Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý večer, potřebuji poradit. Chtěla bych koupit do koupelny nové předložky, ale vůbec nerozumím těm všem gramážím a tomu okolo. Chtěla bych, aby byly trošku huňatější, zkrátka aby to nebyly jenom takové ty vietnamské hadry na podlahu s chlupama. Poradíte mi prosím, případně kde se dají na internetu nebo jinde sehnat. děkuji
Já koupila v Tescu. Na gramáž jsem nekoukala, ale zdály se mi dobré. Máme je už asi dva roky, několikrát jsem je prala a pohoda. I cena byla dobrá - počítala jsem tak trochu s tím, že je brzy vyměním za nové. Ale zatím rozhodně není třeba.
Ahoj mám kobereček z IKEA a jsem spokojená, časem ho vždy vyperu a vypadá jak nový.
Příspěvek upraven 23.02.10 v 22:41
ahoj čím těžší gramáž tímje kvalitnější, kupovala jsem v hornbachu a jsou je super ,ale na značku si nevzpomenu
Kupovali sme v Jysku a kobereček je super a krásně hřeje, měli dost velký výběr vzorů a barev
a cenově taky super ![]()
Dobré ráno. My koupili loni koberečky zn. Grund, jsou s protiskluzovou a hlavně protiplísňovou úpravou. Byly trochu dražší a jsou pěkné s vysokým chlupem. Už několikrát jsem je prala na 40°C a když se vytáhnou z pračky, tak jsou čisťoučký a vypadají jako nový.
ahojky,máme koberečky na záchodě i koupelně z IKEA,vyperu a jsou zas čisté!ale mám na Ikea úchylku,takže skoro vše máme odtamtud ![]()
Vážená paní,
chtěl bych vás rád ionformovat, že existuje v ČR jedinný výrobce koupelnových předložek a to firma GRUND a.s., která mimo dodávek do řady řetězců a obchodů v ČR exportuje do 32 zemí. Nejdete u nás kvalitní výrobky z obrovského výběru různých desénů a velikostí. Nyní jako novinku máme kolekci naší návrhářky Blanky Matragi, které jsou skutečně vyjímečné.
Takže, pokud máte zájem o kvalitní české výrobky, které se úspěšně prodávají po celém světě, kontaktujte prosím náš web
www.grund.cz
nebo telefon 499 873 300, prodej tuzemsko a dostanete všechny informace.
Těším se
Ing.J.Grund ředitel