Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj,
potřebovala bych poradit knížku s dětským popřípadě zvířecím hrdinou pro skoro čtyřletou holčičku. Moc ji zaujala Alenčina a Martinkova čítanka nebo knížka Z deníku kocoura Modroočka. Tak něco takového. Máme půjčenou Pipi dlouhou punčochu, ale to mi přijde ještě dost složité.
Dekuju moc.
Honzíkova cesta, Mít svoje vlastní zvířátko, Lední medvídku kam pluješ, Lední medvídku vem mě sebou, kosprd a telecí, já Baryk
Příspěvek upraven 19.04.15 v 22:48
Taky bych volila honzíkovu cestu. Pipi má jednotlivý příběhy moc dlouhý. Pak ještě děti z bulerbinu
Ronja, dcera loupežníka nebo Heidy děvčátko z hor… mi je máti četla jako malý, ale fakt si teď nevybavím jestli tak moc malý, nebo pozděj… ilustrace mi přišly takový dětský…
Anička malířka. Tu jsem jako dítě milovala
Taky jsem ráda kreslila.
https://www.kosmas.cz/…cka-malirka/
@Gosi Podle mě tedy Ronja i Heidi tak pro 7+, ani ne čtyřleté to nemůže pobrat, a Malý princ jako příběh tak 9+, k opravdovému pochopení ještě o několik let později.
Nic proti, tipy jsou to krásné, ale věkově opravdu až pro starší.
@zrcadlo píše:
@Gosi Podle mě tedy Ronja i Heidi tak pro 7+, ani ne čtyřleté to nemůže pobrat, a Malý princ jako příběh tak 9+, k opravdovému pochopení ještě o několik let později.
Nic proti, tipy jsou to krásné, ale věkově opravdu až pro starší.
je to možné… je to dýl co jsem byla tak malá a co jsem ty knížky četla, nebo mi byly čteny(ani to už si nepamatuju
), tak jsem si říkala, že se třeba trefím… no asi netrefila… ![]()
@Gosi píše:
je to možné… je to dýl co jsem byla tak malá a co jsem ty knížky četla, nebo mi byly čteny(ani to už si nepamatuju), tak jsem si říkala, že se třeba trefím… no asi netrefila…
Ale do vkusu trefila
, Heidi byla má nejoblíbenější knížka, od druhé třídy jsem jí četla každé prázdniny snad až do patnácti ![]()