Jak vyprat skvrny od pomeranče

993
18.2.10 10:22

Jak vyprat skvrny od pomeranče

Ahoj, poradíte mi prosím jak vyprat skvrny od pomeranče a mandarinky. Při praní mi na tričkách všechno zůstalo. Děkuji :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1144
18.2.10 10:33

Ahoj, zkus nějaký čistič skvrn, pokud máš něco bílého a nic nefunguje, Savo to jistí :wink:
Hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
18.2.10 10:54

Vanish,ale prasek ne gel, na skvrnu nasypej,na to par kapek vody, at je to vlhke a nechej hodku minimalne a skvrna je fuc, pak vyrat. My tyto skvrny cistime velice casto a vzdy se vypralo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
18.2.10 11:42

A normální prášek na praní nebo je to nějaký specíální na skvrny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3329
18.2.10 22:05

Pověsit na sluníčko… no ale v např. dnešním počasí je to jako bych poslala Marušku pro jahody :lol: Záleží taky, jestli je to barevné prádlo nebo bílé. Na bílé je ideální Savo perex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3158
22.2.10 13:19
mína77 píše:
A normální prášek na praní nebo je to nějaký specíální na skvrny?

to je primo vanish na skvrny v takove doze kulate, to se pridava i do pradla,ale je to ucinne prave kdyz to nasypec primo na skvrnu a nechas pusobit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.12.10 14:10

ahoj uz vite jak odstranit skvrdy od pomerance? stalo se mi to na me nejoblibenejsi mikyne a nevim si s tim rady … moc diky za odpoved .. lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
21.12.10 14:11

ahoj uz vite jak odstranit skvrdy od pomerance? stalo se mi to na me nejoblibenejsi mikyne a nevim si s tim rady … moc diky za odpoved .. lenka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Helna12
19.2.11 15:55

Já jsem četla mléko a kyselina citonová a vyprat v teplé vodě.

• Citovat
  • Upravit
68
30.3.16 11:08

Mně se osvědčil předpírací sprej SA8, než dám věci prát, fleky pošprýchám a nechám cca 30min působit a pak dám prát. Zatím to vždy zmizelo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný