Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj Editaadam,
odkud jsi? Mohla bych Ti dohodit kamarádku, co má firmičku s pár lidma na úklid:) kdyby si měla zájem, mohu Ti poslat číslo a můžete se dyštak spojit a dohodnout:)
Jinak já s tím zkušenosti nemám, nikdy jsem nikoho na úklid neměla. Ale jednou jsem byla u známých, kde byli 3 ženský na úklid (celého baráku), žehlení atd… a makali jak šrouby, ani kafe, nic si nedali, báli se, že přijede šéfová na kontrolu…
Ahoj holky, nemáte někdo nějaký kontakt a reference na paní z okolí Prahy, resp. Kladensko. Možná Amynka?
Ač jsem vždycky byla spíš odpůrcem, v poslední době trávíme jako rodina strašně málo času spolu. Běžný úklid v týdnu zvládám v pohodě, když je velká ve školce a malá odpol. spí, ale grunt o víkendu prostě nezvládám, abych nešidila manžela a náš apolečný čas. Díky za tip ![]()
Tak já mám paní, která mi chodí 1× týdně a to na asi 7 hodin. Platím jí 100Kč/hodinu. To mi vyhovuje. Docela bych brala, aby chodila ještě jednou třeba na 3 hodiny, ale to ona chodí ještě do práce, tak nestíhá. Tak musím já luxovat plovoučky a koupelny. Samo meje i okna dle potřeby. Máme jich asi 20, tak pokaždý nějaký umeje. Asi 14 dní nemohla a málem jsem se zbláznila. My jí získali na doporučení a začala nám uklízet barák, než jsme se stěhovali. Tak nám chodila, a pak už mi přišlo přirozený, že sem chodí, když už bydlíme. A nechám ji tu i samotnou.
koukám,že ceny jsou cca stejné.
já platím 125,–/hodinu
máme rodinný dům,poměrně velký - 250m2,tak jsem nadšená,že kolem toho nemusím skákat.
chodí mi 1× týdně cca na 4-5hodin.
Kačko25,mluvíš mi z duše. já měla také ty holčiny za 100.-/hodinu,ale tato paní dojíždí,tak je to víc.
okna mi dělá,jak já si řeknu,většinou 2× do roka,mám jich také 20,takže porce.
Jak zístak dobrou paní na úklid RD v okolí Ostravy?
Kolik na Ostravsku platíte?
Ahoj maminky, bydlíme v Kralupech, na straně ku Praze 6 a taky právě sháním paní na úklid, nevíte o nějaké šikovné? Máme zatím 120m2 na úklid, ale pak spodní technické patro a půdu též rozměrů, takže bych dala taky přednost profesionalitě a raději se budu věnovat té naší batolecí holčičce. Děkuji..
Teda tolik lenosti na jednom místě, to se jen tak nevidí…Znám pár maminek s malými i velkými dětmi, s jedním nebo více, bydlících v malém bytě nebo velkém domě a žádná nemá paní na úklid. Nejde o peníze, ale o to - nezakrnět, nebýt líná.
Jaká lenost. Chodím do práce stejně jako manžel a nevidím na tom nic špatného, že mi chodí na pomoc pani. Nehledě na to, že nechodí uklízet jen po mě. Myslím si, že lína nejsem. To, že mám paní na úklid neznamená, že doma nic nedělám. A jestli si někdo myslí, že když nebudu dělat domácí práce, že zakrním, tak to je na omylu.
To mě pobavilo, kdo si tady myslí, že když nebude mýt záchod, okna a vytírat podlahu, zakrní.
To snad naopak, ne?
Chodím do práce a finančně zaopatřuji děti.
Tak to je gol. Mit pani na uklid neni lenost ale nutnost. Myslim ze pani jenom zavidi protoze si to nemuze dovolit ale urcite by pani na uklid chtela.
Ja nesnazim zehleni a manzel nosti porad jenom kosile. Proc bych to delala ja kdyz to raci udela pani ktera je rada ze si privyrobi par korunek k duchodu. Nechme lidi vydelat penize ad se maj taky lip ![]()
@návštěva12 píše:
Teda tolik lenosti na jednom místě, to se jen tak nevidí…Znám pár maminek s malými i velkými dětmi, s jedním nebo více, bydlících v malém bytě nebo velkém domě a žádná nemá paní na úklid. Nejde o peníze, ale o to - nezakrnět, nebýt líná.
No ale tenhle příspěvek se snad ani nedá brát vážně.
![]()
Nemam nikoho na úklid ale chápu to, jít do práce děti škola školka, pak domů vařit uklízet úkoly a je večer, tak je lepší mít paní co uklidí a bejt v pohodě s rodinou a ne ve stresu co a kdy poklidit