Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, poradíte mi prosím jak vyprat skvrny od pomeranče a mandarinky. Při praní mi na tričkách všechno zůstalo. Děkuji ![]()
Ahoj, zkus nějaký čistič skvrn, pokud máš něco bílého a nic nefunguje, Savo to jistí ![]()
Hodně štěstí.
Vanish,ale prasek ne gel, na skvrnu nasypej,na to par kapek vody, at je to vlhke a nechej hodku minimalne a skvrna je fuc, pak vyrat. My tyto skvrny cistime velice casto a vzdy se vypralo.
A normální prášek na praní nebo je to nějaký specíální na skvrny?
Pověsit na sluníčko… no ale v např. dnešním počasí je to jako bych poslala Marušku pro jahody
Záleží taky, jestli je to barevné prádlo nebo bílé. Na bílé je ideální Savo perex.
mína77 píše:
A normální prášek na praní nebo je to nějaký specíální na skvrny?
to je primo vanish na skvrny v takove doze kulate, to se pridava i do pradla,ale je to ucinne prave kdyz to nasypec primo na skvrnu a nechas pusobit.
ahoj uz vite jak odstranit skvrdy od pomerance? stalo se mi to na me nejoblibenejsi mikyne a nevim si s tim rady … moc diky za odpoved .. lenka
ahoj uz vite jak odstranit skvrdy od pomerance? stalo se mi to na me nejoblibenejsi mikyne a nevim si s tim rady … moc diky za odpoved .. lenka
Já jsem četla mléko a kyselina citonová a vyprat v teplé vodě.
Mně se osvědčil předpírací sprej SA8, než dám věci prát, fleky pošprýchám a nechám cca 30min působit a pak dám prát. Zatím to vždy zmizelo ![]()