Masopust - jak jednoduše vyrobit masku doma?

2024
12.2.19 18:28

Nemáte u Vás nějakou půjčovnu?nebo sekáč?v nejhorším černý triko +černý legíny a namalovat fousky a čumáček a máš kočku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
149
12.2.19 18:46

@vlcacek01 diiiiky! To je super nápad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
13.2.19 06:43

@Zuxu delala jsem mysku-kola z kartonu jako usi, par stehama prisit na sedivou mikinu s kapuci, ocasek mel jeden rok z takovejch tech chlupatejch dratku (v papirnictvi), druhej rok vytunenej-holcici ruzovy puncochace vycpany papirem (jedna nohavice) a zase par stehama prisity k sedivejm teplakum.
Cumacek a fousky a obličej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
13.2.19 07:40

@Ornwen :palec: večer dorazim domu a vrhnu se na něco…tohle není na mě. A syn masky nemá rad… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31289
13.2.19 07:54

Já synovi udělala strašidlo - to se na masopust i hodí.
Vzala jsem povlečení na dětskou postýlku (měla jsem takové hodně světlé, skoro bílé), natáhla ho na něj, nahoře jsem udělala (vystřihla nůžkama) díry na oči a pusu, ze stran na ruce.
Ze spodního lemu jsem utrhla pruh a ten mu ovázala okolo krku, jakoby šálu, aby ta cejcha držela na místě. Jak to bylo odrbané, tak to o to víc vypadalo strašidelně 8) Takže pěkně přiznané nedokonalosti.
Bylo to krásný strašidlo a práce asi na pět minut :D
Naší fotku nemám, ale vypadalo to takhle (staženo z netu)
 http://nd05.jxs.cz/…76731_o2.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6993
13.2.19 08:02

@Zuxu on prave kluk taky masky nemusel. Ale tohle bylo,„normalni obleceni“ jen jsem to vylepsila. Myska procházela dlouho. Ted chce jit za trilobita 8o a mamo snaz se :P

Asi tak (vytunena verze, za mysku sel asi ctyrikrat)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149
16.2.19 10:58

Holky, mate krasny jednoduchý kostýmy! Děkujeme za inspiraci. U nás vyhrál nakonec super man. Měl tričko a plast a byl spokojený. Ve skolce prý plast za minutu sundal a absolutní nezájem. Některé děti měli nádherně kostýmy…sle to je mu zatím šumák :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat