Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Chtěla jsem se zepap zda jste někdy využívali paní na běžný uklid domácnosti.
Popřípadě nějaké reference. Raději bych dala přednost jednotlivci , který pracuje na ZÁKLADĚ REFERENCÍ NEŽ NĚJAKÉ VELKÉ FIRMĚ.
Je to levnější??
Díky za Vaše názory
Na běžný úklid ne, spíš jednorázově, ale já teda právě dávám přednost ověřeným firmám… Firma za své zaměstnance ručí - spleteš-li se u jednotlivce (byť máš na něj stopadesát referencí), budeš se náhrady škody těžko a problematicky domáhat…
Možná to vyjde o něco dráž, ale mně to přijde takové jistější ![]()
ahoj,já mám paní na úklid a nemůžu si vynachválit. začalo to jednou známou,ale ta pak sehnala práci,tak přestala dělat úklidi a doporučila mi svojí kamarádku,ta k nám chodila cca půl roku.
ted mám úplně novou paní a z té jsem fakt nadšená. je velice precizní.
dělá mi běžný úklid každý týden. utře prach,vyluxuje,vytře,umyje koupelny a záchody.
pokaždé jsme ty paní měla na doporučení někoho.
firma vyjde jednou tak dráž a to se 4× do měsíce sakra prodraží.
Ahojky, tak i já mám paní na úklid, na dopodručení od kamarádky, není to firma a nemůžu si vynachválit. Vždycky vyjde maximálně vstříc, pokud potřebuju něco extra, třeba mytí oken nebo grunt po malování, jinak běžný úklid každý týden - prach, podlahy, koupelny, kytičky…už si to bez ní ani neumím představit. Je hodně precizní a pracovitá a i vděčná za to, že má práci. A v našem sousedství mají snad všechny maminky paní na úklid a všechny jsou moc spokojené, s tím že žádná nevyužívá firmu, ale paní, kterou jim nějaká jiná maminka doporučila… Ale samozřejmě věřím, že se člověk může i spálit. Já jsem ze začátku vždycky byla doma, když paní uklízela a dneska už jí bez problémů nechám doma samotnou
Jo a na Vánoce mi jako překvapení přinesla krabici cukroví, které sama upekla…
Takže to shrnu, moje zkušenost s paní na úklid je jen dobrá a mohu vřele doporučit ![]()
Ahoj taky mám slečnu na úklid, firmu jsem nebrala kvůli financím, bylo to drahé. Chodí jednou za 14 dní, ty víkendy mezi tím uklidí manžel, ale vypadá to, že se osvědčila a že bude chodit asi každý víkend. Já jsem na rizikovém takže to bylo takové nouzové řešení, ale myslím, že i když už budu moct uklízet tak k nám bude chodit:-). Vždy vysaje, vytře, uklidí koupelnu, záchod, utře prach a ještě jakoby něco navíc, třeba umyje klachličky v koupelně, nebo utře police v komoře a pod. Teď až se oteplí přijde na okna, to jí ale budu platit zvlášť. Já jsem tedy na úklid dost přísná, ale až překvapivě rychle jsem si zvykla:-)).
Mišelo a jak velký je ten byt?Jestli nevadí, že se ptám teda.
To je super, co píšete. Vždycky jsem si myslela, že paní na úklid se jakoby nehodí pro ty, co mají běžně velký byt (ale mají ji jen ti s barákem). Taky o tom uvažuju. Můžu se drze zeptat kolik platíte? Klidně napište anonymně nebo do SZ, jestli to tu nechcete zveřejňovat. Díky.
No, my sice bydlíme v domečku, ale je to malinký domeček, žádná velká vila…a rozhodně bych neřešila, jeslti je to vhodné, mít paní na úklid do bytu
jedni naši známí bydlí v bytě 2+1 a taky mají paní na úklid ![]()
Jinak cena je různá, ale pohybuje se kolem 150 Kč za hodinu. Tedy aspoň v našem okolí.
Ahoj, já mám paní, která je z malé firmičky, platím 120Kč/hod včetně cesty, uklízí naší bytovou jednotku, máme RD, my bydlíme nahoře, babička dole, uklízí naší část + společnou chodbu, je moc šikovná a jsem maximálně spokojená. Jo a bydlíme cca 10km od Prahy 6
Taky máme taky na úklid. Platíme jí 120 Kč/hod. Paní je nezaměstnaná, takže si vyjdeme vstříc a ještě mi vozí domácí vajíčka. Standartní úklid dělám já (aby doma nebyl binec), ona to pak vezme z gruntu (vytřít, prach, wc+koupelna). Chodí mi teda 2× týdně na 2,5 hod.