Voňavá aviváž pro dospělé, kterou máte rádi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
461
23.2.10 09:59

Voňavá aviváž

Chtěla bych se zeptat, jakou používáte nejčastěji aviváž. Která vám nejvíce voní, teď myslím pro dospělé, ne dětskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1814
23.2.10 10:10

My nepoužíváme žádnou, od doby, kdy jsem aviváž zcela vypustila, mi avivážované prádlo nepříjemně „smrdí“ :nevim: (asi je to o zvyku)
Na změkčení přidávám trochu octa, který pak cítit není.

Asi jsem moc neporadila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4132
23.2.10 10:13

taky neporadím........nepoužívám…na změkčení ocet a na ovonění si dávám do šuplíku voňavé mýdlo ( ale musí být fakt voňavé např. camey né žádné za tři koruny )
Ale kamarád používá Lenor a furt si chválí jak mu krásně voní věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
23.2.10 10:13

Domi, je to tak jak píšeš, taky mi aviváž smrdí. Teda vždycky jsem koupila novou, co mi v obchodě voněla, dvakrát třikrát použila a začla mi smrdět, a to opravdu každá :-?
Peru v mýdlovém slizu, aviváž nemusím používat a je to super, prádlo se provoní při sušení na balkoně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
23.2.10 10:14

Ovšem ocet na máchání mi smrdí snad víc než aviváž, tak tam dávám citronku. A někdy do slizu trochu aroma oleje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
23.2.10 10:23

Tak já kupuju buď Silan nebo Quanto, když jsou v akci :mrgreen: nejčastěji modré a bílé. Ocet jsem zkoušela taky a je to takové nic moc - bez vůně a zápachu. Tyhle aviváže mi naštěstí smrdět nezačnou, ale zvyknu si na ně tak, že už je nevnímám. Takové ty laciné wansou, nebo tesco, albert, to jsem se párkrát nachytala na nízkou cenu, ale výsledky - jak kdybych tam nic nenalila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12738
23.2.10 10:55

Ahoj, já jedině německý Softlan. V těch našich rádoby parfémovaných avivážích se nedaj prát ani ponožky :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
23.2.10 11:14

Amway aviváž, voní úplně jenom trošku (taky jí tam dávám snad ještě méně, než se má), ale příjemně.
A někdy to vystřídám s tím octem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
23.2.10 11:16

Všechny Sensitive (Lenor, Silan…) bílé, zelené… Dobrý je i Domol od Rossmana, za pár kaček.
Po Aromatherapy mně natahuje, prádlo bez aviváže se naší uklízecí slečně špatně žehlí a nás škrábe. Teď zas budu věšet na slunce na dvorek, takže aviváže trochu více (slunce tahá z prádla skvrny, ale i vůně).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
23.2.10 11:32

Aviváže od Eurony. Jsou zatím nejlepší, jaké jsem kdy zkusila. Jsou univerzální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
23.2.10 11:44

Žádnou… :wink:
Místo ní ocet. Navíc, když se používá třeba na ručníky, tak ty ručníky mi pak přijdou, jako kdyby prostě už nesály nebo co…

Taky mi to smrdí. Nesnáším ty chemické smrady, ať už z aviváže nebo pracích prášků.
Nejlepší je, když prádlo prostě nesmrdí a nevoní, příp. voní čistotou, když uschne hezky venku na sluníčku. Už se těším na jaro a léto! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
23.2.10 11:47

U nás vede Lenor Sensitive - ten bílý, není nijak výrazný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7572
23.2.10 19:34

U nás hlavně černý Lenor, ale teď jak jsem těhotná, mi smrdí vše…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65281
23.2.10 19:37

Tak já modrý Softlan :-D
a nebo aviváže z Dedry…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2257
23.2.10 21:35

U nás už dlouhou dobu jede pouze Softlan, nejlépe bílý, modrý a fialový, když jsem náhodou koupila Lenor, smrdělo to po celém bytě. Takže já hlasuji pro Softlan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný