Tmavé prádlo - fleky!

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1446
23.2.10 10:46

Tmavé prádlo - fleky!

Ahoj všem, :mavam:

mám hrozný problém, již nějaký čas pozoruji, že se mi na tmavém prádle i třeba na tmavě modrém dělají fleky. A to do červena, jakoby barva byla vyžraná nějakou chemikálií.
Jsem z toho nešťastná. :cry:
Jedné co používám na praní je Ariel 7 a aviváž Silan Senzitive. Žádné chemikálie nic takového nedávám. Tak vůbec nechápu proč se mi tohle děje. 8-o

Teď už jen asi začnu používat prášek na černé prádlo. Ale celkem dlouho jsme používala na všechno jen Ariel a nic takového se mi nedělo.

Prosím o radu čím to může být. :zed: :zed: :zed:

Někdo ze známých mi už i říkal jestli to není pračkou. Já si ale nemyslím. Mám Whirpool s vrchním plněním, pravda trošku už straší.

Děkuji předem za všechny rady a názory. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81
23.2.10 10:57

Dělají to myslím ty zesvětlovače a rozjasňovače v prášcích, částice ulpí na prádle a než se rozpustí, tak tam vyžere tu skvrnku. V tom jsou lepší gely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2621
23.2.10 13:28

Mně se dělo to samý a začala jsem používat gely na tmavý prádlo - Pervol nebo Woolite a je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
r.allohová
3.8.12 10:51

Já tě zdravím, já peru taky jen v arielu a hlavně v gelu, někdy v prášku a mám to samé, chodím po bytě hledám čím to je, vyházela jsem věci jako savo a podobně a stejně to mám, jsem zoufalá prubnu jiny prášek na praní a uvidím, jsou to fleky jak od sava, ted mám na bílé, barevné, hlídám to a stejně, tak se na milej ariel asi vyprdnu, taky to mám tak pul roku, v mynulosti jsem byla spokojená. renata

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný