Společenské miminko

1943
26.5.11 13:38

Společenské miminko

Ahojky.Chtěla jsem se zeptat,jestli je na tom někdo podobně jako já.Moje tříměsíční dcerka je šídlo.Moc přes den nespí a když je vzhůru,tak se nedokáže sama zabavit na víc jak 10 minut.Prostě jí to samotnou nebaví,tak řve a řve.Jen přijdu k postýlce a mluvím na ní,hodí široký úsměv a je zticha.Prostě jí pořád musí někdo zabavovat.Jak si jí nevšímáme,je zle :-( Takže buď jsem u ní u postýlky nebo jí mám na posteli a mluvím a řechtám s hračkama nebo jí mám na ruce a chodím po místnosti a prohlížíme věci.Je to děs,všechno dělám jednou rukou,protože jí mám na druhé a to nic neudělám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6093
26.5.11 13:39

Třeba by pomohl šátek či ergonomické nosítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
26.5.11 13:44

Malej byl taky takovej, ale už je to v pohodě…Čím víc si dokázal hrát sám s hračkama, tím víc byl samostatnější…Mívala jsem ho v kuchyni na dece a dělala si co potřebuju, třeba myla nádobí, při tom s ním mluvila (např. vyprávěla pohádky).Když jsem potřebovala dělat něco v obýváku, opět na deku, popř. na postel, on pásl, já na něj mluvila a uklízela…
To přejde.Dnes už si hraje jedině sám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
26.5.11 13:47

S tím šátkem už jsme si dělali legraci-že bych jako byla taková indiánská babička :lol: Dá se to používat tak,aby byla na mém břichu v tom šátku a přitom se dívala „do světa“ a ne na mě?Taky se musím mrknout kolik taková sranda stojí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
26.5.11 13:51
janet9 píše:
S tím šátkem už jsme si dělali legraci-že bych jako byla taková indiánská babička :lol: Dá se to používat tak,aby byla na mém břichu v tom šátku a přitom se dívala „do světa“ a ne na mě?Taky se musím mrknout kolik taková sranda stojí :think:

Používat se to tak dá, ale nerespektuje to zásady ergonomického nošení - mám ti udělat přednásku? ;-)
Pokud chceš poskytnout dítěti větší rozhled, jde navázat na záda nebo na bok.
He, indiánská babička :lol: I se šátkem můžeš vypadat šik ;-)
Sranda je to vcelku drahá, ale stojí to za to :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
26.5.11 13:52

xangel87 .{color: blue}-no,doufám,že až bude sedět,tak to bude lepší.Teď jsem zkoušela i postýlku umísťovat kde jsem já,aby mě viděla,ale jak se na ní nedívám,tak je moje mluvení na ní k prdu.A z postýlky nemá v leže takový přehled jako když je na ruce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
26.5.11 13:54

když ten šátek budu chtít hledat na netu,co tam mám zadat…jako jaký je přesný název pro ty šátky,abych to omrkla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
26.5.11 13:57

mrkni na www.NoseniDeti.cz
Nedělám reklamu, mám to tam moc ráda, je tam diskuzní fórum a fotogalerie - prostě vše týkající se nošení dětí.
V eshopu jsou nějaké šátky a nosítka, zkus se jen informativně podívat.

V poslední době se dá sehnat velice výhodně šátek z druhé ruky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2602
26.5.11 14:12

Ahoj,
vykasli se na postylku a dej ji na zem na deku tam, kde bude s ty…nauc ji, ze postylka je na spani a zem na hrani…muzes ji variabilne poponaset do mistnosti, kde prave budes. Jasny ze v postylce rve, kdyz na tebe nevidi…
 j

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
26.5.11 14:23

Co třeba ji dát na zem a hrazdičku? Nebo kolotoč - ten je do postýlky? Spíše bych se přikláněla k té hrazdičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
26.5.11 14:31

Což o to,vyzkoušet tu deku můžu,ale moc šancí tomu nedávám(z postýlky na mě taky vidí-a stejně řve).Uvidíme,určitě to alespoň vyzkouším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1943
26.5.11 14:37

Hořec: Kolotoč má na postýlce,i nějaké natahovací hrací sluníčko,takový ty řechtátka co se připevní ze strany na stranu,aby o to brnkala.Jí to zabaví jen na chvilku.Dopoledne to s ní ještě jakžtakž jde,to se trochu zabaví sama,ale čím je víc hodin,tím je „nesamostatnější.“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
26.5.11 14:59

Ahoj, u nás to bylo to samé.. Měla jsem takový proutěný košík a když ještě byla takhle malá,tak jsem si ji vozila po bytě, jak jsem potřebovala a mluvila, zpívla, vyprávěla…
Ono ji to pak samotnou přešlo, když se uměla sama zabavit.
A dělat vše jednou rukou… moc dobře si to pamatuju.. zlatý košík :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mufina
26.5.11 15:08

Janet, takhle se chovají skoro všechna miminka, prostě potřebujou mámu, být s ní v kontaktu a taky aby se trochu něco dělo. Postupně až se začně sama přemisťovat tak se osamostatní, ale teď to prostě musíš vydržet. Těžko se zabaví na hodinu, když jen leží :wink:

• Citovat
  • Upravit
14598
26.5.11 15:55

Kačenka byla jako 3 měsíční stejná. trvalo to cca měsíc a pak ustalo.
tehdy jsem si koupila manducu a pomohlo to. aspoň jsem měla volné ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí