Nemám štětec (barvení vlasů)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Já si celý život barvila vlasy tak, že jsem je namočila, vyždímala, vzala si rukavice, do dlaní barvu a vpracovala ji do vlasů stejně jako šampon, pak jsem je smotala na hlavu, sundala rukavice a pleťovou vodou očistila místa na krku, kolem uší a na obličeji a bylo to. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jestli máš tu barvu s tím aplikátorem tak to nanasej tím a rozcesej hustým hřebenem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemám právě. Mám od palette.
Díky… Snad mi to chytne…mám dlouhý vlasy a musím mít 3barvy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikdy jsem štětec nepoužívala, prostě jen v rukavicích nanesla na vlasy a roznahnala ať to je všude. Pak jsem si vlasy rozcesala a čekala než ji můžu smyt ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lampicka11 píše:
Mám trošku hloupý dotaz asi.
Koupila jsem barvu a zahrabala někam štětec na nanášení barvy a zaboha ho nemohu najít.
Dá se nějak barvit bez štětce? U nás Číňan ho nemá a Albert taky ne. Cestu do drogerie taky nemám.
Díky moc za rady
Kartáček na zuby, mám vyzkoušeno, jde to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Používam ruce, nesnáším štětec blbě se to dělá a trvá to dlouho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja se cely zivot barvim tak, ze namocim vlasy (i kdyz se to pry nema), vyzdimu, a rukama v rukavicich nanasim barvu jakobych si myla vlasy samponem. Cele to delam v predklonu nad vanou. Mam vlasy po ramena.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak ono když si to namatlate jako šampon tak je to taky jedno. Stejně štětcem je to dobrý jedině když to barví někdo druhej, já ač jsem kadeřnice a umím to nanášet rychle, tak sama sobě si napatlam štětcem tak přední část hlavy kam si vidím, hlavně pesinku a zadek si namatlam naslepo jen tak rukama a procesavam, je to rychlejší, když si tam člověk nevidí stejně nevi co barví a když mám ruce moc dlouho nahoru tak mi akorát odumiraji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už mi hoří hlava…
mám hodně tmavě hnědou…spíš až černou. Zvládla jsem to rozetřít do vlasů. Snad to budu mít všude
. Mimochodem…udělalo mi to fleky na kůži jak prase…nejde to dolů
… Ani miceneralni vodou
tak teď babo rad
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lampicka11 ty palete jdou z kůže sakra blbe, já si před barvenim vždycky musela namazat kontury něčím mastným, jinak to nešlo dolů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vždycky se předtím namazu indulonou čelí kolem uší a na krku a pak to jde dolů, ale můžeš zkusit voňavku tou to jde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit