Maska na karneval - minnie

75851
24.2.19 22:51

Zadej si do vyhledávače karnevalový kostým myška Minnie a vyjede Ti plno obrázků včetně e-shopu, který kostým myšky cca do 300,– nabízí.
Chtěla jsem sem hodit odkaz, ale nepustilo mě to. :nevim:
Pokud to chceš šít, budeš mít aspoň vizuální inspiraci. Z krepáku bych to nedělala, spíš z tylu a něčeho puntíkovaného svrchního + černé tričko.
Tutu sukýnku holky utahají i mimo karneval.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24.2.19 23:01

@sirikit já vím děkuji,jen jsem si myslela že třeba taky někdo vyráběl :-)Já ráda právě vyrábím takže určitě vlastnoručně :-)Musím se mrknout po nějaké látce,ale tak nakonec asi udělám čelenku s oušky…děti právě budou chodit venku a mají to mít na oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75851
24.2.19 23:02
@spokojenamama5 píše:
@sirikit já vím děkuji,jen jsem si myslela že třeba taky někdo vyráběl :-)Já ráda právě vyrábím takže určitě vlastnoručně :-)Musím se mrknout po nějaké látce,ale tak nakonec asi udělám čelenku s oušky…děti právě budou chodit venku a mají to mít na oblečení.

Tak ať se povede a pak sem hoď fotku! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.19 23:15

@sirikit děkuji,určitě dám :-)Vybrala sem ružovou látku s puntíky…bude to vypadat dobře,těším se :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
25.2.19 07:10

Já jsem teď vyráběla mickey mouse, jen dvakrát teda :) na hlavu je jednodušší udělat jen uši na černou celenku. Dělala jsem z tvrdého papíru, kluci si ho sami vodovkama nabarvili na černo a starší zvládl i tu tavnou pistoli. Nějaké černé tričko a punčochy jsme doma našli a červené kraťasy taky, jen jsem na ně ladila bílá kolecka. U Minnie místo kratší můžeš ušít sukně v příslušné barvě, popřípadě pokud holky nějakou mají, tak na ni jen nasit puntíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.19 08:52

@chaela děkuji,to muselo vypadat hezky.Toho udělám příště,až bude i syn ve školce :-)Jinak koupím černou čelenku a na ni udělám z kartonu ouška( puvodně jsem je chtěla polepit černou látkou) ale nakonec nechám holky malovat :palec: díky za nápad :hug: ,no koupím černé legíny/tepláky a trička a ušiju sukýnky z ružové látky s puntíky,kolem pasu dám bílou stuhu no a snad ´budou jako Minnie vypadat.Mám něco kreslit na obličej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
25.2.19 12:01

@spokojenamama5 já jsem na obličej nic nekreslila. Mladší má ze všeho ekzem a starší měl karneval ve školce, takže v tom byl celé dopoledne, a to by nějaké malování asi bylo k ničemu, hned by si to rozpatlal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
25.2.19 21:12

Zkus kouknout na Pinterest,najdes tam spoustu inspirace. Co jsem tam tak zběžně viděla: černé tričko a leginy, bílé rukavičky a tylova červená sukýnka s nalepenymi bílými puntíky. Sukynku bych osobně udělala látkovou, alespoň u nás pak děti ty kostýmy tahají i na hraní a nejsem si jistá, jak dlouho by jim papírová verze vydržela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.2.19 09:49

@modravlocka už to mám vymyšlené,látky objednané ta čekám na balíček,zítra koupím čelenky,černé trika/mikiny a legíny/tepláky…vůbec teda nevím kam zajít a mužu začít s výrobou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24
20.6.19 16:10

Minnie

S vlastní výrobou moc zkušenosti nemám, ale jako vizuální inspiraci můžeš použít tohle https://www.ptakoviny-cb.cz/kostym-minnie/ , já osobně jsem měla jen tu čelenku a šaty jsem měla své vlastní podobné. Ještě možná na pinterestu najdeš spousty věcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat