náš malý má 2 a pět měsíců a u televize nevydrží vůbec. Žádná pohádka ho nebere, max. kdy přijde do obýváku a dívá se je reklama ![]()
Příspěvek upraven 25.05.11 v 21:34
andrys23 píše:
Ahojky,sledují vaši prckové-kolem roku pohádky,kamarádky prcek byl už v roce"zažraný" do krtka,vydržel u toho v klidu sedět.To náš chvíli neposedí natož u pohádky…
V roce ani náhodou ani 2 minuty. Teď (19 měsíců) už vydrží sledovat třeba 20 minut teletubbies ![]()
Ahoj,tak v roce urcite ne,mozna par vterin,ale jinak ani nahodou.To az v 1,5 roce se zakoukal do cviceni a zpivani s Misou a ted nedavno presel na Teletubbies ![]()
Kdyz mu ty ctyri barevne blbosti pustim na pc,dokaze u toho sedet i pul hodky ![]()
Nee,pohádky nesleduje,pořád někde lítá a z něčeho padá.
Myslím,že na civění na bednu má ještě čas.
Dost na tom,že se mnou tu a tam sedí u PC ![]()
Sleduje jak kdy a jak co, když pustím pohádku, klidně na ní hodí okamžitě bobek, ale jakmile začne znělka televizních novin na nově, sedí jak přikovaná ![]()
S tím souhlasím,čím dýl ho to chytne tím líp.Jen mě to překvapilo jak prcek u toho vydržel hačat a koukat…
Díy Bohu NE. Nesleduje. TV NÁM NECHYBÍ. Hlavně teď, když je teplo… a to má malá už týden angínu
Když se jí zeptám, jestli chce pustit TV, zhrozí se a křičí, že NEE! ![]()
klukovi jsem pohádku pustila poprvé v 1,5roce, koupila jsem serii dvd Babysigns a super
Bath time signs (říkal jim Babla -tzn Bubbles
) si oblíbil tak, že moje mamka prohlásila, že za Bublinky by snad měli dát Nobelovku
byl klasický aktivní rok a půl starý dítě bez mozečku a Bublinky ho aspoň na chvíli posadily na prdelku ![]()
pak u nás měli úspěch Teletubbies a má je rád doteď a co jeden čas vedlo, je franc.dvd Nouky
úvodní znělku od Noukyho jsem jeden čas vůbec nemohla slyšet ![]()
na tv ale nekouká moc, vždy jí pustím, když opravdu potřebuju něco udělat, ale ráno chvíli čučí a v pozdním odpoledni taky chvilku vždy
teď mu je 2,5
jo, náš vydržel tou dobou u Krtka i 20 minut. Ještě ho baví/il Maxipes Fík. Pat a Mat propadli. ![]()
Sleduje tak od 1,5 roku..Krteček vede..Kouká na KŠ a večerníček..a baví jí to čím dál víc..
a teď ve 2,5letech je asi nejoblíbenější Bolek a Lolek a Krteček ![]()
u nas frci jen vecernicek, je to vecerni ritual. a dost. ani nevidim duvod, proc ji nechavat koukat na neco jineho. takhle male deti maji na telku jeste casu dost.