Masopust - jak jednoduše vyrobit masku doma?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Nemáte u Vás nějakou půjčovnu?nebo sekáč?v nejhorším černý triko +černý legíny a namalovat fousky a čumáček a máš kočku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Zuxu delala jsem mysku-kola z kartonu jako usi, par stehama prisit na sedivou mikinu s kapuci, ocasek mel jeden rok z takovejch tech chlupatejch dratku (v papirnictvi), druhej rok vytunenej-holcici ruzovy puncochace vycpany papirem (jedna nohavice) a zase par stehama prisity k sedivejm teplakum.
Cumacek a fousky a obličej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ornwen
večer dorazim domu a vrhnu se na něco…tohle není na mě. A syn masky nemá rad… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já synovi udělala strašidlo - to se na masopust i hodí.
Vzala jsem povlečení na dětskou postýlku (měla jsem takové hodně světlé, skoro bílé), natáhla ho na něj, nahoře jsem udělala (vystřihla nůžkama) díry na oči a pusu, ze stran na ruce.
Ze spodního lemu jsem utrhla pruh a ten mu ovázala okolo krku, jakoby šálu, aby ta cejcha držela na místě. Jak to bylo odrbané, tak to o to víc vypadalo strašidelně
Takže pěkně přiznané nedokonalosti.
Bylo to krásný strašidlo a práce asi na pět minut ![]()
Naší fotku nemám, ale vypadalo to takhle (staženo z netu)
http://nd05.jxs.cz/…76731_o2.jpg
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Zuxu on prave kluk taky masky nemusel. Ale tohle bylo,„normalni obleceni“ jen jsem to vylepsila. Myska procházela dlouho. Ted chce jit za trilobita
a mamo snaz se ![]()
Asi tak (vytunena verze, za mysku sel asi ctyrikrat)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, mate krasny jednoduchý kostýmy! Děkujeme za inspiraci. U nás vyhrál nakonec super man. Měl tričko a plast a byl spokojený. Ve skolce prý plast za minutu sundal a absolutní nezájem. Některé děti měli nádherně kostýmy…sle to je mu zatím šumák ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit