Koberec v jídelně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
11620
25.1.13 19:56

Koberec v jídelně

Ahoj, máte někdo koberec pod jídelním stolem a k tomu malé dítě? Dá se koberec i přes to udržet ve slušném stavu? Máme v jídelním koutě dlažbu a já se bojím, aby na ni malá nespadla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5077
25.1.13 19:57

Nemáme a neriskovala bych. Když vidím, co vše bývá nalepené a rozšlapané pod stolem, tak nee. Vlastně po celé kuchyni :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
25.1.13 20:00

Máme koberec v obýváku - tam je i jídelní stůl.. Nebudu ti lhát, už je tu jen na dosloužení, až malá povyroste bude se dělat asi dřevěná.. No ale k dotazu, pokud bude jen pod stůl, tak bych se nebála.. Kusovej se lépe čistí a hlavně si můžeš vybrat nějaký vzory a na těch se to ztratí.. My máme bílý kafe a ještě vysokej vlas..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
642
25.1.13 20:08

Tak tam prdni nějakej levnej a v nejhorším ho vyhodíš no :) jestli to má bejt hlavně jen kvuli pádu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
25.1.13 20:13

My mli vzdycky doma pod stolem, neprislo mi, ze by se spatne udrzoval…nekupovala bych nejakej drahej a s dlouhym vlasem a moc svetlej…jinak je to v pohode.

ja mam malinkej koberecek v kuchyni pod stolkem dcery, kde si hraje, vypada to utulneji, ale blbe se to udrzuje, ale hlavne proto, ze tam jsou furt nejaky pastelky, koralky a tak…takze vysat vyschlou plastelinu aniz bych vysala koralek je nemozne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.1.22 21:59

Ahoj, máte někdo z dětma koberec pod jídelním stolem? budeme mít stůl v obýváku, jde o chalupu. je tam celkem škaredé lino, pod sedački chci dát kusový koberec a pod jídelní asi nechat lino.. ale.. trochu mě láká myšlenka, položit koberec po celé podlaze, bude to útulnější a teplejší. jen mě děsí údržba. nové lino neřešíme, jsme rádi, že na prknech co tam jsou je lino, které se za 30 let nezkroutilo. jen už je takové jeté..díky

• Citovat
  • Upravit
27247
30.1.22 22:11
@Anonymní píše:
Ahoj, máte někdo z dětma koberec pod jídelním stolem? budeme mít stůl v obýváku, jde o chalupu. je tam celkem škaredé lino, pod sedački chci dát kusový koberec a pod jídelní asi nechat lino.. ale.. trochu mě láká myšlenka, položit koberec po celé podlaze, bude to útulnější a teplejší. jen mě děsí údržba. nové lino neřešíme, jsme rádi, že na prknech co tam jsou je lino, které se za 30 let nezkroutilo. jen už je takové jeté..díky

To je ale super intimní téma…
Ne koberec pod jídelním stolem bych neměla ani bez dětí, natož s nimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
30.1.22 22:12

Měli jsme kusový koberec pod jídelním stolem. S příchodem dítěte jsme ho dali pryč, protože jsem neměla nervy na jeho neustálé čištění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24750
30.1.22 22:19

Měli jsme to za socíku u mé matky doma, takový umělý hnusný celoplošný kovral v celé kuchyni a jídelně, to by praktickou ženu prostě nikdy nemohlo napadnout 8)
denně jsem to musela vysávat
od té doby celoplošňáky jen přes mou mrtvolu.. a v kuchyni a jídelně nemají co pohledávat ani běhouny.. tam je nutno prostě vzít obden mop a sjet to savem, nikoliv nechat hnus a bordel a mastnotu postupně vpíjet do hnusného koberce..
kup tam radši nové pěkné lino, co tam vytřeš… dnes jsou fakt už úplně boží a máš uklizeno za pár minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37121
30.1.22 22:23

U nás by koberec pod stolem vydržel čistý tak půl dne :D když si vybavím, že prakticky co jídlo, to někdo něco vykydne na podlahu, tak bych ten koberec do týdne ze vzteku vyhodila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
30.1.22 22:33
@Anonymní píše:

Nemám ráda koberec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
30.1.22 22:46
@Kockazvysocan píše:
Nemám ráda koberec

Jsou z něj spálená kolena :mrgreen: :andel: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
1354
30.1.22 23:07

Já bych nejradši pod jídelní stůl pořídila do ohrádky křepelky. Aby mi sezobaly ten čurbes, co po děckách vždycky je. Na koberec pod stolem nejsem dostatečně šílená :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22565
31.1.22 06:13
@Kutil Tom píše:
Jsou z něj spálená kolena :mrgreen: :andel: :pankac:

No přesně, si na to kápl, nemůžu pak nosit punčochy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14569
31.1.22 08:02
@Anonymní píše:

A jaký by byl rozdíl, kdyby se na celou plochu pokládal nový koberec nebo nové lino? Ano, údržba te desi oprávněně. Dat kusovy koberec pouze pod sedačku mi tedy přijde rozumnější, než dávat celoplošne i pod jídelní stůl. Leda nějak hnusny zatezovy koberec by to mohl vydržet, ale to asi nechceš mít z chalupy kancelář :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný