Kniha - vlastní

Anonymní
12.4.19 06:03

Kniha - vlastní

Ahoj, chtěla bych se zeptat. Ráda píšu knihy, ale spíše pro osobní potřebu. Nebaví mě mít spousty papírů, tak to vše házím do PC. Ale už mě to nebaví. Ráda bych měla své dokumenty u sebe. A ideálně knižně svázané. Jen nevím jestli by mi někdo jednu knihu vytiskl. Děkuji za tipy a rady :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
23
12.4.19 06:14

Doporučení

@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat. Ráda píšu knihy, ale spíše pro osobní potřebu. Nebaví mě mít spousty papírů, tak to vše házím do PC. Ale už mě to nebaví. Ráda bych měla své dokumenty u sebe. A ideálně knižně svázané. Jen nevím jestli by mi někdo jednu knihu vytiskl. Děkuji za tipy a rady :)

Můžu doporučit https://www.expressprint.cz/knihy, sám jsem si tam nechal tisknout knihu a vše v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.19 06:24

Ještě mě napadli diplomky. To by mi snad vytiskly ne? I když to nechci do školy.

• Citovat
  • Upravit
314
12.4.19 07:49
@Anonymní píše:
Ještě mě napadli diplomky. To by mi snad vytiskly ne? I když to nechci do školy.

Rozhodne, pokud ti nevadi nejaky obycejny desky. Nejspis budou mit jen univerzalni na ktery si vyberes nazev, barvu a barvu pisma…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26857
12.4.19 08:38
@Anonymní píše:
Ještě mě napadli diplomky. To by mi snad vytiskly ne? I když to nechci do školy.

Myslim, ze tohle by bylo idealni. A na ty jejich proste desky s jednoduchym potiskem si udelas vlastni prebal. Bud sama anebo ti to v tiskarne vytisknou na kvalitnim papire.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat