Kniha - vlastní
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Doporučení
@Anonymní píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat. Ráda píšu knihy, ale spíše pro osobní potřebu. Nebaví mě mít spousty papírů, tak to vše házím do PC. Ale už mě to nebaví. Ráda bych měla své dokumenty u sebe. A ideálně knižně svázané. Jen nevím jestli by mi někdo jednu knihu vytiskl. Děkuji za tipy a rady
Můžu doporučit https://www.expressprint.cz/knihy, sám jsem si tam nechal tisknout knihu a vše v pořádku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě mě napadli diplomky. To by mi snad vytiskly ne? I když to nechci do školy.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ještě mě napadli diplomky. To by mi snad vytiskly ne? I když to nechci do školy.
Rozhodne, pokud ti nevadi nejaky obycejny desky. Nejspis budou mit jen univerzalni na ktery si vyberes nazev, barvu a barvu pisma…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Myslim, ze tohle by bylo idealni. A na ty jejich proste desky s jednoduchym potiskem si udelas vlastni prebal. Bud sama anebo ti to v tiskarne vytisknou na kvalitnim papire.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, chtěla bych se zeptat. Ráda píšu knihy, ale spíše pro osobní potřebu. Nebaví mě mít spousty papírů, tak to vše házím do PC. Ale už mě to nebaví. Ráda bych měla své dokumenty u sebe. A ideálně knižně svázané. Jen nevím jestli by mi někdo jednu knihu vytiskl. Děkuji za tipy a rady