Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
vyjadrim sa len k malovaniu.
malovali sme pred mesiacom, kupili sme farby od jupolu- netreba riedit, priamo sa naberaju valcekom z nadobky. stacil jeden nater, je to krasne bez flakov a farba uschla za menej ako dve hodiny.
nevetrali sme ani nic, vonaju krasne po citrone ![]()
konkretne tieto sme pouzili:
http://www.jub.si/…upina.02.jpg
Stěhujeme se až za 14 dní, takže by se to vymalování určitě stihnout dalo, navíc to ani nemáme daleko (autem 15 minut). Ono se mu do toho spíš nechce, nakonec se toho budu muset ještě ujmout sama s prckem v závěsu.
Pravda je, že dneska i na barvách, fixách a pod píšou, že jdou vyprat, tudíž by se měli dát vyčistit i z koberce. Všude jinde je plovoučka nebo dlažba, takže budeme barvičky taky patlat mimo pokojík. Moc děkuji za rady, začínám se těšit na ten jednobarevný. Škoda jen, že se nám nepodařilo sehnat levnější, objezdili jsme dneska půl Prahy a všude měli buď ty šmirgly nebo v podobné ceně, nic mezi.
soldi píše:
vyjadrim sa len k malovaniu.malovali sme pred mesiacom, kupili sme farby od jupolu- netreba riedit, priamo sa naberaju valcekom z nadobky. stacil jeden nater, je to krasne bez flakov a farba uschla za menej ako dve hodiny.
nevetrali sme ani nic, vonaju krasne po citrone
konkretne tieto sme pouzili:
http://www.jub.si/…upina.02.jpg
Děkuju, to jsem přesně potřebovala, tohle doma ukážu!!!:-)
My jsme si přesně vybranou barvu nechali namíchat v OBI, vybereš si odstín a určíš množství, tak kdybys potřebovala další tip, tady je ![]()
Tak jsem vyrukovala s tím, že malování má zastání i na emiminu a bylo mi řečeno, že mi s tím tedy máte jít pomoct:-). Takže výsledně, to asi půjdu opravdu udělat sama, ty barvy od Jupolu nebo z Obi vypadají dobře a mohlo by to být i rychlé a jednoduché. Moc děkuji za rady. Ještě jsem se chtěla zeptat, zda nemáte nějaký typ na nábytek do dětského pokojíku. Ráda bych skříň na oblečení a skříňku s velkým šupletem a velkýma poličkama na takové ty větší hračky od Fisher Price a podobně. Děkuji moc
bumbinka píše:
Přikládám naši barevnou kombinaci
To je pěkné a kolik jste museli dělat nátěrů na tak sytou barvu? Mě by stačila třeba světle žlutá, jen aby to bylo čisté a trochu veselé.
peta h píše:bumbinka píše:To je pěkné a kolik jste museli dělat nátěrů na tak sytou barvu? Mě by stačila třeba světle žlutá, jen aby to bylo čisté a trochu veselé.
Přikládám naši barevnou kombinaci
Jsou to dvě vrstvy, už po první to bylo docela dobré, ale zeď pod tím byla dost flekatá, tak jsme to vzali radši dvakrát…
Nábytek máme klasika Ikea ![]()
Já zařizuji novostavbu.Přemýšlím zda na zem marmoleum ![]()
Barvy už jsou jasné a bude vymalováno zeleně,nábytek bílej lesk,a doplnky tyrkys
Koberec auta bych taky nechtěla a ani ty myšky
.nejraději bych to vše vyladila jen do těchto tonu,ale zase to musí být i učelné,takže asi nějakej kompromis budu muset udělat ![]()
Pokojík má asi 24m2,ale i když jsem zvyklá na maličké pokoje,tak mi to přijde že je to taky malé.Třeba to dělá to že tam není zatim podlaha a jen omítky a strop ![]()
Kamčo: 24 m2 mi přijde dost veliké,24 m2 měl dřív náš obývák:-). My budeme mít teď pokojíček 16 m2 a myslím, že to je pro jedno dítě veliké dost, známý mají i mnohem menší, ale tam už bych nenacpala všechno co tam plánuju. Chci tam dát skluzavku do bazénku s míčkama, odpočinkový koutek, kde bude velké a malé křesílko a budou se tam číst pohádky, malý stoleček s židličkama na kreslení a zbytek zaberou hračky, máme jich strašně moc, tak budu muset vymyslet nějaký šikovný úložný systém. Kdybych měla větší pokojík, tak tam ještě nacpu domeček, ale to už by tady bylo moc, chci aby bylo všechno dokola u zdí a uprostřed volný prostor na lítání.
peta h píše:
Kamčo: 24 m2 mi přijde dost veliké,24 m2 měl dřív náš obývák:-). My budeme mít teď pokojíček 16 m2 a myslím, že to je pro jedno dítě veliké dost, známý mají i mnohem menší, ale tam už bych nenacpala všechno co tam plánuju. Chci tam dát skluzavku do bazénku s míčkama, odpočinkový koutek, kde bude velké a malé křesílko a budou se tam číst pohádky, malý stoleček s židličkama na kreslení a zbytek zaberou hračky, máme jich strašně moc, tak budu muset vymyslet nějaký šikovný úložný systém. Kdybych měla větší pokojík, tak tam ještě nacpu domeček, ale to už by tady bylo moc, chci aby bylo všechno dokola u zdí a uprostřed volný prostor na lítání.
Domeček bude mít venku na zahradě,tak do domu asi dávat nebudu,ale když vemu postelhttp://www.123-nabytek.cz/…/solaris.JPG pak chce houpačku(ten pytel) Do okýnek našiju záclony a bude to mít taky jako domeček)skříně na hračky a oblečení,tak tam moc místa nezbejvá,ale třeba se mi to zdá proto že to není ještě dodělané ![]()
No jo, my máme taky ještě dětskou postýlku (120×60), takže když tam dáš takovej velikej autobus tak to taky hodně zabere, ale vypadá parádně:-)
peta h píše:
No jo, my máme taky ještě dětskou postýlku (120×60), takže když tam dáš takovej velikej autobus tak to taky hodně zabere, ale vypadá parádně:-)
To je tak když dáš dítěti volnou ruku,vždycky si vybere to nejhorší
.Ještě ho přemlouvám na jinou,ale nějak se nechce nechat ![]()
Kamčo, postel je parádní, už jsi ji někam dávala, a já nad ní už tehdy slintala… Ale Ondrův pokojíček je maličký, a hlavně je to nudle, má přibližně 2,5×4,2metru. Na to, že tam za chvíli budou dva, nic moc
.