Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj,
Myslíte si že se něco stane když dám do pračky na přeplachnuti a třeba jen 400 otáček na ždímání, nebo bez ždímání.
Kobereček nema úplně ty meke chloupky je to tvrdší vlas.
Ja je peru a postupne odchazi ta spodni pogumovana vrstva. Pro me je lepsi to mit ciste a pak to driv vyhodit. Peru klidne na 60, neresim to.
@Pudloslava píše:
Ja je peru a postupne odchazi ta spodni pogumovana vrstva. Pro me je lepsi to mit ciste a pak to driv vyhodit. Peru klidne na 60, neresim to.
Tak to by mělo být v pohodě on má ty vlasy z obou stran nemá ten pogumovaný spodek.
Průběžně ho taky peru. Máme detsky se silnicí… ma pogumovany spodek a zatim je v pohodě.
Taky koberečky z koupelny i od záchodu peru v pračce, obvykle na 40° a v pohodě
Není-li pogumovaný a nemá-li spodní stranu tvrdou, tak hoď do pračky - podle materiálu zvol prášek (umělina, vlna, bavlna?). Bavlněný (uzlíkový ) snese i aviváž nebo sušičku. ![]()
Taky dávám koberečky do pračky na 40, koupila jsem si inteligentně bílé takže velmi často. I do sušičky a ![]()
Take jsem prala v pracce, dokud si pri jednom prani ta guma nerekla dost a cela se rozpadla a ucpala odpad pracky.
Jinak na 40 a min otacek na zdimani asi v pohode.
Koukněte na www.zipzapik.cz mají tam koberečky vylženě do pračky a jsou i protiskluzové a obšité, mám je už 10let a pořád OK!